Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Λίγα απ' όλα


Με τόσα που έχουν συμβεί αδυνατώ να κάνω χωριστές αναρτήσεις και να γράψω ξεχωριστά την άποψή μου. Αν προσθέσω και το σοκ που έπαθα χθες βράδυ οδηγώντας μου είναι πάρα πολλά, για αυτό και ξεκινάω αμέσως.


  • Πληρώσανε λέει κάποιους παίκτες. Πόσους θα ρωτήσω εγώ και με τι ποσό σε σχέση με τα χρωστούμενα. Αν ισχύουν όσα γράφει η κωλοφυλλάδα μιλάνε για ψίχουλα που στο στόμα των «προβάτων» θα γίνει το επιχείρημα "μα πληρώνει". Θα μας θυμίσει κανείς πόσα δίνει το μήνα σε Λέτα, Νταμπίζα και λοιπά ΑΡΔ που προωθούν το έγκλημα;
  • Χρωστάει η ΠΑΕ 500.000 στον Βελάσκες που πέρασε και ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ αλλά ακριβοί ήταν οι Βύντρα, Λάζαρος και λοιποί που εκδιώχθηκαν. Και το καλύτερο αυτός ο «φθηνός» παίκτης δεν θέλει να κάνει διακανονισμό. Σωτήρα Αλαφούζε τι μας φόρτωσες πάλι;
  • Η διοίκηση;;;;;;;;;;;;; στηρίζει τον προπονητή;;;;;;;;;;;;;;;; και μας το λέει ο «Αγριόγατος». Τον προπονητή στην Αγγλία τον αποκαλούν manager άρα κάτι θα ξέρει από μανατζεριλίκια ο Αγριόγατος με τις δουλειές που κάνει. Από ποδόσφαιρο όμως πλέον είναι μυρωδιάς. Ας μην γράψω άλλα που θα στεναχωρήσουν όσους τον γούσταραν ως παίκτη. Εγώ όμως όπου ακούω για στήριξη περιμένω αντικατάσταση. Εσείς είστε ελεύθεροι να σκέφτεστε ότι θέλετε.
  • Οι Ντόλφινς θέλουν χρήματα...Τι μου λες; Ζητάνε χρήματα για τον παίκτη που μας έδωσαν; Αν τελικά πάνε στη Φίφα θα μας κάνουν ολοκληρωτικά ρεζίλι.
  • Τα «παιδιά» ήταν τόσο άψογα στο ντέρμπυ που το μπουγιουρντί ακόμη δεν ήρθε. Όταν έρθει θα δούμε τις τιμές των τριών διακοπών και των τραυματισμών Πράνιτς και Μάνταλου. Όχι γιατί δεν άκουσαν πολλά «μπράβο» για την καλή τους παρουσία. Μην ξαναρωτήσει κανείς γιατί βάζει η ΠΑΕ «καπέλο» στα εισιτήρια γιατί η απάντηση είναι απλή, για να πληρώνει τις «εμπνεύσεις» των παιδιών.
  • Ο φάκελος ήταν...είναι...θα είναι πλήρης!!!!! Ποιος φάκελος δεν μας είπαν μόνο και πότε θα είναι πλήρης.
  • Αλλάζοντας τα κανάλια χθες βράδυ πέτυχα γνωστό ΛΑΜΟΓΙΟ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΦΟ(τον ξήλωσε ο Κ.Καραμανλής όταν έμαθε τα κατορθώματά του από τη θέση που είχε σε οργανισμό) που ευτυχώς είχε αποτύχει να βγει βουλευτής Θεσσαλονίκης πάλι στο κανάλι-διαφορετική οντότητα του προέδρου του Παναθηναϊκού. Η πολλές συναναστροφές με το ΛΑΜΟΓΙΟ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΦΟ ακόμη και άγιος να ήταν ο Αλαφούζος θα τον διέφθειραν. Επειδή όμως δεν είναι άγιος μάλλον κάτι κοινό βρίσκουν. 
  • Σου λένε οι γαύροι πως σήμερα θα βλέπουνε(είδανε δηλαδή) ΤΣΟΥ ΛΟΥ και δεν μπορείς να τους πεις τίποτα. Νικάνε κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού, όπως και στο Βέλγιο, και πάλι δεν μπορείς να τους πεις τίποτα. Είναι σχεδόν στον επόμενο γύρω και πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι. Γαμώ την απελευθέρωσή μας από την σκλαβιά.

