Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τιτάνας των deals ο πρόεδρας Al Af OuzoS

Ανοίγω από περιέργεια το site της Nova και βλέπω την παρακάτω εικόνα. Να κλάψω; Να γελάσω; Να βρίσω; Είμαι σε αμηχανία δεν ξέρω τι να κάνω.
Πατάω να ανοίξω την ανάρτηση και διαβάζω.
"Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, κάτι που σημαίνει πώς όλοι οι αγώνες του «τριφυλλιού», ως το 2017, θα βρίσκονται στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού».

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε υπογράψει τη νέα συμφωνία ανάμεσα στη Forthnet/Nova και τη Σούπερ Λίγκα, η οποία ανακοινώθηκε ως το τέλος της σεζόν 2016/2017. Μετά την εξέλιξη αυτή, τα κανάλια Novasports θα προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά όλα τα παιχνίδια και των 18 ομάδων της Σούπερ Λίγκας ως το 2017."

Τελικά είναι τιτάνας ο πρόεδρας. Αφού είπε τόσα πολλά, έγραψε περισσότερα, έβαλε τα παιδιά να κάνουν «πόλεμο» στη Nova και κάποιοι αντιεξουσιαστές έξω από τη Λεωφόρο πήγαν να δολοφονήσουν τους τεχνικούς του καναλιού, υπέγραψε να πάρει η Nova τα δικαιώματα της ομάδας.
Συνέχισε να τους εκθέτεις όλους, αυλικούς, ορφανά και λοιπές κυρίες(πολιτευτές και μη). 

ΥΓ Το καλύτερο είναι πως κανείς δεν θα σε ρωτήσει για τίποτα. Συνέχισε να ξεβρακώνεις τα παιδιά, τους ΑΡΔ και όλους όσους σε πίστεψαν και αναπαρήγαγαν όλα όσα έλεγες για τη Nova και το κανάλι της ομάδας.
ΥΓ2 Λατρεύω τη σταθερότητα του πρόεδρα.

8 σχόλια:

  1. Μόνο τιτάνας;Τιτανοτεράστιος ο Αλαφούσκας. Ως ιδιοκτήτες media, υπήρξαν διαχρονικά ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος) και γλείφτες της εκάστοτε εξουσίαε. Μάλιστα μόλις έβλεπαν αλλαγή στα πολιτικά, έκαναν μεγαλοπρεπείς κωλοτούμπες και υποστήριζαν το νέο κόμμα που βρισκόταν προ των πυλών. θα μου πεις όλα τα mainstream ΜΜΕ τα ίδια είναι.

    Είπε λοιπόν να το παίξει ο ίδιος πολιτικάντης δυστυχώς αυτή την φορά στα ποδοσφαρικά δρώμενα και δυστυχέστερα στην αγαπημένη μας Πανάθα. Τι χρειάζεται λοιπόν ένας πολιτικάντης; Ψηφοφόρους. Δόξα τω Θεώ ο φορέας παίζει μέχρι στιγμής τέλεια τον ρόλο που άλλοι του έχουν προδιαγράψει. Μπεεεεε!

    ΥΓ
    Έχεις τις καλύτερες αναρτήσεις (και σχολιασμός) στο παναθηναϊκό ιντερνετ. Δεν κολακεύω, λέω ό,τι νιώθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ Στέφανε έχει καταστρέψει τον πλανήτη και μας πουλάει οικολογική συνείδηση. Τι να λέμε τώρα με όλους τους @π@τεώνες.

      Με τιμά αυτό που γράφεις, αλλά και εγώ «ζηλεύω» άλλους bloggers(βλέπεις πως αναδημοσιεύω αρκετά και κάποια ακόμη δεν τα προλαβαίνω και η επικαιρότητα έχει περάσει όταν τα προσέχω) και κάποιοι από αυτούς ήταν η αιτία που γράφω σήμερα(τα αδέρφια από το mypanathinaikos).

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖ!
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ'' ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ... ;-)
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ''ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ'' ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ''ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ'' ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΗΡΩΪΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟVA!
    KAI ENNOEITΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ''ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ'' ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΕΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ HD ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ''ΟΜΑΔΑΡΑ'' ΤΗΣ ''ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τον βάλουμε να μιλήσει με την Τρόϊκα, μετά δεν θα μας φτάνει η παραγωγή σε χαρτομάντηλα.
      Το πανό αλήθεια θα το ξανασηκώσουν τα παιδιά;
      Αν το σοβαρέψω λίγο το θέμα θα εστιάσω στο γεγονός πως ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο είχε η ομάδα για χρήματα και το απώλεσε μπαίνοντας στην κεντρική διαχείριση. Η Νόβα έχασε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έμεινε με Ελλάδα και ΤσουΛου. Στην Ελλάδα η ΑΕΚ έχει πέσει και έχουν μείνει Παναθηναϊκός, gay και μΠάοκ. Αν ήθελε χρήματα γιατί δεν έκλεινε μόνος του;
      (η επιχειρηματολογία για τη Νόβα είναι και η εξήγηση γιατί ήθελε τόσο πολύ το συνδρομητικό τον Παναθηναϊκό). Όλοι Νόβα.!!!

      Διαγραφή
  3. EXE XAΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ν' ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΟVA KI EΧΩ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ SUPERGAY-ROΛΙΓΔΑ, ΤΟ C.L.(ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Α1' ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΥΕ-ΒΥΕ NOVA KAI WELCOME OTE-TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα να βλέπεις Fox και ντοκυμαντέρ. Είχε πολύ καλή προσφορά για όσους δεν θέλουν αθλητικά. Για τους φίλους των σπορ ήταν χάλια.

      Διαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΕ,ΔΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΕ-TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιούμορ έκανα. Αν και για να καταλάβεις τα ορφανά πλέον πρέπει να έχεις μελετήσει τη συμπεριφορά των μονοκύτταρων οργανισμών.
      Αυτή τη στιγμή όντως ο ΟΤΕ έχει καλύτερο πακέτο, αλλά τη διαχείριση(management) του καναλιού έχει ο πρόεδρας αν δεν κάνω λάθος.

      Διαγραφή