Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ο γαμπρός στέλνει μήνυμα, αλλά σε ποιους δεν ξέρω

ΥΓ Ωραίος ο σταυρός...εεε...ο ανάποδος σταυρός.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη και καλή εβδομάδα.

    Όταν βλέπεις χαραγμένα τα γυμνά μέρη του σώματος, όταν βλέπεις το βλέμα του που παραπέμπει στον έξω από εδώ και όταν διαβάζεις τη λέξη, ο ανάποδος σταυρός πιστεύω ότι είναι το κερασάκι.....

    Και δεν είναι βέβαια ο μοναδικός. Ο "καλλιτεχνικός" χώρος και όσοι θέλουν να ανήκουν σ αυτόν, πρέπει να υποδηλώνουν με κάθε τρόπο την αφοσίωσή τους, διαφορετικά το σύστημα τους πετάει έξω.

    Πίστευα ότι αυτά που έβλεπα σε ταινίες παλιότερα, με τελετές αποκρυφισμού, με τελετές αφοσίωσης ξέρεις σε ποιον κλπ, ήταν απλά ιδέες ενός σκηνοθέτη ή σεναριογράφου με διεστραμμένο μυαλό.Δυστυχώς αυτά ήταν ο προπομπός του θηρίου κι ένας τρόπος να συνηθίζει ο απλός κόσμος για τα χειρότερα που θα έρθουν και να εκλάβει ως δεδομένα.
    Και όλοι μας φυσικά πληκτρολογούμε τον αριθμό του, κάθε φορά που θέλουμε να μπούμε στο διαδίκτυο.

    Γνώμη μου είναι ότι όλοι αυτοί οι ατάλαντοι, μόνο με την επίκληση του αντίχριστου μπορούν να σταθούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή βδομάδα Δημήτρη.
      Ακριβώς έτσι είναι, όπως τα γράφεις. Κορυφαίος στην Ελλάδα ο Νοτ..ς με πολλούς συμβολισμούς σε εξώφυλλα, συναυλίες, συνεντεύξεις.
      Με όλα αυτά όμως πάλι εμείς κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε γραφικοί.

      ΥΓ Κορυφαία τριλογία με «προφητικά» σημεία η Προφητεία. Η τέχνη στην υπηρεσία τους.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ...ΣΤΟΑ ΑΝΗΚΕΙ!ΣΤΗΝ...ΠΑΤΗΣΙΩΝ Η ΣΤΗΝ...ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ; ;-)
    MAΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ COCA...COLA ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ... ;-) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ COCA...COLAΠΟΤΗΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ''ΛΕΒΕΝΤΑΡΟ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ''Γ@Μ@ΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ''... :-(
    AYTA EINAI TA ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ'' ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΥΓΕ!
    ΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ... :-(
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑ ΡΕ Ν...ΤΗ;KΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω πως ανήκει σε κάτι τόσο μεγάλο. Αυτός όπως και πολλοί άλλοι ατάλαντοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έκαναν συμφωνία για να έχουν επιτυχία(ψάξε αν θέλεις για τον Rain Man).
      Ξέρεις τι καλά που θα το βάλουν το όνομα σε μπλουζάκια, καπέλα και όπου βρούνε; Ο ανάποδος σταυρός παντού και όποιος μιλάει είναι γραφικός.
      Ο Κώος έχει δώσει ρεσιτάλ συμβολισμών σε εξώφυλλα, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις κλπ. Στην αρχή ήταν καλός αλλά μετά ... κάποιος θα τον προσέγγισε. Με παραξενεύει που δεν είναι στο προσκήνιο.

      Διαγραφή