Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σιγά μην κάτσει να σας εξηγήσει κιόλας!

alafou grafikos
Έχουν πλάκα όμως οι δουλοπάροικοι του καθεστώτος του "-51". Δεν τους ενοχλεί καθόλου να τους ξεφτιλίζει καθημερινά ο "σωτήρας" και η παρέα του. Αρκεί να παίρνουν κανένα ξεροκόμματο, κανένα "τυχερό", καμία τζάμπα πρόσκληση και καμία ειδησούλα.

Έναντι "πινακίου φακής" διασύρουν καθημερινά την (όποια) αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει.

Θα θυμάστε εδώ και μερικές ημέρες που μας έλεγαν ότι "σύντομα θα μιλήσει ο Αλαφούζος", ότι "θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος", ότι "θα απευθυνθεί στον κόσμο για να τον ευαισθητοποιήσει" και άλλα τέτοια ηρωικά και ψέυτικα από αυτά που συνηθίζουν.

Ε, λοιπόν σήμερα, χωρίς καμία ντροπή και χωρίς κανένα πρόβλημα, έρχονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ και μας λένε ότι "ο Πρόεδρος δε θα δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα και θα λύσει τα προβλήματα ...εν οίκω". Στα μουλωχτά δηλαδή. Και φυσικά είναι βέβαιο ότι θα τα λύσει όλα. Όπως τα έχει λύσει μέχρι σήμερα.

Μιλάμε τώρα ότι η αναξιοπρέπεια έχει χτυπήσει "κόκκινο". Τους αρέσει να τους ξεφτιλίζει η αυλή του Αλαφούζου. Πιθανότατα να το απολαμβάνουν κιόλας. Τη μία μέρα να τους βάζουν να γράφουν "θα μιλήσει ο Πρόεδρος" και την άλλη μέρα να τους βάζουν να γράφουν "δε θα μιλήσει ο Πρόεδρος". Και στις δύο περιπτώσεις να τους υποχρεώνουν να αναπτύσσουν και τα ανάλογα επιχειρήματα. Τα οποία τη μία μέρα είναι "άσπρο" και την άλλη "μαύρο".

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Τι να κάνουν όμως οι άνθρωποι. Ας όψεται η κρίση και ας όψεται η εξαφάνιση των άλλων "σωτήρων" και ειδικά του "Μεσσία" που τους έχει αφήσει ορφανούς και αναγκάζονται να σέρνονται στην αυλή του Αλαφούζου για ένα ξεροκόμματο.

Αλλά κι ο Πρόεδρος κορυφή. "Δε θα μιλήσει δημόσια για τα οικονομικά" μας λένε με τουπέ, οι αυλοκόλακες του "-51". Φοβερός τύπος, δε συμφωνείτε;

Μόνο να βάζει ΔΗΜΟΣΙΑ χαράτσια και να κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ υποχρεωτικές εγγραφές στο παραμύθι της "Συμμαχίας" ξέρει. Αυτά ξέρει να τα κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ. Να μιλήσει ΔΗΜΟΣΙΑ για τα οικονομικά της ΠΑΕ αποφεύγει. Πιθανώς να τα λέει μόνο στα μέλη της "αυλής" και σε εκείνους που διοικούν πραγματικά τον Παναθηναϊκό και τον έχουν φέρει στο σημερινό χάλι.

Οι υπόλοιποι, απλώς να πληρώνουν τη συνδρομή και το χαράτσι, να το βουλώνουν και να μην κάνουν πολλές και ενοχλητικές ερωτήσεις. Και αν παρεκτρέπονται, τους αναλαμβάνουν τα τάγματα σωφρονισμού των Βασιλαράδων και των "παιδιών".


Συνέχισε έτσι Πρόεδρε. Είσαι και καλό δρόμο. Το λένε και οι κολαούζοι.

