Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πιο GAYρος πεθαίνεις

Όλο το Παρίσι κάλυπτε τον gayρο που σκόραρε και ισοφάρισε για τον θρήνο χθες βράδυ. 
Όλη η Ελλάδα είδε πως ο παίκτης των gay καλυπτόταν και μόνο ο εκφωνητής τόλμησε να σκεφτεί πως ήταν οφσάιντ. Και αυτός βέβαια άργησε λίγο να το σκεφτεί και αμέσως μετά μας πληροφόρησε πως δεν πειράζει αφού δεν το έδωσε ο διαιτητής. 

Έτσι με το που έληξε το παιχνίδι παίκτες και προπονητής των gay ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΡΑΤΑ, να μην κάνουν δηλώσεις. Μία ενέργεια που είναι παράνομη μιας και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δηλώσεις(βάσει της συμφωνίας όλων των ομάδων, που απορρέει από τη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με την ΤΕΑΜ, τα μέλη κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένα να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες,), όπως έκαναν στη Νόβα. Θα ασχοληθεί κανείς με τους αλήτες, κερατάδες, κρετίνους που παίρνουν τις αποφάσεις;

Ακολουθεί η απόδειξη πως όλο το Παρίσι, ίσως και όλη η Γαλλία κάλυπτε τον παίκτη των gay-ρων.

ΥΓ Τελικά ρε Σάββα ήσουν πάντα τόσο κρετίνος ή μετά το κέρατο που έχεις φάει αποβλακώθηκες; Ξέραμε τι είσαι εντός των συνόρων αλλά εσύ έγινες Παγκόσμιος...

8 σχόλια:

  1. Έναν χρόνο πριν, τέτοια εποχή περίπου, είχα δει ζωντανό αυτον τον διάλογο. Κόντεψα να πέσω από την πολυθρόνα από τα γέλια λέμε. Species από τα endangered ο γαύρος. Όπωσδήποτε!

    Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, και το μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, "συναντήθηκαν" για λίγο στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV':

    "Είσαι γραφικός. Άσχετος και μαϊντανός. Όσες φορές χάνει ο Ολυμπιακός εσύ βγαίνεις και λες για την διαιτησία. Είσαι γραφικός", η απάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου.

    Για να απαντήσει με τη σειρά του ο Θεοδωρίδης: "Το γραφικός δεν είναι κάτι κακό. Γραφικό μπορεί να είναι ένα όμορφο λιμανάκι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε δεν μιλάω για τον κύριο Θεοδωρίδη. Πως θα μπορούσα άραγε...κυκλοφορούν και εξώδικα.

      Την εκπομπή εκείνη την θυμάμαι και γέλασε όλη η Ελλάδα με τις απαντήσεις-μαργαριτάρια. Επιστήμονας ο κύριος Θεοδωρίδης. Από αυτούς που μόνο οι γαύροι ξέρουν να βγάζουν!!!

      Διαγραφή
  2. Εκτός από το ότι παραδέχτηκε ότι το γκολ ήταν οφσαιντ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με όλη την εν γένει φιλοσοφία των πρωκταθλητών μας (!), το γιουσουφάκιον για να τιμήσει την φάρα των οπαδών του συνδέσμου που έχει ως σήμα τον χαρούμενο (gay) διασκεδαστή του Δία και των υπολοίπων θεών, Γανυμίδη, είπε και το εξής :

    -Παρότι ο παίκτης που έδωσε την μπάλα στον μανωλά ήταν οφσάιντ αυτός δεν "μάσησε" και σκόραρε....... (πολλά αποσιωπητικά!).

    Ο δε μανωλάς, όπως τον είδα χτες να πανηγυρίζει αλα Μαραντόνα (συγνώμη Ντιέγκο), μου έδωσε την εικόνα ότι ήταν από την αρχή της γεννέσεως των σπερματοζωαρίων στα ούμπαλα του πατέρα του, το μοναδικό σπερματοζωάριο με gay χαρακτηριστικά, και αυτό που δημιούργησε το συγκεκριμένο ανθρωποειδές!!!!

    ΥΓ. Για τον εθνικό μας κερατά τα λόγια είναι περιττά.
    Και επειδή το γύρισμα του τροχού φτάνει στο τέλειωμά του, προσπαθεί κι αυτός να πάρει ότι περισσότερο μπορεί,
    πριν μπει κι αυτός στο πάνθεον των γραφικών - κερατάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μασάνε ρε Δημήτρη τα «παλικάρια»;
      Ο Μανωλάς με εκνευρίζει προς το παρόν όσο και ο θείος του. Δεν γράφω άλλα για να μην ξεφύγω.

      Φήμες λένε πως με τα κέρατα δεν χρειάζεται κεραία και πιάνει μέχρι και δορυφορική. Άσε που αυτός έχει πάρει πολλά, εκτός από το παιδί-bonus που λέγεται πως του έδωσε κάποιος...χοχοχο.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει τόσο καιρό που σχολιάζω τα άρθρα σου Βασίλη, νόμιζα ότι ήξερες μπάλα. Έχω απογοητευτεί.....Στη φωτογραφία που ανέβασες δεν βλέπεις τον παίκτη(ναι παίκτης της Παρί είναι και όχι διαιτητής) με το μαύρο σορτσάκι και την κίτρηνη μπλούζα(είχαν λερωθεί τα ρούχα του στο ημίχρονο και επειδή δεν είχε τι να φορέσει δανείστηκε τα ρούχα του διαιτητή) που καλύπτει τον παίκτη των gay;;;;;;;;;;;;Δεν το είδες;;;;;
    Λοιπόν αποχωρώ οριστικά από το blog όπως ο Αλαφούζος από τη NOVA(ωχ ο Αλαφούζος ξαναγύρισε στη NOVA......ε καλά θα ξαναγυρίσω και εγω σε κανα 2 ώρες....!!!!)!!!!
    Υ.Γ:Ο Σάββας ήταν πάντα Παγκόσμιος.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα μάλλον σας απογοήτευσα όλους τους φίλους-αναγνώστες με την τραγική αυτή παράβλεψη.
      Εγώ νόμιζα πως αυτοί με τα κίτρινα-μαύρα έχουν φορέσει τις πιτζάμες τους, γιατί αν δεν κοιμόντουσαν θα έβλεπαν τουλάχιστον οι δύο το οφσάιντ. Τελικά παίκτης της ΠΣΖ ήταν...Ντρέπομαι για το λάθος μου.

      Savvas uber alles δηλαδή.

      Διαγραφή
  4. ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡ.....Ε,ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟ...Ε,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ... ;-)
    AΛΗΘΕΙΑ,Ο...''ΓΕΡΟ-ΤΑΡΑΝΔΟΣ'' ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΤΟΥ SIR-TAKIS Η ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ;;; ;-)
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
    ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΓΚΟΛ 2 ΜΕΤΡΑ OFF-SIDE,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤA KANONIA IMΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΣΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ!
    ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ '90 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕ 5-0...GAY-ROI ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και δεν τους χάλασε. Δυστυχώς δεν έχω γαύρους εδώ πάνω για να πικάρω με το καπελάκι της ΠΣΖ.
      Τώρα να σκάσει και το διπλό της αδιάφορης Άντερλεχτ και να γελάμε μέχρι δακρύων.

      Διαγραφή