Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ποιος πολιτικός θα μου απαντήσει;

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;

4 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τους νόμους και τα ήθη των δημοκράταρων που μας κυβερνούν και παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές μας χωρίς να μας ρωτούν, ναι, η ζωή ενός χρυσαυγίτη κοστολογείται πολύ λιγότερο.

    Και το κακό είναι ότι χωρίς να έχουν τη λαική εντολή, συνεχίζουν και μας πηδάνε την καθημερινότητά μας......

    Ως πότε άραγε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που με ηρεμεί, κάπως, είναι τα λόγια των Αγίων και των γεροντάδων. αφού θα έχουμε πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία η Ελλάδα θα δοξαστεί, αρκεί να πιστεύει έστω και ένας. Ας ελπίσουμε πως μετά από χρόνια θα είναι όλα αυτά μία άσχημη ανάμνηση που δεν θα θέλουμε να θυμόμαστε.

      Καταλαβαίνεις καλύτερα από άλλους πως γράφω ότι πιο «ελαφρύ» μπορώ γιατί διαφορετικά θα πέσει «μαύρο» όταν χτυπάει κάποιος τη σελίδα του blog.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και καταλαβαίνω Βασίλη.
      Όσο για το πρώτο που γράφεις, να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μόνο ένας, που σκέφτεται και περιμένει να εκπληρωθούν τα λόγια των Αγίων και γερόντων....
      Αντίθετα, είναι ελάχιστοι αυτοί που ανήκουν στο άλλο γκρουπ....

      Ένας ολόκληρος λαός, περιμένει να έλθει ο καιρός.....

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ Σ' ΕΝΑ ΛΟΥΚΙ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ-ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΖΟΜΠΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ...ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή