Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

"Χρόνια πολλά σου Άγγελε"

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2000 όταν αυτό το σύνθημα φωνάζαμε για να ευχηθούμε σε Άναστασιάδη και Μπασινά εκείνο το βράδυ. Ένα βράδυ που κανείς μας δεν ξεχνά και συνεχίζει να προκαλεί εφιάλτες σε πολλούς Ιταλούς, γαύρους και όχι μόνο.

Εφιάλτες που στοιχειώνουν ακόμη τα γαυρόψυχα «ατίθασα» παιδιά. Εφιάλτες από την δοξασμένη εποχή της σκλαβιάς. Εφιάλτες που τους εκθέτουν ακόμη και σήμερα μιας και αφήνουν το βίντεο της νίκης με την προσθήκη τους.


ΥΓ Χρόνια πολλά σε κάθε Άγγελο, Αγγελική, Γαβριήλ, Γαβριέλα, Ταξιάρχη, Στράτο, Ευστρατία, Μιχάλη, Μιχαέλα, Ραφαήλ, Ραφαηλία, Σταμάτη και Σταματία

8 σχόλια:

  1. Αδερφέ μην τους θυμίζεις τέτοιες επιτυχίες της εποχής της Σκλαβιάς θα βλέπουνε ΕΦΙΑΛΤΕΣ χαχα..Όσο και να θέλουνε όμως η ιστορία του ΠΑΟ δεν πρόκειται να σβήσει είναι ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δυστυχώς τα ΖΩΑ θα συνεχίσουν να βρίζουν την οικογένεια επειδή παίρνουν επίδομα σουβλάκι.
      Μέρες δόξας εκείνες που ευτυχώς προλάβαμε να ζήσουμε.

      Διαγραφή
  2. Φίλε Βασίλη έχω ενα παράπονο. Γιατί ανεβάζεις τέτοια βίντεο και μας θυμίζεις τα χρόνια της "σκλαβιάς"? Τώρα είμαστε "ελεύθεροι" και πανηγυρίζουμε μόνο τις νίκες με Εργοτέλη και Παναιτωλικό στο πρωταθλημα παρωδία του Βαγγέλα. Γι αυτό το λόγο πάμε να φωνάξουμε όλοι μαζί: ΖΗΤΩ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!!

    Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά αλλή μία σπουδαία βραδιά της ομάδας μας που θα μείνει στην ιστορία και θα μνημονεύται για πολλά χρόνια. Θυμάμαι να βλέπω το παιχνίδι αυτό στο σπίτι με τον πατέρα μου(δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάμε στο γήπεδο γιατί και εγω και ο πατέρας μου ήμασταν άρρωστοι) και από τους πανηγηρισμούς να έχουμε κάνει ένα σαλόνι χάλια. Από τη χαρά μας στο τέλος του παιχνιδιού κρεμάσαμε στο μπαλκόνι μια σημαία του Παναθηναικού και 3 κασκόλ!!! Μεγάλες στιγμές. Αλλά η καλύτερη για μένα ήταν οταν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού που παίζαμε πασούλες για ένα τρίλεπτο και παραπάνω, ρωτάω τον πατέρα μου γιατί δεν βγαίνουμε μπροστά να βάλουμε κι άλλο γκολ κι εκείνος μου απαντά:δεν χρειάζεται τους κάνουμε πλάκα...

    Αυτός ήταν ο Παναθηναικός της σκλαβιάς. Έκανε πλάκα στη Γιουβέντους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να ήσασταν στο γήπεδο για να βλέπατε και οι δύο τον εκνευρισμό του Βλάοβιτς όταν τον έκραζε ο Άγγελος που ήθελε να βγει μπροστά για το 4-1. Δεν τον χωρούσε το γήπεδο τον Κροάτη. Και αυτοί στην 11άδα της Γιούβε όλοι παλτά και άμπαλοι, κλασικό καφενείο. Ο «σκλαβωμένος» Παναθηναϊκός έκανε πλάκα στην Γιουβέντους και τώρα χάνει από Γαυρονιόνιους, μΠάοκ και λοιπές ομάδες που κάποτε έσπαγε και σε αυτές πλάκα.

      Διαγραφή
  3. ΑΧ ΑΔΕΛΦΕ ,ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ;NA BΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΓΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ EΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΠΗΔΑΓΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ''ΝΤΡΟΠΗΣ'' ;) ...
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΗΣ;) ;) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες με τι «έξτρα» ξεκινάει το βίντεο; Πόσο γελοίοι είναι που δεν το έβγαλαν...
      Το ωραίο είναι πως και από τη συμμορία κανείς δεν το θυμήθηκες αυτό το παιχνίδι. Άτιμο Αλτσχάιμερ.

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΔΙΠΛH ΠΙΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ! ;)
    BAΣΙΛΗ,ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ SUPERGAY-ROΛΙΓΔΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝΕ ΤΑ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ''... ;)
    AYTO ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ Η ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιλεκτική μνήμη ή πιο απλά «καμμένα» μυαλά...από τα πολλά πιτόγυρα;

      Διαγραφή