Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Καζούρα ... "παραρτήματος"

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ένοιωσα άσχημα με την καζούρα φίλων. Πριν κάθε ντέρμπυ ειδικά απέναντι στον μΠάοκ δεν έκλεινα το στόμα μου την βδομάδα πριν το παιχνίδι αλλά συνήθως η ομάδα με δικαίωνε και μετά απλά χαμογελούσα. Πλέον αυτές οι εποχές πέρασαν και δεν μπορώ να ξεκινάω από τη Δευτέρα να ενοχλώ φίλους και συναδέλφους. Αντίθετα τώρα ήρθε η δική τους σειρά.

Αναμενόμενο βέβαια να ακούω φέτος διάφορα αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου. Πως θα μπορούσα να περιμένω πως θα υπήρχε αντίπαλος οπαδός που θα αποκαλούσε τον Παναθηναϊκό «παράρτημα του γαύρου» ;;;;;;;;; Ρε δεν πάμε καλά. Τι να τους πεις όμως όταν σε ρωτάει ο άλλος "Γιατί ο Κροάτης κάλυψε τον Μήτρογλου στο γκολ;" ή "Τι ήθελε και πήγε στο κέντρο(ο Κροάτης αμυντικός πάλι);" Η ερώτηση που σκότωνε όμως ήταν "Καλά ρε μαλάκα γίνατε παράρτημα του γαύρου; Στηθήκατε στον χοντρό για να πάμε(ο μΠάοκ) στο λιμάνι με την διαφορά στους 3 βαθμούς;".

Όποιος τα ακούσει αυτά και δεν ντραπεί τότε είτε δεν είναι Παναθηναϊκός, είτε δεν είναι Παναθηναϊκός. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει. Όσο τα σκέφτομαι τόσο θυμώνω με όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Και η υπομονή έχει τα όριά της και εγώ δεν έχω πολλά ακόμη. Τα εξάντλησε ο Αλ Αφ και τα κορίτσια του.

3 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΟΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ,ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ''ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΟΜ@Λ@Κ@'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ)...
    ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ANAΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ''ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΡΤΗΜΑ'';AKOMA KAI TON EAYTO MOY EXΩ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ KATANTIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν του στείλω τέτοια κασέτα θα πάει με περηφάνια στον Σκατοσακούλα για να πάρει μπόνους.
      Φτάσαμε να ντρεπόμαστε για την ομάδα μας όπως την έκαναν. Εμείς που ακόμα και όταν χάσαμε το Κύπελλο από τη Λάρισα και ο άλλος είχε πάρει ένα κουβά ντόπα δεν κάναμε ένσταση για να το πάρουμε στα χαρτιά. Μας οδηγεί να αισθανόμαστε ντροπή εμείς που ήμασταν πάντα περήφανοι για την ομάδα μας.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΗΔΙΑ,ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ!
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΪΜΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΥΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ...
    ΥΓ:TI ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΤΟΝ ΝΤΟΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΣΟΥΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΗΝ 4Η ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ ΕΔΙΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΣΟΥΕ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΑ,ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΥΡΗ ΠΙΚΡΑ,ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ!ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Π.Σ.Κ. ΤΗΣ ΧΑΡΜΟΛΥΠΗΣ! :) :( :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή