Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αν αυτός δεν είναι επικίνδυνος τότε ποιος είναι;

Πέρσι σεβόμενος την γνώμη κάποιων φίλων και αναγνωστών δεν σχολίασα τίποτα μέσα στη χρονιά και περίμενα μέχρι που πήραμε το Νταμπλ για να ξαναγράψω τη γνώμη μου. Πέρσι όμως που ήταν η χρονιά που έφυγε ο Ομπράντοβιτς, άλλαξε σχεδόν ολόκληρη η ομάδα και ήταν και η πρώτη του χρονιά σε πάγκο ομάδας τόσο ισχυρής.

Αυτά όμως LAST YEAR. Φέτος έχουμε φρέσκα κουλούρια. Είπα στην αρχή να μην γράψω τίποτα αλλά και μετά τη νέα ήττα τα χέρια πάνε μόνα τους. Τι θα βρουν οι υποστηρικτές του να πούνε φέτος;
Σε μία χρονιά που έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, που έκανε  προσθήκες αξιόλογες(πχ επιστροφή Φώτση-Μπατίστ, Παππάς), που είχε χρόνο να δουλέψει με την ομάδα βρέθηκε να χάνει τρία από τα πέντε παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και να έχει χάσει και από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα.

Θα μου γράψει κάποιος "Ναι ρε Βασίλη αλλά με 5-0 ή 4-1 στον δεύτερο γύρο χτυπάμε πρώτη θέση" μόνο που θα έχει ξεχάσει πως τώρα η ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους. Πόσο σίγουροι είστε πως δεν θα κάνει άλλα λάθη η ομάδα; Ναι, ναι ξέρω "με αυτόν πήραμε νταμπλ" μόνο που με τους παίκτες που είχαμε και εγώ θα το έπαιρνα. Ο Διαμαντίδης είναι ο προπονητής εντός γηπέδου και η ομάδα ήταν πληρωμένη. Τι άλλο χρειαζόταν για να το διεκδικήσει και αν το πετύχει με το μπάτζετ που είχαμε;

Φέτος δεν έχει άλλη ανοχή στα λάθη που θεωρώ πως κάνει ο Πεδουλάκης. Τον θεωρώ κακό προπονητή ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ιδανικό για ομάδες μέχρι Άρη, Παοκ, Πανιώνιο.

7 σχόλια:

  1. Παρόμοια έγραφα πέρσι στα αλαφούζ νέα και μου την έπεφταν οι γνωστοί σουβλακοδίαιτοι. Αν και υπήρχαν αρκετοί που είχαμε την ιδια άποψη βεβαίως. Πλην 2 κοριτσιών (Νίκη, Ευτυχία) για τις οποίες όλα είναι αγγελικά πλασμένα στο μπάσκετ, οι μπαφοδίαιτοι ζητούσαν πιστοποιητικό Παναθηναϊκοφροσύνης αν τόλμαγες να γράψεις κάτι ενάντια στον τιτάνα της προπονητικής, Άρτζι.

    Το νταμπλ το κερδίσαμε για 2 λόγους. Πρώτον το αιώνιο κόμπλεξ των gay απέναντι στην Πανάθα. Δεύτερον, στην έξυπνη κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου να διαρρεύσει πρώτα μέσω Χίου στο Μακελειό τα περί ντόπας και έπειτα να απαιτήσει αντι-ντόπινγκ εξέταση. Αυτό κατ' εμέ ανάγκασε τον μίστερ Μπιν να "καθαρίσει" τους παίκτες του και κατ' επέκταση αυτοί να σέρνονται στην σειρά των τελικών. Αποδείξεις δεν διαθέτω, αλλά από τον τρελό και αφύσικο ρυθμό του γαύρου στο final 4 μέχρι το slow motion στους ελληνικούς τελικους, ε υπάρχει μια άλφα απόσταση.

