Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πόσο διαφορετικοί είναι οι ... «δικοί μας»

Εισιτήρια πάντου!!! Αλλιώς...
Βλέπετε την εικόνα;
Διακρίνετε τι λέει το πανό;
Γνωρίζετε γιατί το έγραψαν;

Ξεχωρίζει το πανό του Super 3 στη Θύρα 2

Αρκετός ντόρος δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες γύρω από το θέμα των εισιτηρίων, και το γεγονός ότι ο ΠΑΕ δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό για το αποψινό ντέρμπι. Μια εξέλιξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνδέσμων του ΑΡΗ.

Μετά τις ανακοινώσεις που υπήρξαν έρχεται πάλι ο Super 3, για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθα κατεύθυνση.

Ο σύνδεσμος του ΑΡΗ ανήρτησε πανό στη Θύρα 2 του γηπέδου, στο οποίο αναγράφεται: "Εισιτήρια παντού!!! Αλλιώς θα τρώτε ΝΤΟΥ!!! ΑΡΗΣ, 100 χρόνια εκδρομές Super 3. Ένα μήνυμα που έρχεται ως συνέχεια, σε όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες,


Οι «δικοί μας» οργανωμένοι δεν μας θέλουν όλους μέσα στο γήπεδο και  αυτοί τα βάζουν με τη δική τους διοίκηση γιατί δεν έδωσε εισιτήρια στους οπαδούς του αντιπάλου τους.
Ποιος φταίει που κάποιοι έχουν τόσο σάπια μυαλά και βρίσκονται να συναποφασίζουν με την φερόμενη ως διοίκηση της ομάδας μας;
Τελειώνει ο χρόνος που καταστρέφετε την ομάδα και διώχνετε τους Παναθηναϊκούς από το γήπεδο. Ένα γήπεδο που τώρα φαντάζει μεγάλο, για την μειοψηφία σας, αλλά είναι πολύ μικρό για όλους εμάς.

6 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣ ΛΟΓΗΣ ΓΑΥΡΟΣΚΥΛΑ,ΠΑΡΑ ΤΟN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΟΣΜΟ...Ο ΜΙΣΘΟΣ,ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥN ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ Γ@ΜΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο που δεν θα έχει ούτε για σουβλάκι τότε θα φύγουν όλοι μαζί.
      Από οικονομικές ατασθαλίες θα αναγκαστούν να φύγουν ΟΛΟΙ μαζί.

      Διαγραφή
  2. Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ποστ για να μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου, θα το κάνω εδώ.

    Έτυχε να παρακολουθήσω απόψε το ματς των αχώνευτων με τον μΠαοκ! Τα συναισθήματα που ένοιωσα, ήταν το εξής ένα (1)!.....

    ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.

    Μελαγχολία, γιατί είδα έναν gay-ρο να παίρνει χαλαρά, σε στυλ ούτε καν προπόνησης το ματς.

    Μελαγχολία, γιατί είδα έναν μΠάοκ να παίζει κατουρημένος - χεσμένος μέσα στο τηγάνι.

    Μελαγχολία, γιατί κι από τους δυο αυτούς χάσαμε στις λεπτομέρειες και τα δυο παιχνίδια.

    Τουλάχιστον εμείς, με κάποιον Ρισβάνη, κάποιον Μέντες, κάποιον Τριανταφυλλόπουλο, κάποιους άγνωστους γενικά, σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα απέναντι και στους δυο και με τους διαιτητές να τους δίνουν και τα κουκούτσια....!

    Αν η ομάδα διέθετε και προπονητή, δεν θέλω να σκέφτομαι τις σκηνές απείρου κάλλους που μπορεί να συνέβαιναν, τουλάχιστον στην Τούμπα......!!!!

    Τα όνειρα των μΠαοκτσήδων για διεκδίκηση του πρωταθλήματος πιστεύω ότι τελειωσαν απόψε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω το σχόλιό σου ανάρτηση γιατί εγώ πέρα από μελαγχολία έχω και το συναίσθημα της λύπης. Λύπη που κάποιοι λίγοι μας καταδίκασαν να είμαστε κομπάρσοι με τόσο κακούς «πρωταγωνιστές».

      Διαγραφή
  3. Η γαυροποίηση της ομάδος μας έχει ολοκληρωθεί πλήρως.Τέτοιες λογικές είναι λιμανίσιες να μην υπάρχει αντίδραση απο κανέναν υγειώς σκεπτόμενο οπαδό που αντιδρά αλλά πλήρης μαζοποίηση και καφρίλα..Το τέλος έρχεται σιγά σιγά και ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει στις βασικές του αξίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται η ώρα να γυρίσουν οι Παναθηναϊκοί στο γήπεδο και να φύγουν οι γαυρόψυχοι. Όχι όλοι, γιατί αν τους διώξουμε όλους θα κάνουμε τα ίδια με αυτούς. Δεν χωρούν όμως δίπλα μας όσοι χτύπησαν κόσμο και οργάνωσαν την «πτώση».

      Διαγραφή