Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μαθήματα παναθηναϊκής συρρίκνωσης

vasillll

Την ώρα που η "διοίκηση" του "-37" σπάει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλα τα αρνητικά ρεκόρ της ιστορίας του Παναθηναϊκού, οι συνεργαζόμενοι δημοσιογράφοι επιμένουν να αλλοιώνουν την πραγματικότητα και να στηρίζουν με λύσσα το καθεστώς της έκτης θέσης και της μη αδειοδότησης.
Πραγματικά θλιβερό το θέαμα. Θλιβερή η επιχείρηση αλλοίωσης του παναθηναϊκού DNA. Θλιβερή η προσπάθεια ανθρώπων που δηλώνουν "παναθηναϊκοί" να παραμυθιάσουν και να δουλέψουν τον κόσμο. Να πείσουν την πλειοψηφία των φιλάθλων ότι "όλα πάνε καλά". Ότι αυτό που ζούμε, αυτές οι ταπεινώσεις και αυτοί οι εξευτελισμοί είναι "μεγαλείο" και "εκτόξευση".
Δυστυχώς, οι άνθρωποι είναι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ...
Από εμάς, δεν υπάρχουν άλλα λόγια. Ας μιλήσει η εικόνα με τα δημοσιογραφικά τους "κατορθώματα".
(Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του από τον ΟΣΦΠ των Σαλίνο, Χολέμπας, Σάμαρη, Σιόβα, Μανωλά. Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε 14 βαθμούς από την κορυφή και 11 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (!!!) σε μόλις δέκα παιχνίδια, με αρνητικό ρεκόρ τερμάτων.)
Απολαύστε τους και αναφωνήστε μαζί μας: "ΑΞΙΟΙ"!!!!

xeftiles
Τάσος Νικολογιάννης: "Νικητής στις καρδιές μας". Ασχολίαστο. Πιο γαύρος πεθαίνεις... 
athanasiou
Νίκος Αθανασίου στη λεωφόρο της ξεφτίλας. Ο τίτλος είναι απόλυτα ορθός. Το τι είναι ο Παναθηναϊκός, ο συντάκτης και η παρεούλα της διάλυσης όντως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ. Διότι απλούστατα δεν το γνωρίζουν. 
karakousis
Καρακούσης στη λεωφόρο της ξεφτίλας: "Δε μικραίνει, γιγαντώνεται". Μετά την "εκτόξευση" ήρθε και η γιγάντωση. Τεράστια ...γιγάντωση να παλεύεις για την έκτη θέση. Και τσιμπιέσαι να δεις σε ποιον πλανήτη ζεις και σε ποιον πλανήτη ζουν αυτοί οι τύποι...
skokas
Γιαννάκης Σκόκας: "Όχι δάκρυα για αυτόν τον ΠΑΟ". Αλίμονο. Δάκρυα, βρισιές και κατάρες άξιζαν μόνο στον ΠΑΟ που διεκδικούσε τίτλους κόντρα στους πάσης φύσεως "Σκόκες". Επίσης, η ατάκα "ο ΠΑΟ κάνει όσο ο Σαβιόλα μόνος του" είναι η κλασική φράση ΧΩΡΙΟΥ που παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν οι αντίπαλοι του μεγάλου Ευρωπαίου Παναθηναϊκού ή οι ελληνικές ομάδες όταν έβγαιναν στην Ευρώπη.
vasillll
Νίκος Βασιλαράς: "Κι όμως είναι ακόμα εδώ". Για τον Νίκο (Β') τον υπάλληλο, έχουμε να πούμε ότι υπέπεσε σε σφάλμα. Αυτό που έπρεπε να γράψει είναι: "Κι όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ακόμα εδώ". Για την παρεούλα που έχει κάτσει στο σβέρκο της ομάδας παρά το "-51" από τον γαύρο μέσα σε 16 μήνες.


Κι όμως, οι θρασύτατοι ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ...

http://www.glory-days.gr/index.php/2012-10-01-16-46-07/3484-mathimata-panathinaikis-syrriknosis

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα μόνο που ο κόσμος θα ξυπνήσει απο την κατάντια της ομάδος μας παρά τα όποια προβλήματα έχει και θα τους διώξει διότι το πράσινο DNA δεν αντέχει άλλο ΞΕΠΕΣΜΟ του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω τι φοβάμαι αδερφέ;
      Όπως με την Ελλάδα όλο και θα ξεσηκωθούμε και όλο πιο βαθιά στον καναπέ καθόμαστε κάτι τέτοιο μου θυμίζει και η ομάδα. Οι ίδιοι λίγοι κάθε φορά για την Ελλάδα και οι ίδιοι λίγοι για την ομάδα. Αν δεν γίνουμε πολλοί δεν σταματάει η κατρακύλα.

      Διαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΟΫΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ-ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗ,ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ;ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...Η ΔΕ ΛΕΤΑ,ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΗ!
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ Ν' ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ Σ' ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί πάντως πήραν το χαρτζιλίκι τους, εμείς όχι. Εμείς πάλι πικραθήκαμε.
      Το έγραψα και πιο παλιά, δεν θα φύγουν αν έρθει κάποιος αλλά από δικά τους λάθη. Οι Ντόλφινς(η ομάδα του Ατζαγκούν) μας εκθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει και συνέχεια από κάθε τυχάρπαστο όπως οι Φάμπρι, Βελάσκες κ.α Θα φύγουν γιατί θα χρεοκοπήσουν και οι Τράκης, κυρ-Αντρέας και σία δεν θα τολμήσουν να την ακουμπήσουν την ΠΑΕ. Να έχεις στο μυαλό σου και τις ιδιωτικοποιήσεις που θα γίνουν και ποιοι ΞΕΝΟΙ θέλουν να τις αποκτήσουν. Μαζί θα βρούμε αγοραστή.

      Διαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ Τ' ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!
    Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛHΔΕΣ ΠΑΛΙΟΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή