Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μπρος γκρεμός και πίσω οι γκόμενες


Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στη θέση του Αλ Αφ αυτές τις μέρες. Ειλικρινά μιλάω, αρχίζω να τον λυπάμαι. 

Ο φόβος να «σκάσει» η ΠΑΕ στα χέρια του είναι υπαρκτός και αν κρατήσει την ΠΑΕ, τότε είτε θα πρέπει να βάλει χρήματα, είτε να βρει τρόπο να πληρώσει συμβόλαια-διακανονισμούς-πρόστιμα-...

Αν βέβαια δεν την κρατήσει τότε θα ξεβρακωθεί στις "γκόμενες". Ποιες "γκόμενες"; Αυτές που τον στήριζαν για να πάρουν το δωράκι τους. Οι ΑΡΔ τον παχυλό μισθό τους, η αυλή τα προνόμιά της και οι «οπαδοί» τα σουβλάκια τους.

Πως να ξεβρακωθεί μπροστά τους και να δούνε όλοι ποιος είναι χρεωμένος με το δάνειο και ποιος αγόρασε το Απήλιον. Ακόμη, πως να δείξει ότι πήρε την ΠΑΕ με ένα χρέος Χ και αυτό έγινε... ενώ κελαηδούσε πως το μείωσε. Τόσο καιρό οι "γκόμενες" ήταν βολεμένες αλλά τώρα θα θελήσουν να παραστήσουν τις παρθένες.

Καλή τύχη, θα την χρειαστείς.

8 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι όσοι έχουν έστω και ελάχιστη φαιά ουσία στην κρανιακή τους κοιλότητα, από τη μέρα που έσκασε το ενδιαφέρον του Δ.Γ. για την ΠΑΕ έχουν σταματήσει να σχολιάζουν στα διάφορα ΑΡΔστέκια και κρατούν επιφυλακτική στάση.
    Αντιθέτως, όσοι συνεχίζουν να το κάνουν, προσπαθούν να δώσουν στο "μελλοντικό" αφεντικό τα διαπιστευτήριά τους!
    Όλο αυτό το διάστημα από το Σάββατο και μετά, διάβασα άτομα που έσκιζαν τα καλσόν τους για τον Αλφυ να πραγματοποιούν τέτοιες ανακυβισθήσεις που ο Μελισσανίδης και η Κομανέτσι θα ζήλευαν.....!
    Και βέβαια, έχει στηθεί τέτοιο πανηγυράκι από τους ίδιους, που μου έφερε στο μυαλό τις αλήστου μνήμης ημέρες δόξας που ζήσαμε με τις Τσακιάδες......

    Επειδή κι εμένα δεν μου κάθεται τόσο καλά η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, θα κάνω υπομονή λίγες μέρες ή ίσως ώρες. Μετά τον πρώτο άκρατο ενθουσιασμό, άρχισε η προσπάθεια εκ μέρους των ιδίων ΜΜΑ επαναφοράς των χαζοχαρούμενων.....

    Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι είδα άτομα τα οποία θεωρούσα σοβαρά και ότι έχουν τον ίδιο περίπου τρόπο σκέψης με μένα, να συμμετέχουν σ αυτό το γελοίο πανηγύρι, γράφοντας πύρινα λόγια.......!

    Μακάρι, όπως έγραψες κι εσύ, να είμαστε μόνο εμείς οι δυο λάθος και να πάνε όλα όπως τα θέλουν αυτοί και κατά βάθος κι εμείς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να βγω και να γράψω κείμενο που να απολογούμαι γιατί δεν πίστεψα στο ενδιαφέρον του Δ.Γ. αφού αυτό θα σημαίνει πως θα βάλει την ομάδα σε τροχιά ανοδική και αν φέρει και επενδυτές μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση γήπεδο και όχι μόνο.
      Υπομονή, γιατί όπως γράφω συχνά πυκνά "η υπομονή είναι αρετή".

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με αυτά που λέτε εσύ και ο Δημήτρης μακάρι να διαψευστούμε και να μην υπάρξει ακόμα ένα ΦΙΑΣΚΟ στον πολύπαθο ΠΑΟ μας των τελευταίων ετών.Σιγά σιγά ας αρχίσει να τα μαζεύει ο ΑΛ.ΑΦ. και οι υπόλοιποι εκτοξευτές ήρθε η ώρα της πληρωμής και ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πράγμα που θα είναι και το κύκνειο άσμα αυτού του θεάτρου του παραλόγου που ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλανε φήμες για Κινέζο/ους. Αν πας να κάνεις συμφωνία με Κινέζους πρέπει να είσαι πιο καθαρός από το νερό και αυτοί είναι πιο βρώμικοι από τη λάσπη. Δεν υπογράφει Κινέζος με κανέναν τους.
      Ας φύγει ο Αλαφούζος και θα έρθει πραγματικός επενδυτής.

      Διαγραφή
  3. Βασίλη γεια,
    πρώτον δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανένα επειδή δεν πίστεψες στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αν τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει πράξη το ενδιαφέρον του. Έχουμε ζήσει πολλά στον Παναθηναικό και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Υπομονή όπως λες και εσύ να δούμε λεπτομέρειες από την πρόταση που θα καταθέσει στον Αλαφούζο και βγαίνουμε μετά να σχολιάσουμε.
    Τώρα οσον αφορά τις ανακυβισθήσεις των ΑΡΔ που πολύ εύστοχα αναφέρει στο σχόλιο του ο Δημήτρης από το Ρέθυμνο, έχω πεθάνει στα γέλια. Από το Σάββατο που μπαίνω και διαβάζω τους ΑΡΔ που στήριζαν το καθεστώς του Αλαφούζου είναι λες και διαβάζω άλλους ανθρώπους. Για να καταλάβεις την έκπληξή μου ανοιγόκλεινα τα μάτια μου γιατί δεν πίστευα αυτά που έβλεπα. Τέτοιο άδειασμα σε διοίκηση μέσα σε λίγες ώρες δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει....Ο μόνος που άργησε σχετικά να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ήταν ο αρθρογράφος των Αλαφουζικών Νέων(ωχ συγνώμη Πράσινων Νέων ήθελα να γράψω.....πως μπερδεύτηκα έτσι;;;;;;) που όταν τον ρώταγαν(πριν από το Σάββατο) σε σχόλια για το χρέος της ΠΑΕ έλεγε συνέχεια κάτι ασυναρτησίες του στυλ ότι δεν γνωρίζει, ότι η διοίκηση λέει το τάδε ποσό, ενώ το Σάββατο όχι μόνο μας είπε το χρέος αλλά και το πόσα λεφτά χρειάζονται στην ομάδα άμεσα για να γίνει ανταγωνιστική....Αχ ρε Γιάννη με τέτοιους "φίλους" τι να τους κάνεις τους εχθρούς....
    Υ.Γ¨: Έλα Βασίλη πες την αλήθεια... Πλάκα κάνεις....δεν τον λυπάσαι στα αλήθεια.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε όντως τον λυπάμαι. Έχω μάθει όταν ο άλλος είναι στα σχοινιά να μην τον "σκοτώνω" αλλά όταν το κάνω να είναι ίσος απέναντί μου. Τώρα ο Αλαφούζος όχι μόνο είναι στα σχοινιά αλλά τον κρατάνε και από έξω και τον χτυπάνε τα "κορίτσια" του. Του έμειναν μόνο κάποια σουβλακοδίαιτα να τον υποστηρίζουν.
      Δηλαδή εσύ αυτόν έτσι όπως τον βλέπεις σήμερα δεν τον λυπάσαι;

      Ας μπει ο Δημητράκης και εγώ απολογούμαι, δεν θα με πειράξει καθόλου. Αρκεί βέβαια να μπει και να βάλει χρήματα και όχι να μπει στα λόγια. Στα λόγια κάνω και εγώ πρόταση.

      Διαγραφή
    2. Βασίλη εννοείτε πως τον πεσμένο δεν τον "αποτελειώνεις" και πως προτιμώ να είναι ίσος όταν τον αντιμετωπίζω. Δεν ξέρω αν τον λυπάμαι....Μάλλον όχι. Δεν τον λυπάμαι γιατί αυτός επέλεξε να συνδιοικήσει με την συγκεκριμένη φάρα οπαδών και δημοσιογράφων. Θα έπρεπε να περιμένει αυτή την αντιμετώπιση. Η συγκεκριμένη φάρα οπαδών-δημοσιογράφων στηρίζει την εκάστοτε διοίκηση όσο ρέει το χρήμα. Όταν διακοπεί η χρηματοδότηση ή όταν βρουν κάπου καλύτερα σταματά και η στήριξη. Έτσι πάνε αυτά.
      Τέλος πάντων θεωρώ ότι είναι λίγα τα ψωμιά της συγκεκριμένης διοίκησης ακόμα κι αν δεν αναλάβει ο Δημήτρης.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνε ακόμη τον θεωρώ εκτελεστικό όργανο άλλων, άρα αυτός δεν επέλεξε με ποιους ακριβώς θα συνεργαστεί αλλά του «επιβάλανε» τους συμπαίκτες του. Όπως και να έχει ας είχαμε ως μοναδικό πρόβλημα στην ομάδα αν πρέπει να τον λυπηθούμε η όχι και θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Ο ίδιος σκεφτόταν την ηρωική έξοδο και υπό συνθήκες θα καταφέρει να το πετύχει, είτε μπει είτε όχι ο Δ.Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ.

      Διαγραφή