11 σχόλια:

  1. Φίλε Βασίλη,
    θα σχολιάσω μόνο το τελευταίο γιατί είναι αυτό που με πονάει περισσότερο. Ειμαι 22 χρονών(γεννηθείς το 1991) και θυμάμαι να παρακολουθώ αγώνες του Παναθηναικού από το 2000 και μετά. Όπως καταλαβαίνεις έχω πανηγυρίσει μόνο 2 πρωταθλήματα. Αλλά αυτό που με έκανε υπερήφανο ήταν οι Ευρωπαικές μας βραδιές.Ή μάλλον πιο σωστά οι επόμενες ημέρες των αγώνων όταν πήγαινα στο σχολείο ή στο φροντιστήριο με κασκόλ και φανέλες της ομάδας και έκανα πλάκα στους φίλους μου Ολυμπιακούς για το πως κατατροπώσαμε ομάδες μεγαθήρια, την ώρα που η ομάδα τους ξευτιλιζόταν από κάτι χωριά. Τώρα τους ακούω στη σχολή να λένε για την Μπενφικά ή την Αντερλεχτ και σκέφτομαι ότι αυτές τις ομάδες ο "σκλαβωμένος" Παναθηναικός θα τις είχε για πλάκα. Ακόμα και ο Παοκ περηφανεύεται για τις Ευρωπαικές του βραδιές. Μας κατάντησαν περίγελο της Ευρώπης και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο του βαρελιού. Και αυτό με πονάει περισσότερο, όπως φαντάζομαι και τους περισσότερους σκεπτόμενους φιλάθλους μας.

    Υ.Γ: Και τα άλλα που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικά. Όλα αυτά είναι συνέπειες της πολυμετοχικής λαίλαπας και κυρίως αυτών που την επέβαλαν με το ετσι θέλω για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές του επιδιώξεις και φιλοδοξίες.
    Υ.Γ2: Συγνώμη για το μέγεθος του σχολίου μου, αλλά μου λείπουν πολύ οι Ευρωπαικές βραδιές της ομάδας μας. Θα κλείσω και εγώ το σχόλιό μου με την δική σου πρόταση: Γαμώ την απελευθέρωσή μας από την σκλαβιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους λείπουν και σε όσους είδαμε και περισσότερες μας λείπουν πιο πολύ.
      Δες τι γράφει ο από κάτω σου. Φίλος καλός αλλά μΠαόκι και με έχει τρελάνει στην καζούρα. Παίρνει πίσω το αίμα του μετά από τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Σταματα να πολεμας την διοικηση, σημερα πηρατε νεα προθεσμια για καταθεση εγγυητικης επιστολης απο την ΕΕΑ και μιλας? Ποιος θα το κατορθωνε αυτο? Ας ειναι καλα ο Αστερας Μαγουλας που επρεπε να την παρει και μαζι του πηρανε 5 ομαδες απο SUPERRRR?? league και 16 απο football λιγδ.
    Κουραγιο φιλε, θα ερθουν ασπρες ημερες, υπαρχει σχεδιο, κολπο κανει ο ΑΛ, υπομονη. Να μπορουμε να κανουμε και αλληλοκαζουρα. Αλλα μεχρι τοτε...... τα ειπαμε, χανεις οπαδικα και εγω ειμαι κερδισμενος, με συμφερει.
    ΖΗΤΩ Ο ΑΛ(Φ) Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφε ότι θέλεις αλλά αύριο έχεις τους Ωβριούς και αν χάσεις θα σε ψοφήσω.
      Δεν σε αποκαλώ δημόσια όπως σε φωνάζω αλλά για σήμερα θα το ακούσεις πολλές φορές.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη τα έχεις πει όλα σε ότι έχεις δεν προσθέτω ούτε αφαιρώ τίποτα.Κρίμα για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ομάδος μας απο τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ που πετύχανε ότι θέλανε και μας ρίξανε σε αυτήν την ΚΟΛΑΣΗ..Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο κόσμος της ομάδος μας επιτέλους..Τρελάθηκα με ακόμα μία Ευρωπαϊκή Βραδυά και ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της Ελλάδας έλειπε εξαιτίας της "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ".Αυτή η τύχη των gayρων δεν ΥΠΑΡΧΕΙΙ..Κερδίσανε πάλι όπως στο Βέλγιο και φυσικά στο ΝΤΕΡΜΠΙ που με άλλον προπονητή θα τους κάναμε ΠΛΑΚΑΑ...Ελπίζω να τους κεράσει ΠΙΚΡΑ κ'η Αντερλεχτ στο Λιμάνι όπως θα γελάσουμε με τα ντόρτια μέσα στην Γαλλία απο Ζλάταν και Καβάνι..Ελπίζω και πιστεύω ότι θα γλιτώσουμε απο την λαίλαπα των ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ και θα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ C.L. του PANATHINAIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου χθες περίμενα να νικήσουνε οι κωλόγαυροι, όχι λόγω ικανότητας ή τύχης αλλά λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η Μπενφίκα φέτος. Τυχεροί όσο δεν πάει νίκησαν ΠΑΛΙ χωρίς να παίξουν μπάλα και πάνε με καλή ψυχολογία στο ματς με τον μΠάοκ. Μπορεί να με λυπεί αυτή η νίκη τους αλλά θα δεις πως όταν το σκεφτείς ήρεμα είναι μόνο στη φάση των ομίλων...!!! Τα υπόλοιπα στην αυριανή ανάρτηση(να έχω κάτι να γράψω γιατί διαφορετικά θα πρέπει να το γυρίσουμε στο μπάσκετ).