    Ο Αργύρης ακόμη και με την σχετική ασχετοσύνη του θα είχε πάει final 4, αν δεν τον έπιανε τρικυμία στο ματς με τον ισπανικό γαύρο και μέναμε άποντοι για 15 λεπτά. Όμως είναι λίγος για ΠΑΟ. Ό,τι και να λέμε. Ειδικά εκείνα τα μποχού και στάγιερ είναι επικά. Άσε την εμφάνιση του που ήταν σα να πήγαινε για φαγητό στην ταβέρνα του Δαλαμάγκα. Μακάρι να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί το υλικό του. Τον δικαιολογώ μόνο για την εμφανή κούραση του Ούκιτς από το ευρωμπάσκετ, την κάκιστη περσινή σεζον Μπατίστ και τους τραυματισμούς του και ίσως το ντεφορμάρισμα του τρισδιάστατου. Όμως πλην των τελικών με gay πέρσι, εγώ δεν είδα μπάσκετ σύγχρονο από τον Άρτζι. Εποχές Μάλκοβιτς και Ιωαννίδη μου θυμίζει και είναι κρίμα για τον εξάστερο να πάει στράφι και αυτή η χρονιά στην ευρωλίγκα (για εγχώριο δεν ανησυχώ). Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα πράσινα βοσκοτόπια δεν μπαίνω άρα και γλιτώνω από επιπλέον νεύρα. Κάποιος άλλος όταν του έγραψα σχόλιο με το BTK θεώρησε σωστό να με βγάλει ως ανώνυμο και εκεί σταμάτησα τα πολλά πολλά με τα γιδοπρόβατα.

      Στους τελικούς όντως έπαιξε όμορφο μπάσκετ αλλά ήταν μόνο τρία παιχνίδια. Για τον μαγικό ζωμό που πίνανε στο λιμάνι τα λέγαμε σχεδόν όλοι χωρίς αποδείξεις και πάντα με κάλυψη για να μην φτάσει κάποιο εξώδικο και σε εμένα. Αν τώρα ο Δ.Γ. έκανε τέτοια έξυπνη κίνηση τότε μπράβο του γιατί οι άλλοι ήταν σαν να μπορούσαν να τρέχουν για 100 λεπτά.

      Τον Πεδουλάκη μόνο για την εμφάνισή του δεν θα τον κρίνω. Ας παίξει μπάσκετ η ομάδα και ας είναι όπως θέλει. Πλέον αν δεν κάνει στην Ευρώπη το 5-0 ή το 4-1 θα είναι για πολύ κράξιμο. Δεν του δίνω άλλη δικαιολογία γιατί με το μπάτζετ που έχει η ομάδα απαγορεύεται να παρουσιάζει αυτή την εικόνα.
      Φέτος δεν θα αφήσω τίποτα ασχολίαστο. Αρνητικά, θετικά όλα θα σχολιάζονται.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΥΠΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ 6ΑΣΤΕΡΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ... :(
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ... ;)
    EINAI ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ KAI ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ:
    1) ΣΤΟΥΣ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ.
    Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΟΛΑ Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΠΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΙΔΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ GAY ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    2)ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
    ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑΜΕ),ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ,ΑΦΟΥ ΣΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 65 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ Η ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ...ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...
    3)ΗΤΤΕΣ-ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΕΓΧΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΡΙΑΚΑ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ,ΤΟ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ,Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ 55-60 ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ 11-0 ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ 66-60 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ),Η ΑΝΕΤΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΩΝΙΟ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ,Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΜΚΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΩΝ 25.000 ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ 4ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ FILAL4.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ...
    ΤΩΡΑ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ Ο ''ΚΟΟΥΤΣ'' ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ REPEAT ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ FINAL4 (ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ) KAI ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΟΜΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ:ΤΡΙΠΟΝΤΑ-ΤΡΙΠΟΝΤΑ-ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ,ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ-ΠΑΣΕΣ ΤΟΥ 3D),ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ,ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ (Π.Χ. ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΘΗ ΟΥΚΙΤΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ (Π.Χ. ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ,ΜΠΑΤΙΣΤ),ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΜΕ 30ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 35ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ),ΜΗΔΕΝ ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΔΕΤΗ,ΚΑΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ),ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΡΟΣΤΕΡ,ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΑΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ Η ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ.Λ.Π.,Κ.Λ.Π.
    BΛΕΠΩ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΛ(Α)ΚΟΒΙΤΣ TO 1996 ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕΣ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΛΤΟ... :(
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,Ο 1οΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ EΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 -10 ΗΜΕΡΩΝ (ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ 13-23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ) ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ 2 ΣΤΟΧΩΝ,ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) ΣΤΟ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. :(
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΣΚΕΤΟ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ...
    ΑΝ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΤΕ ΧΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ...
    ΥΓ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΝΤΟΝΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΒΡΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!
    ΥΓ2:ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 2 ΣΕΝΤΟΝΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάκη.
      Δεν με πείραξε καθόλου που έγραψες τόσο μεγάλο σχόλιο γιατί στα περισσότερα συμφωνώ και πέρσι καταπίεσα τον εαυτό μου και δεν τα έγραφα όταν συμβαίνανε.
      Διαφωνώ μόνο για τους τελικούς και το 0-3(αλλά αν συμφωνούσαμε σε όλα θα ήταν βαρετή η ζωή ή θα ζούσαμε στη Β.Κορέα!!!) και στο γεγονός πως πίστεψα μετά το 0-3 ότι φέτος θα κάνει ομάδα και το καλοκαίρι δεν ήθελα να φύγει.

