Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Το έχουν παρακάνει

Αδέρφια μου μέσα στην πίκρα που αισθανόμαστε όταν η ομάδα μας απουσιάζει από την Ευρώπη και οι κωλόγαυροι νικάνε για δεύτερη φορά με πολλά κιλά τύχης ξεχνάμε τα απολύτως απλά και αυτονόητα. Ναι σίγουρα η πίκρα είναι μεγάλη. Η νοσταλγία που νοιώθουμε για τα Ευρωπαϊκά μεσοβδόμαδα είναι το συναίσθημα που νοιώθουμε όσοι δεν γίναμε Παναθηναϊκοί το 2008. Όσοι έχουμε δει μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές και η χαρά μας διαρκούσε μέρες.

Έρχονται λοιπόν οι κωλόγαυροι και πάνω στην χαρά τους μας πικάρουν ασταμάτητα. Ανέκαθεν οι γαύροι ήταν όλοι τους ΗΛΙΘΙΟΙ. Κρετίνοι από κούνια. Ακόμη να καταλάβουν πως αυτές οι νίκες δεν είναι τίποτα άλλο από δύο νίκες στη φάση των ομίλων και αν αποκλειστούν στην επόμενη φάση λίγοι θα θυμούνται πως έκανα διπλό στο Βέλγιο. Αντίστοιχα σε λίγα χρόνια ελάχιστοι θα θυμούνται πως ήρθαν αυτές οι δύο νίκες. Για να μην ξεφύγω όμως να δώσω μία συμβουλή στα νεότερα παιδιά που με διαβάζουν, καθώς οι παλιότεροι το έχουν σκεφτεί ήδη αυτό που θα γράψω. Όταν σας κολλάει κάποιος γαύρος εσείς γυρίστε με χαμόγελο και πείτε του πως ακόμη είναι στους ομίλους και δεν έφτασε πουθενά, είτε νίκησε είτε όχι είναι ακόμη στην πρώτη φάση. Τους πονάνε πολύ οι Ευρωπαϊκές μας διακρίσεις και οι νίκες μας, σε κάθε φάση και όχι μόνο στους ομίλους.
Μην τρελαθούμε με αυτά που ακούμε για τις δύο νίκες σε όμιλο.

7 σχόλια:

  1. ΒΑΔΙΖΩΝΤΑΣ ΠΙΑ ΣΤΑ 31 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ (ΠΛΗΝ ΓΟΥΕΜΛΕΫ) ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;;;;ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΚΜΗΔΕΝΗΖΑΝ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΝΑΜΕ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ...TI ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ;ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άποψή μου είναι ότι οι νεόκοπες μαλακιούλες των gay περνάνε σε δεύτερη μοίρα, μετά τα σοβαρά που προκύπτουν κάθε μέρα με την φερόμενη ως διοίκηση και τους υποτακτικούς της.

    Τελικά οι τύποι είναι ανεξάντλητοι. Κάτι πρέπει να κάνουμε.... Ήδη πιστεύω πως έχουμε καθυστερήσει...
    Μας οδηγούν στον αφανισμό. Και θα καταλήξουμε να μιλάμε για .... χαμένες πατρίδες. (ποδοσφαιρικά και εθνικά).

    ΥΓ. Στα πράσινα λιβάδια, διακρίνω κινητικότητα. Έχουν πληθύνει οι φωνές των ... αντιΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ κι αρχίζουν και ζορίζονται οι παναθηναικοί 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη για εμάς ναι περνάνε σε δεύτερη μοίρα αλλά οι πιτσιρικάδες θέλουν φροντιστήριο για να μάθουν να απαντούν.
      Δύο βδομάδες προθεσμία από τους Ντόλφινς, προθεσμία στην Ελλάδα και το πεντακάθαρο πρωτάθλημά μας, προσφυγές, προσφυγές, προσφυγές. Όσο και να φωνάξουμε οι πολλοί δεν θα ξυπνήσουν παρά μόνο όταν γκρεμιστεί ΜΟΝΟ του το άθλιο αυτό διοικητικό δημιούργημα. Με όλα αυτά και άλλα τόσα που τρέχουν από πίσω και δεν μπορεί ο πρόεδρας να τα καλύψει ή καλύτερα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να τα καλύψει η πτώση τους είναι κοντά και θα είναι και πολύ ηχηρή.