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ BILY ΕΙΜΑΙ 41 ΧΡ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 (22 ΔΙΕΘΝΕΙΣ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 90 ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ CL. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΛΑΙΛΑΠΑ... ΚΡΟΚΟΣ ΜΠΑΣΟΚ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ... Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΙΚΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΘΙΑΣΟΣ.. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ.... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ .... ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ - ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ - ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ - ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ: Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!! ΤΩΡΑ ΑΠΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ (ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ) ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ.... ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΙΟΒΑ ΣΑΜΑΡΗ ΚΛΠ (ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΙΟΒΑΣΑΜΑΡΗΔΕΣ) ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ). ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ !!!
    Υ.Γ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΗ... ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ .... ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!
    Υ.Υ.1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα θα ξεκινήσω με το μοναδικό μου παράπονο. Βάζε όνομα, έστω στο τέλος του σχολίου για να ξέρω με ποιον συζητώ.
      Μην ευχαριστείς για τίποτα. Εφόσον δεν είσαι προκλητικός και δεν βρίζεις ακόμη και να διαφωνούσα με όσα γράφεις θα το δημοσίευα το σχόλιό σου.
      Καταρχήν να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες μαζί μου και με τους αναγνώστες του blog τις αναμνήσεις σου(σε πολύ σύντομη περιγραφή βέβαια αλλά έχουν όλη την ουσία). Αυτή είναι η νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού μας. Από τις δοξασμένες ημέρες της οικογένειας στον σημερινό ξεπεσμό. Από τους 4 της Ευρώπης στη μη αδειοδότηση. Από τις «πράσινες» Εθνικές ομάδες στους 0 διεθνείς. Δυστυχώς μόνοι δεν ξυπνάνε οι πραγματικοί οπαδοί. Θα φροντίσουν όσοι τώρα διοικούν να κάνουν τόσο θόρυβο πέφτωντας που θα τους ξυπνήσουν αυτοί.

      Διαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΙΡΗΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ....ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...ΚΙ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ 'ΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ Τ' ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΑ 4!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΥΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑ 'ΧΩ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ''ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ'' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΟΠΟΥΣΤΕΣ!ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ''ΧΑΙΡΕ (GAY-RO)ΦΑΡΔΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΝ''...ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ GAY-ROΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ GAY-ROΑΡΔ ΜΠΑΜΠΑΧΕΛΑΚΗ,ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΟΓΚΟΥΜΟΜΠΑΣΙΝΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΣΙΟΒΟΜΑΝΩΛΑΔΟΣΑΛΙΝΟΥΣ! ;) ΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ''ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σοκ το έπαθα με αυτό που είδα μπροστά μου. Το έγραψα στο fb αλλά εδώ το «έκοψα» γιατί δεν το θεώρησα σωστό από ηθικής πλευράς. Από υγεία είμαι καλά το τελευταίο διάστημα και τα όποια προβλήματα(μυικά) ξέρω από που προέρχονται.
      Για να συνεχίσω σε όσα γράφεις βλέπεις τι καλά ο Μπαμπουίνος και η Λέτα δεν σχολιάζουν για τους gay τίποτα. Για την κακή ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζουν οι κωλόγαυροι και την τύχη που έχουν. Τόσα χρόνια μόνο μία φορά θυμάμαι να είχαμε τόση τύχη...την 3/4/1996 που όλα κύλησαν τέλεια για εμάς και πήραμε το διπλό στην έδρα του Άγιαξ.
      Σε λίγο αυτοί θα ανάβουν κεράκια στο «πτώμα» της φερόμενης ως διοίκησης που θα φύγει νύχτα.

      Διαγραφή