6 σχόλια:

  1. TI NA ΠΕΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ;ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΕΛΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ Η ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ EΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''AΠΟΦΑΣΙΖΩ,ΔΙΑΤΑΖΩ,ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ''.
    ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ''10 ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ'' Ο ΚΑΡΑΦΛΟΑΠΑΤΕΩΝΟΥΖΟΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ! ;-) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛ@Σ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ. :-(
    ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ ΤΟ MYPANATHINAIKOS ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ... :-(
    ΕΒΡΗΣΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΜΑΤΑ ΑΡΘΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα είναι για πολύ ακόμα κοντά μας αυτός και τα «παιδιά». Βέβαια ο χρόνος που έχει μείνει είναι υπέραρκετός για να μας έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

      Για να πω την αλήθεια και εμένα μου λείπει το mypanathinaikos αλλά όχι όπως ήταν τώρα αλλά αυτό πριν δύο χρόνια. Που σχολίαζες και δεν ήξερες πόσοι σου απάντησαν και όχι να σχολιάζουμε 2, 3, 4 άτομα μόνο. Όταν τα αδέρφια έγραφαν όλοι τους, πριν ...(μέχρι εδώ). Αυτό το mypanathinaikos μου λείπει, γιατί στο σημερινό έχω επαφή αλλά δεν είναι ίδιο με το παλιό. Οι αναγνώστες ήταν πολλοί και οι σχολιαστές ελάχιστοι. Ποιος φταίει που έγινε ιδιωτικό;

      Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

    ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ MYPANATHINAIKOS ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ 50 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΣΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ...ΧΑΧΑΧΑ,ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ BLOG ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ(2009-2011)ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο LAPLACE,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ;ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ TI ANAΦΕΡΕΙ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙ ΥΒΡΕΩΝ-ΚΑΤΑΡΩΝ-ΑΠΕΙΛΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπολειτουργεί φίλε Μάκη. Σε κάποια στιγμή τα παιδιά λόγω κάποιων γεγονότων έβαζαν μόνο αναρτήσεις του Γάκη, μουσική του Νεοκοσμίτη(τρελός ο συνονόματος και έβαζε μουσικάρες) και σχεδόν όλα τα δικά μου. Ήρθε η στιγμή που αποφάσισαν να το ξαναλειτουργήσουν και τότε ενώ είχε επισκέπτες δεν είχε σχόλια(ΒΤΚ, Γάκης, Πλατανιώτης και λίγο κάποιοι άλλοι). Έβλεπαν όμως τα αδέρφια να χρησιμοποιεί πχ ο ΒΤΚ ότι διάβασε σε αυτούς σε άλλα blog σαν δική του πληροφορία και το έκαναν ιδιωτικό.
      Με τον Σκεπτόμενο είμαστε σε επαφή και με τον Laplace(αλλά ψιλοχαθήκαμε τελευταία) δυστυχώς χαθήκαμε εντελώς με τον Άλχι. Μεγάλη υπόθεση το blog όταν ήταν φουλ από κόσμο και καλά που είχε πολλούς διαχειριστές που έδιναν πάρα πολύ από τον χρόνο τους σε αυτό. Εγώ εδώ μόνος και παλεύω να το προλάβω με σχόλια από εσένα, τον Μάνο, τον Στέφανο και φυσικά τον Δημήτρη. Στέλνουν και άλλοι αλλά οι πιο συχνοί είστε εσείς(αυτή τη στιγμή) και σας απαντώ με καθυστέρηση ωρών.

      Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ!Η ΣΩΣΤΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ...
    ΚΑΙ Ν' ΑΡΓΕΙΣ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε να το σκεφτείς ξανά το τελευταίο που έγραψες. Κάθε ένας που αφιερώνει μέρος από τον χρόνο του να μπει, να διαβάσει και να σχολιάσει ή και να μην σχολιάσει είναι σημαντικός. Όταν δε σχολιάζει(πάντα με σχόλιο που δεν θα μας βάλει σε μπελάδες και τους δύο) τότε ακόμη και αν διαφωνώ είναι «υποχρέωση» να του απαντήσω. Αυτός δίνει σημασία σε αυτά που γράφω εγώ, ο οποίος δεν διαφέρω σε κάτι από όλους τους άλλους, εγώ να μην αφιερώσω χρόνο να του απαντήσω;

      Διαγραφή