      Γνώρισα έναν πιτσιρικά και τον ρώτησα από που ενημερώνεται και οι απαντήσεις του με άφησαν άφωνο. Πουροφόρο, πράσινα λιβάδια, γαυρέτα και σια. Όλος ο γνωστός όμιλος της ντροπής δηλαδή. Και στην ερώτηση γιατί μπαίνεις εκεί μου απαντά "Τους διαβάζω αλλά δεν τους πιστεύω. Τι προτείνεις;". Του έδωσα κάποιες κατευθύνσεις αλλά όχι εμένα αν τον βγάλει το σερφάρισμα εδώ έχει καλώς αν όχι δεν πειράζει. Σημασία έχει πως ο 20άρης μπορεί να τους διαβάζει αλλά δεν τους πιστεύει. Ξυπνάνε αλλά δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν.(αυτός είναι και ο λόγος που το έγραψα το κείμενο)

      Διαγραφή
    2. Θυμάσαι τις προάλεςς που σούλεγα για το γυιό του φίλου που είναι γραμμένος στον τοπικό σύνδεσμο?
      Το παιδί είναι τόσο ποτισμένο με τις μαλακίες που τους στέλνουν από τα κεντρικά που δεν βλέπω ν αλλάζει γνώμη. Συμπεριφέρεται όπως ο σορόπας, ο ελιμιώτης, κι όλα αυτά τα σούργελα που κράζω σχεδόν καθημερινά στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.....

      Εκείνο όμως που με ξένισε προχτές που βλέπαμε το ματς με τους απόγονους στο σπίτι του - εγώ έχω διακόψει τη νοβα - ήταν ότι κι ο φίλος μου άρχισε να πετάει διάφορα χαριτωμένα υπέρ της τωρινής διοίκησης της καταστροφής, και αναθέματα για την οικογένεια.......

      Αποτέλεσμα; Ένας γερός τσακωμός κι έφυγα εκνευρισμένος γιατί δεν δεχόταν με τίποτα όσα του έλεγα....
      Βέβαια χτές τον ξανάδα και μου παραπονέθηκε γι αυτά ακριβώς που γράφεις στο ποστ σου. Ότι του τη λένε οι γάβροι, και για το ματσάκι του Σαββάτου και για την ... ξέφρενη ευρωπαική τους πορεία......
      Τον προέτρεψα να συνεχίζει να υποστηρίζει τον Αλφ τον εξωγήινο και θα ζήσει κι άλλες τέτοιες χαρές....

      Που θέλω να καταλήξω; Ότι εφ όσον μεγάλοι στην ηλικία δεν έχουν την κρίση να σκεφτούν τί γίνεται και τσιμπάνε το τυράκι που τους πετάνε οι κολαούζοι, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά από πιτσιρικάδες που είναι πιο εύπλαστοι και περνάνε πολλές ώρες ακούγοντας τις κασσέτες από τα κεντρικά του φλορέα.

      Εγώ πάντως θα συνεχίσω το πρέσσινγκ, ειδικά στον φίλο γιατί πιστεύω ότι είμαι κοντά στο να του αλλάξω μυαλά..... (σημειωτέον ότι οι συζητήσεις γίνονται σε μεγάλη ένταση).

      Διαγραφή
    3. Δες το mail σου, σου έστειλα εκεί λίγα.
      Προέτρεψέ τους να μπουν και να διαβάσουν και αν θέλει ο μικρός να σχολιάσει αρκεί να μην αρχίσει τις μ@λ@κίες(βρίσιμο, απειλές κλπ). Είναι οι πιο εύκολοι αντίπαλοι στη "λεκτική" μονομαχία. Πιο εύκολοι ακόμα και από τους αναρχικούς.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη συμφωνώ μέχρι τέλους με όσα έγραψες..Τ ι να μας πούνε οι gayροι απο πορείες στην Ευρώπη..Κάποτε ήτανε για μας αποτυχία να μην περνάμε στους 16 του CL και να κλείνουμε σπίτια σε όλη την Ευρώπη..Πιστεύω ότι η πραγματική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ είναι κοντά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα βλέπουμε των PANATHINAIKOS εκεί που του αξίζει και μας είχε συνηθίσει..Ελπίζω να τελειώσει ο τραγέλαφος του Ελληνικού Πρωταθλήματος μετά την προθεσμία και φυσικά το ΤΕΛΟΣ της ανεκδιήγητης διοίκησής μας..
    Ο κόσμος του ΠΑΟ ξυπνάει και βλέπει πόσο αστείοι είναι όλοι τους και δεν τους πιστεύει κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος ξυπνάει αλλά ακόμη την τσίμπλα δεν την έβγαλε από το μάτι και περιμένει τον καφέ στο κρεβάτι. Δες τι έγραψε μόλις πιο πάνω ο Δημήτρης για τον γιο του φίλου του. Ακόμη κάποιοι είναι πιστοί στο λάθος.
      Θα έρθουν όμως καλές μέρες. Τις περίμενα πιο σύντομα αλλά...

      Διαγραφή