      Κρατούσα σημειώσεις και μέχρι ενός σημείου έγραφα και κάτι νέο αλλά όταν πέρσι άρχισε να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη σταμάτησα να γράφω τι έφταιγε κάθε φορά. Η απουσία συστήματος είναι εμφανής. Παίζει με πικ εν ρολ(Μήτσος με τον ψηλό) και τρίποντα και αν μας μπλοκάρουν με καλή άμυνα το πρώτο και δεν είμαστε εύστοχοι από τα 6,75 τότε χάνουμε.
      Ακόμη να χωνέψω πως άφησε τον Ιτούδη και δεν πήρε τον Κατσικάρη(τον εκτιμώ αυτόν τον προπονητή) και διάλεξε τον Πεδουλάκη. Σε κάθε περίπτωση αυτός βάζει τα χρήματα, και τα βάζει κανονικά, άρα και επιλέγει ποιον θα έχει. Με χαλάει όμως που τα ΜΜΕ που ελέγχει τα βρίσκουν όλα ρόδινα.

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
    ''Ακόμη να χωνέψω πως άφησε τον Ιτούδη και δεν πήρε τον Κατσικάρη(τον εκτιμώ αυτόν τον προπονητή) και διάλεξε τον Πεδουλάκη. Σε κάθε περίπτωση αυτός βάζει τα χρήματα, και τα βάζει κανονικά, άρα και επιλέγει ποιον θα έχει. Με χαλάει όμως που τα ΜΜΕ που ελέγχει τα βρίσκουν όλα ρόδινα.''
    ΑΥΤΗ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ...
    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012;
    2)AΦΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΑΕΚ,ΑΡΗ) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΙΣΠΑΝΙΑ) Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ;ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΚΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ,ΦΡΑΓΚΙΑ,ΓΙΑΠΛΕ,ΒΕΤΟΥΛΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ Α2'...
    3)ΑΦΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...
    ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΡΙΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ 2ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 3ΛΕΠΤΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...
    4)ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΒΑΒΑ,ΤΟ ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ Α.Ρ.Δ. ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ... :( AΠΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ Α.Ρ.Δ. ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ 'ΒΛΕΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή βδομάδα Μάκη.
      Για τον Ιτούδη ακούσαμε πολλά από την μία πλευρά αυτή του Δ.Γ. και δεν πιστεύω πως αντικατοπτρίζουν όλη την αλήθεια.
      Από τυς άλλους 4 που γράφεις τους δύο τους θεωρώ ακατάλληλους για τον Παναθηναϊκό και ίδιους σε επίπεδο με τον Πεδουλάκη(Αλεξανδρής, Φλεβαράκης) και για τους άλλους 2 δεν έχω άποψη.
      Για τους νέους παίκτες που πήραμε έχω μόνο καλά να γράψω εκτός του Κινέζου που δεν τον έχω δει. Αν και πιστεύω πως ήταν μία καλή επιχειρηματική κίνηση και δεν θα χάσει η ομάδα καθώς σε κάθε χρονιά υπάρχει και αυτός που δεν παίζει ποτέ.

      Διαγραφή