Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Με το γνωστό θράσος των καταστροφέων

pao proxora
Μάλιστα. Το διαβάσαμε και αυτό. Η εβδομάδα των διακανονισμών και των ρυθμίσεων, ξεκίνησε με αφιερώματα από τους αβανταδόρους του "-51". Με ύμνους για το ...πρότζεκτ. Για το ...πρότζεκτ που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε απόσταση 14 βαθμών από την κορυφή σε 11 μόλις ματς.

Και όλοι μαζί αναφώνησαν "ΠΑΟ προχώρα". Εμείς τι να πούμε; Αφού αυτό είναι το "όραμα", ας προχωρήσουμε. Μη μας κατηγορήσουν και για σαμποτέρ της Μεγάλης Ιδέας που ακούει στο όνομα "συμμετοχή στα πλέι-οφς"

Ωστόσο, δεν γίνεται να μην επισημάνουμε την αποθέωση του θράσους. Το γεγονός δηλαδή ότι ανάμεσα σε αυτούς που μιλάνε για το μέλλον της ομάδας, είναι ο Κώστας Αντωνίου. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο άνθρωπος που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο "πάρτι" με αμέτρητα παλτά, με αμέτρητα σκανδαλώδη συμβόλαια σε άχρηστους, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια σε μάνατζερ.

Υπό την καθοδήγηση του Βγενόπουλου φυσικά και σε άμεση συνεργασία με τον Πατέρα.

Αυτόν τον άνθρωπο πάνε τώρα να "ξεπλύνουν" τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τον βάζουν να πει τη γνώμη του για το μέλλον της ομάδας. Για ένα μέλλον που ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ και κατέστρεψαν με τις πράξεις και τις επιλογές τους.


Τελικά, ο Αϊνστάιν έκανε λάθος. Εκτός από την ανθρώπινη βλακεία, τελικά απέραντο είναι και το ανθρώπινο ΘΡΑΣΟΣ.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ"...
    ΑΝΤΕ ΣΤΟΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ GAY-ROΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!
    ΕΠΙΣΗΣ,ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΠΑΚΟΓΑΥΡΟΜΑΝΤΖΙΟ...ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τον Παπαδόπουλο που τον πας;
      Όταν ήρθε όργωνε το γήπεδο, βλέπεις είχε έρθει από την Μπέρνλι(τον παρακολουθούσα λόγω στοιχήματος), αλλά μετά έμαθε τα κόλπα και σερνότανε. Αυτός ο άνθρωπος πως μπορεί να έχει άποψη; Ο δε Βαγγελάκης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πως ένας ταλαντούχος(πολύ ταλαντούχος) αλλά τεμπέλης παίκτης δεν κάνει καριέρα. Πως θα ρωτήσεις έναν που απέτυχε να κάνει καριέρα και δεν αγαπάει την ομάδα για τον Παναθηναϊκό μας; Ας μας πει πρώτα ποια κωλοφυλλάδα διάβαζε και μετά να μιλήσει για την Πανάθα.

      Διαγραφή
  2. HΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΟΓΚΑ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΞΙΛΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑΣ ,ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΑΠΛΑ Ο GAY-ROΜΑΝΤΖΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΟ ΜΠΛΑΖΕ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΜΥΤΟΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μάντζιος αυτοκαταστράφηκε μην ασχολείσαι μαζί του γιατί του δίνεις αξία. Κρίμα αλλά του άξιζε, γιατί ήταν τεμπέλης και προκλητικός.

      Διαγραφή