Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μας αποσυντονίζουν

Έπεσαν όλοι με τα μούτρα στο ενδιαφέρον που λένε πως δείχνει ο Δ.Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ και ξεχάσαμε την ομάδα. Η ομάδα μας αύριο παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με το πως προετοιμάστηκε και τα προβλήματα που έχει.

Μπορεί όλοι να λένε πως οι παίκτες και η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί από όλη αυτή τη δημοσιότητα που πήρε το ζήτημα του ενδιαφέροντος του Δ.Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Οι παίκτες όσο και να μην το θέλουν το σκέφτονται και μάλιστα τους απασχολεί πιο πολύ από όσο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Με όλα αυτά η Εγγυητική δεν έχει καλυφθεί όπως θα έπρεπε μέχρι χθες(28/11) και η ΠΑΕ κλήθηκε σε ακρόαση από την ΕΕΑ την 18/12.

Με όλες αυτές τις συζητήσεις «ξεχάσαμε» την απειλή για μη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τις απειλές από παίκτες και πρώην ομάδες παικτών να πάνε στη Φίφα για ποσά που τους οφείλονται.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε...

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Γιγαντα Βασίλη μετά απο καιρό,ελπίζω να σαι καλά...

    Πάλι καλά που υπάρχεις και συ αδερφέ και νόμιζα οτι μόνο εγώ ήμουν παρανοικός και αντι-Παναθηναικός που περιμένει πρώτα να δεί γιατί δεν πιστεύει ευκολα.
    Διαβάζεις τους δημοσιογράφους και νομίζεις οτι ο Παναθηναικός που περσι δεν πήρε άδεια να παίξει ευρώπη του χρόνου θα χτυπήσει τη Ρεάλ τη Μπάρτσα και τη Μπάγιερν για να κατακτήσει το τσάμπιονς λίγκ. Νομίζεις οτι θα έχει τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν επειδή θα μας σώσει ο Δημήτρης στο άσπρο άλογο και ο φίλος μας ο ζάμπλουτος σχιστομάτης ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ (κράτα αυτή τη λέξη) που ταίζει 120.000 υπαλλήλους στην εταιρεία του αλλά θα χώσει φράγκα επειδή αγαπά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και θα τον σώσει. Ύστερα τα 120.000.000 σε 2 ή το πολύ 3 χρόνια γίνονται 35 για τώρα και βλέπουμε μετά...
    Τα όνειρα για γήπεδο γίνονται επιστροφή στο καταραμένο ΟΑΚΑ (που θα παρατήσει και η ΑΕΚ γιατί θα αποκτήσει το νέο της γήπεδο) για όλα τα χιλιβασανισμένα (πλην μπάσκετ) τμήματα του Παναθηναικού μας!
    Οι βλέψεις για έναν Παναθηναικό χωρίς χρέη τι απέγιναν άραγε; Θάφτηκαν κάτω απο το "Δεν αναλαμβάνω τις αμαρτίες του Παρελθόντος'' που είπε ο Δ.Γ χωρίς περιστροφές;
    Απλοί προβληματισμοί είναι.. ΟΛΟΙ Παναθηναικοί είμαστε και θέλουμε το καλό του συλλόγου αλλά δεν γίνεται να κάνουμε και τους μακάκες.
    Μακάρι να έρθει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ να σκάσει τα εκατομμυριάκια του να πληρώσει τα χρέη να μας κάνει υπερδύναμη και γω προσωπικά θα τον αποθεώνω κάθε μέρα. Δεν κολλάω στα πρόσωπα αλλά στις πράξεις και δυστηχώς αυτό είναι που δεν ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν κάποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Χάθηκες, έμπαινα να δω αν έβαλες κάτι και δεν έβλεπα. Σου έστειλα και mail και δεν απάντησες και θεώρησα πως σταμάτησες. Είχα να μπω κάποιες μέρες να δω αν έβαλες ανάρτηση και σήμερα με χαρά σε βλέπω να σχολιάζεις. Εγώ είμαι καλά αν και έβαλα και άλλες υποχρεώσεις στο πρόγραμμα και δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω. Ακόμη και τα κείμενα μου έχουν μικρότερο μέγεθος από το συνηθισμένο.
      Αδερφέ η πρόταση του Δημητράκη μου φαίνεται ψεύτικη και σχεδιασμένη από κοινού με τον άμπαλο πρόεδρα. Σε στηρίζω με την κωλοφυλλάδα, θα κάνουμε παιχνίδι για να πιέσω καταστάσεις. Μακάρι να κάνω λάθος και να βλέπω "φαντάσματα" τώρα και ο Δ.Γιαννακόπουλος να μπει στην ΠΑΕ μαζί με κάποιον ακόμη και να μας οδηγήσουν σε μέρες δόξας όπως το ένδοξο παρελθόν μας.
      Φρόντισε να έχεις υπομονή με τα σουβλακοδίαιτα ορφανά γιατί αρχίσανε να γράφουν διάφορα σε όσους δεν συμφωνούν με τα αφεντικά τους.

      Διαγραφή
  2. Σωστά, αλλἀ καίγομαι περισσότερο για το αποψινό με Λαμποράλ. Ελπίζω να πήρε τα χάπια του ο Άρτζι ο Μποχού και να μας πάνε όλα πρίμα με τους Βάσκους απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιμένω καλό στήσιμο ή καλό πλάνο από τον Πεδουλάκη αλλά όσο υπάρχει ο Μήτσος στο παρκέ το dna της ομάδας θα είναι αυτό του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ και όποτε έχει βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο έχει αντιδράσει.
      Νικάμε σήμερα. Εύκολα ή δύσκολα θα νικήσουμε.

      Διαγραφή