Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Αφιερωμένο στους gay-ρους(μουσικό κομμάτι με βίντεο)

Καιρό ήθελα να τους το αφιερώσω αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή που θα κάλυπτε όλο το φάσμα των γαύρων αποδεκτών, αντιπάλων και εντός της ομάδας.

Αν έχει κ@κ@λ@ ο Αλ Αφ ας δώσει εντολή να παίζει αυτό το κομμάτι στα μεγάφωνα του γηπέδου όταν βγει η ομάδα του θρήνου για ζέσταμα. Ας μείνει λίγα λεπτά μέσα η δική μας ομάδα. Και να δω τις αντιδράσεις της Λέτας της γαυρούλας και των υπόλοιπων κωλόγαυρων της διοίκησης.

Ο τίτλος του είναι ενδεικτικός για το πως προτιμάμε τους γαύρους. Όπως ακριβώς αυτοί γνωρίζουν καλά, καλύτερα από όλες τις επαγγελματίες. Η εμπειρία μετράει βλέπετε...Te Quiero Puta


2 σχόλια:

  1. χαχαχα ωραίο τραγούδι.
    Στα τελευταία νέα Mάνταλος για διαιτητής του ντέρμπι δικάζεται για τα στημένα μην ξεχνάμε και το κλου της ημέρας;Επιστήμονες από το Δημόκριτο θα είναι στη λεωφόρο για να ερευνήσουν τις "μυρωδιές" στα αποδυτήρια της λεωφόρου.Φυσικά η αστυνομία η σούπερλίγδα και όλοι οι φορείς το δεχτήκανε.
    Τι άλλο θα κάνουν οι λιμανίσιοι ρε παιδιά.Πάνω που λες ότι έχουν κάνει να πάντα σε διαψεύδουν το επόμενο λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη αρνούμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά. Όχι πως δεν με απασχολεί ο κόρακας και οι «μυρωδιές» αλλά σκέφτομαι πως είναι καιρός να κάνουμε ότι και στον στρατό. Ερχόταν ο καραβανάς(σχεδόν πάντα κομπλεξικός γιατί είχε τον ίδιο βαθμό με κάποιον άλλο που ήταν από ΣΣΕ ή ΣΣΑΣ) και μας τα έκανε νταούλια. Κάναμε ότι ήθελε και μετά του λέγαμε πως ήταν λάθος. Κοινώς ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας, οι οπαδοί κόσμιοι στην εξέδρα παρά τις όποιες προκλήσεις και οι παίκτες να νικήσουν εντός των γραμμών και μετά τους σχολιάζουμε τους καραγκιόζηδες.
      Για τους gay δεν υπάρχει πάτος, είναι χειρότεροι από την Ελληνική οικονομία.

      Διαγραφή