Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σκέψεις-«οδηγίες» για όσους βρεθούν στο γήπεδο αύριο

Πολλοί από εσάς που θα το διαβάσετε έχετε πάει περισσότερες φορές από εμένα στο γήπεδο και τα γνωρίζετε όλα αυτά αλλά επειδή έχουμε και νέα παιδιά ας τους βάλουμε στο κλίμα.
Ας αρχίσω από τα γενικά.

-Αδιαφορήστε για τις όποιες προκλήσεις από τρίτους(αστυνομικούς, παίκτες και μέλη της αποστολής των gay). Αν φάτε το  τυράκι μόνο η ομάδα και  εσείς θα βγείτε χαμένοι. Υπομονή και εγκράτεια σε ότι περίεργο ακούτε από αστυνομία και αντιπάλους.
-Δείτε ποιοι είναι γύρω σας. Ίσως αυτό να σας γλιτώσει από διάφορα άλλα. Αν δείτε πατέρα με παιδί έχετε το νου σας μήπως χρειαστεί βοήθεια. Αν χρειαστεί του λέτε πρώτα πως θέλετε να τον βοηθήσετε και δεν πάτε πρώτα στο παιδί γιατί θα σας παρεξηγήσει.
-Φροντίστε αν ακούσετε τίποτα φράσεις, όπως πριν δύο χρόνια, του τύπου «πουτάνα όλα» να ηρεμήσετε τους διπλανούς σας. Η αποφυγή των επεισοδίων είναι στο χέρι σας.
-Αν γίνουν επεισόδια και πρέπει να αδειάσει το γήπεδο να έχετε τα χέρια στις τσέπες του μπουφάν σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεθεί εκεί αρκεί να μη βρεθεί στην κατοχή του πίσω σας.

ΥΓ Τα γράφω από σήμερα γιατί αύριο λίγοι θα με διαβάσουν πριν το παιχνίδι. Άντε και με τη νίκη.
ΥΓ2 Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι το στέλνει με σχόλιο.

4 σχόλια:

  1. Μόλις γύρισα από τη λεωφόρο.Είχε γύρω στις 4 χιλιάδες.Η 13 ήταν κλειστή γιατί γινόντουσαν ετοιμασίες για αύριο.Μίλησε και ο Αναστασίου στο τέλος είπε να μην απαντήσει ο κόσμος στις προκλήσεις και ότι οι παίχτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση όμως ...
      Αδερφέ προσπαθώ να συνέλθω από το διπλό φονικό που έγινε στην Αθήνα. Ειλικρινά είτε είχε 10 είτε 10.000 οπαδούς σήμερα και είτε αύριο νικήσουμε, χάσουμε, διακοπεί ή ολοκληρωθεί το ματς πλέον λίγο με απασχολεί. Μας οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια σαν χώρα.

      Διαγραφή
  2. Κατανοητό φίλε απλά δεν το είχα μάθει το συμβάν όταν έκανα το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό αυτό που γράφεις. Και εγώ αν και ήμουν σπίτι, είχα κλειστή την τηλεόραση και το είδα στις 8,30 περίπου, έξω, όταν έφυγα από το σπίτι.

      Διαγραφή