Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Φιμώστε τους αν μπορείτε

Αν μπορούν ας δούνε το βίντεο οι Τσίπρας-Μπουτάρης-Καμίνης και λοιποί προοδευτικοί και ας δοκιμάσουν να φιμώσουν τον πλούτο της πατρίδας μας. Τη νεολαία μας.
Αλήθεια γιατί τα κανάλια το έκρυψαν;
Ντρέπονται οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που τους ξεφτιλίζουν οι έφηβοι ΕΛΛΗΝΕΣ;


14 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ Α.Ρ.Δ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ...ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ-ΑΓΝΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα παιδιά θα κυβερνούσαν ως Έλληνες που είναι όσο καλύτερα γινόταν αλλά εμείς(η πλειοψηφία των ψηφοφόρων) ακόμα προτιμούν τα κόμματα του ρουσφετιού και της μίζας.

      Διαγραφή
    2. ΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ Μ@Λ@Κ$Σ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ/ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ/ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ!!

      Διαγραφή
    3. Ρε Μάκη τα χαράτσια όμως τα πληρώνουμε και οι υπόλοιποι. Αν βρισκόταν το μαλακόμετρο θα γλιτώναμε με μία απλή μέτρηση.

      Διαγραφή
    4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ,ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ...

      Διαγραφή
  2. Δημήτρη αν υπήρχε μία λέξη λιγότερη θα το δημοσίευα. Δεν μου δημιουργείς εμένα πρόβλημα αλλά δεν είναι μέρες για να τρέχει κανείς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ Βασίλη, mea culpa που είχε πει και ο λαοπρόβλητος......

    Μου ξέφυγε λόγω όλων όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Δεν θα επαναληφθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ στο τυπικό κομμάτι είμαι οκ μιας και το γράφω πλάγια(αριστερά) πως δεν ευθύνομαι για όσα γράφει όποιος σχολιάζει. Αλλά προσέχουμε για να έχουμε.

      Διαγραφή
  4. το mypanathinaikos θα ξανανοιξει?
    γερασιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έρθει ο καιρός και το επιτρέψουν οι συνθήκες, αν το θέλουν ακόμα να το ξανακάνουν δημόσιο τότε ναι.
      Τρεις οι προϋποθέσεις όπως το βλέπω εγώ και από όσα έχω συζητήσει. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία που να ικανοποιούν οι υπάρχουσες συνθήκες.
      Γεράσιμε αυτά γνωρίζω να σου πω.

      Διαγραφή
  5. Ευτυχώς τα παιδιά του Λυκείου και πιστεύω όλη η νεολαία της χώρας μας και εγώ νέος είμαι ακόμα ξερουνε ιστορία και δεν πείθονται απο τα δήθεν προοδευτικά που λέει ο κάθε ένας ΛΙΓΟΣ μην πω κάτι χειρότερο και σταματάω εδώ γιατί θα ξεφύγω και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας μας..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά του Λυκείου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι όλα τα σχολεία να είχαν τους καθηγητές που έχουν αυτά τα παιδιά. Τότε θα ήμουν σίγουρος για το μέλλον μας.

      Διαγραφή
  6. Ο μπεκρής και ο λαθροΚαμίνης απλά δεν υπάρχουν. Είναι δήμαρχοι ελέω της ηλιθιότητας των Ελλήνων ψηφοφόρων που προτίμησαν τα μπάνια αντί της κάλπης εκείνη την Κυριακή. Περί συντρόφων, όποιος έχει ασχοληθεί και έχει διαβάσει τα όσα υποστήριζαν για τα εθνικά μας θέματα από την Μικρασιατική εκστρατεία, την γερμανο-ιταλική εισβολή του 40-41, το Μακεδονικό ζήτημα και άλλα πολλά, ξέρει ότι έχει να κάνει με απάτριδες ή (κατα αυτούς τους ίδιους), διεθνιστές.

    Όπως βλάπω στο βίντεο τόσα χρόνια κόκκινου γενιτσαρισμού στα σχολεία απο τα συντρόφια (βλ καταλήψεις σε ετήσια βάση) δεν αποδίδουν καρπούς. Να το προσέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουτάρης χρωστάει τη νίκη του στον αντίπαλό του. Το ΠΑΣΟΚ έβαλε τους Βενιζέλο και Σίμο(ένας είναι ο Σίμος στη Θεσσαλονίκη) να κάνουν όλη τη δουλειά για τη δεύτερη Κυριακή και ο Γκιουλέκας όσο και να του έλεγε ο Σαμαράς το έπαιζε άνετος. Είχε σίγουρη τη νίκη και για αυτό έχασε. Ας μην ξεχνάμε το πόσο κακούς συνδυασμούς είχαν και οι δύο, αλλά με τον Γκιουλέκα δεν θα ακούγαμε τις βλακείες για τον Κεμάλ και δεν θα είχαμε αλλαγές σε ονόματα από πλατείες κλπ. Όπως το βλέπω εγώ θα πέφταμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

      Διαγραφή