Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κάκος-χειρότερος-χείριστος ή κάκιστος

Έχει θέμα ο συγκεκριμένος διαιτητής. Μεγάλο θέμα. Προσωπικά πιστεύω πως αν μπορούσε θα έκανε όργια. Αν μπορούσε θα διέκοπτε το παιχνίδι με παράλληλη ευθύνη και των δύο ομάδων. Ας του μιλήσει κάποιος και να του πει πως στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και όχι  ο διαιτητής.

Όπως το είδα εγώ το παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά χαρίζει ένα πέναλτυ στον Άρη και δεν βγάζει μία κάρτα στον Ψυχογιό αν θυμάμαι καλά. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους έδωσε λίγα σποράκια στον Άρη. Στο δεύτερο μέρος σφύριζε αλλοπρόσαλλα τόσο που εκνεύρισε και Αρειανούς όταν τους έδωσε φάουλ που δεν υπήρχε(το έχω ξαναγράψει τους γουστάρω σαν αντιπάλους γιατί θεωρώ πως μοιάζαμε). Στο τέλος υπήρξε φάση που κάποιοι Αρειανοί ζήτησαν πέναλτυ και άλλοι απαντούσαν λέγοντας "αν παίζεις έτσι δεν μπορείς να κάνεις παράπονα για τον Κάκο". Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, αλλά μάλλον είναι και αυτός όπως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, συμπλεγαμτικός.

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ...ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΜΑΖΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ!ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβλέπω να του δίνουν θέση στα μετόπισθεν της διαιτησίας. Δεν θα ξεφορτωθεί κανείς το καλό «στρατιώτη» της διαιτησίας.

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ''ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ'' ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... ;) AΛΛΩΣΤΕ ,ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΤΙ ΔΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ''ΜΠΟΜΠΟΥΚΙΑ'' ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ GAY-ROΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΙ (Ο ΤΟΝΟΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ''ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ'' ΤΗΣ 2ΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ(ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ GAY-ROΔΙΑΤΗΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς θα γίνει αν δεν αλλάξουμε κάτι άμεσα. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε διοίκηση και μετά να «επιτεθούμε» για αν γκρεμίσουμε την παράγκα2.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.Ο άνθρωπος πρέπει να ήθελε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μικρός αλλά δεν μπορούσε και του έμεινε απωθημένο γι'αυτό θέλει να είναι πρωταγωνιστής σε κάθε ματς.Για το αν ήτανε Παναθηναϊκός μικρός και τον χτυπούσανε δεν μπορώ να το ξέρω χαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τασούλης από το Ωραιόκαστρο της Θεσσαλ...Δωδεκανήσου τις έτρωγε όταν ήταν μικρός γιατί ΗΤΑΝ Παναθηναϊκός και μετά που μεγάλωσε από την αγάπη για το χρή...εκτελεί τις εντολές των gay.
      Μην τους μπερδεύεις αυτούς τους δύο(αυτό που γράφω είναι αλήθεια για τον Τασούλη). Αν θέλει ας βγει να μου ζητήσει το λόγο και να τον κάνω ρόμπα.

      Διαγραφή