Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Καλή η κλήρωση αλλά...

Η τύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό έγραψαν πολλοί και δεν θα καθίσω να γράψω το αντίθετο μιας και όταν θα παίξεις κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου αλλά και το γεγονός πως τον αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι σε φιλικό προετοιμασίας και τον κερδίσαμε στα Ψαχνά.

Τέρμα η πλάκα.
Μπορεί η ιδέα μίας καλής παρουσίας στο Κύπελλο και η συμμετοχή στον τελικό ή ακόμα και η κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι στο μυαλό μας αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. 
Ποιους εμάς; Τους οπαδούς.
Αυτή τη στιγμή όσο καλή και να είναι η κλήρωση μπορεί στον επόμενο γύρω κάποιοι να αποφασίσουν πως δεν πρέπει να συνεχίσουμε και να αποκλειστούμε. 
Πως θα αποκλειστούμε; Με την γνωστή συνταγή "χαρτάκι" από τους άμπαλους στον άμπαλο και διασυρμός.

Αυτό που έχω εγώ να πω είναι το εξής ένα. Σημασία δεν έχει τι θέλει ή επιθυμεί ο οπαδός του Παναθηναϊκού αλλά οι επιθυμίες της φερόμενης ως διοίκησης(τουλάχιστον μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί).-

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ:(τουλάχιστον μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί).ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΣΚΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το έγραφε άλλος θα θύμωνα αλλά ξέρω πως σε νοιάζει τουλάχιστον όσο και εμένα το καλό της ομάδας μας και θέλεις και εσύ να την ξαναδείς να γίνεται ο Παναθηναϊκός που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.
      Δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του ο Αλ Αφ, όσο και να τον πιέζει ο χοντρός, όσο και να θέλει ο ίδιος. Το χαλί δεν χωράει να κρύψει άλλα προβλήματα και θα βγούνε όλα μαζί(εγγυητική, προσφυγές, Απήλιον-ακόμη να το δούμε το συμβόλαιο, Ατζαγκούν-Ντόλφινς).
      Εσύ θα έδινες χρήματα σε κάποιον που δεν είναι ιδιοκτήτης και παρέλαβε δωρεάν τις μετοχές; Εγώ όχι.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη πολύ καλή η κλήρωση ότι πρέπει για την ομάδα και να προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου.Πιστεύω ότι δεν θα πέσει χαρτάκι απο την διοίκηση για αποκλεισμό ένας τίτλος είναι πάντα ένας τίτλος να δείξουνε στα πρόβατα ότι όλα πάνε καλά και η ομάδα διεκδικεί τίτλους τρώγοντας το σανό αμάσητο.Αλλά πάλι άβυσσος η ψυχή των διοικούντων μπορεί να το κάνουνε και αυτό να μας αποκλείσουν απο το κύπελλο,απο αυτούς όλα να τα περιμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όταν φτάσει στον τελικό και παίξει με γαύρο ή μΠάοκ τι θα γίνει;
      Θα έχει την καλή θέση για το Europa αλλά δεν θα μπορεί να κλείσει φάκελο. Για σκέψου, πόσο πολύ το θέλουν αυτό;

      Διαγραφή
  3. Η κληρωση δεν ειναι καλη για εσας Bill, θα πας ημιτελικο ή τελικο και πολλοι θα παραμυθιαστουν και θα σκεφτονται << με τοσα προβληματα δες που μας πηγε ο Αλφ, που να ειμασταν και καλα... ανταγωνιστικος ο Παναθηναικος μας... βγαζει υγεια η ομαδα... υπαρχει πλανο.... αυτος ειναι καπετανιος >> και αλλα τοοοοσα πολλα, δεν θα θυμουνται ή δεν θα θελουν να θυμουνται οτι απεκλεισες Μαγουλα και Ψαχνα. Μαγκας παλι ο Αλφ εξωγηινος, νομιζω?
    Ενταξει,το βλεπω λιγο πιο βαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το πας. Εσύ το έχεις ζήσει με την ομάδα σου και τα λαμόγια που πέρασαν από εκεί. Μεγάλη εξαίρεση ο Μπατατούδης που τον κατακλέψανε οι παλαίμαχοί σου.

      Διαγραφή