Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Νύχτα το πήρε το δίπλωμα

Όχι δεν αναφέρομαι σε οδηγό αλλά σε προπονητή.
Ποιον; Αυτόν στη φωτογραφία.
με μπλε γιατί με πράσινα δεν θέλω να τον βλέπω
Σε ποια σχολή προπονητών λένε πως μετά από ήττα στο 90 και όταν δεν έχεις υποστηρίξει όπως έπρεπε την ομάδα σου(οι αλλαγές έγιναν αργά, πολύ αργά) επιτρέπεται να πηγαίνεις και να κάνεις επίθεση σε ένα νέο παιδί που ήταν σχεδόν αλάνθαστο σε όλο το παιχνίδι;
Εσύ δεν έπρεπε να πάρεις δίπλωμα προπονητή αλλά ψυχολόγου. 
Παραιτήσου πριν κάνεις και άλλο κακό.

ΥΓ Δεν με νοιάζει τι είπε μετά στους ΑΡΔ και αν το «κάλυψε». Εγώ θέλω οι παίκτες μας να είναι όσο πιο καλά μπορούν για να διασώσουν ότι μπορούν και από το φετινό ναυάγιο.

15 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ όσο και αυτοί που τον επιλέξανε..Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του την πέφτει σε ένα παιδί που κάνει το μοναδικό του λάθος στο παιχνίδι αντί να το στηρίξει και να τον ηρεμήσει καλύπτοντας την δική του ανυπαρξία..Αλήθεια γιατί δεν την πέφτει στους πιο έμπειρους παίχτες που υστέρησαν?Έχει χάσει τον έλεγχο και ίσως πρέπει να αποχωρήσει και να αναλάβει ο Ρότσα με τον Βονόρτα όπως επίσης να αποχωρήσουνε μαζί του και οι υπεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του ΠΑΟ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπε/είπαν δεν του την έπεσε του Τριανταφυλλόπουλου αλλά προσπάθησε να τον συνεφέρει και του έλεγε να πάει στους οπαδούς κλπ, κλπ. Όσο φέρνω στον μυαλό μου τον Άγγελο να την λέει άσχημα στον Σόουζα τόσο θυμάμαι τον παίκτη να τον έχει στην καρδιά του τον προπονητή του και να λέει τα καλύτερα για εκείνον. Τον σεβασμό είτε τον εμπνέεις, είτε τον κερδίζεις και ο Αναστασίου ούτε τον εμπνέει, ούτε τον κερδίζει.

      Διαγραφή
  2. Φίλτατε, για να παραιτηθεί θα πρέπει να προσληφθεί άλλος (κανονικός προπονητής δλδ) με μισθό άνω των 500 ευρώ που παίρνει ο απίθανος. Άρα το βλάπω κομματάκι χλωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρότσα και Βονόρτας έρχονται με χαμηλό μισθό γιατί ΑΓΑΠΑΝΕ την ομάδα και το απέδειξαν. Ειδικά ο Ινδιάνος...δεν την έχει απλά στην καρδιά του αλλά είναι η καρδιά του.

      Διαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΑΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ:
    1) TON ΞΕΧΕΖΕΙ Ο ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΛΑΔΕΨΕ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ;KATAΛΑΒΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.ΓΚΕ-ΓΚΕ;;;
    2)BΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΕΝΩ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ,ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ,ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ '90.Ο ΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΣΤΟ 0-0 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΑΝ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ,Ο ΦΙΓΚΕΡΟΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Η ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 85 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΕΝΩ ΑΠΕΜΕΝΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ.
    3)ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2,ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ''ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ'' ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ''ΜΑΓΟΥ'' ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω κάτι ακόμη σε όσα γράφεις.
      Γιατί δεν έκανε αλλαγή τον Πράνιτς που δεν ήταν και σε καλή μέρα(σε αντίθεση με τον Μέντες που είχε καλή απόδοση);
      Γιατί να περιμένει τόσο πολύ για να κάνει αλλαγές;
      Αυτό είναι το Ολλανδικό μοντέλο τύπου Άγιαξ που ήρθε να εφαρμόσει;

      Διαγραφή
    2. Βασίλη και εγώ ήθελα να γράψω για τις αλλαγές, αλλά το ξέχασα στο προηγούμενο μου σχόλιο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπρεπε να υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο ο Πράντιτς. Η πρώτη αλλαγή θα έπρεπε να είναι ο Ατζαγκουν στη θέση του Πράνιτς, ο οποίος με την ταχύτητα και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός θα άλλαζε τις ισορροπίες στην άμυνα του γαύρου. Αλλά ο άνθρωπος κοιμήθηκε στον πάγκο.
      Και μια ερώτηση: τον Ντίνα γιατί τον άφησε εκτός αποστολής? Είναι από τους λίγους παίκτες μας που έχει καλή ντρίπλα και πατάει και περιοχη, κάτι που μας έλειψε στο derby. Σε όλες τις επιθέσεις μας ζήτημα είναι να υπήρχαν 2-3 παίκτες στην περιοχή του γαύρου.
      Φαντάζομαι ότι και ο Αγιαξ τόσους παίκτες έχει στην αντίπαλη περιοχή όταν επιτίθεται. Σωστά?

      Διαγραφή
    3. Δύσκολα ο Ατζαγκουν θα έπαιζε. Για αυτόν θα μας ξεφτιλίσουν οι Ντόλφινς στη Φίφα.
      Κλείνω τα μάτια και φέρνω την εικόνα του Αγιαξ στο μυαλό. Ίδιος ο Παναθηναϊκός. Και όχι ο τελευταίος Άγιαξ αλλά οι καλές του ομάδες!!!!!!!
      Όσο για τον Ντίνα, τι να σου πω που δεν βρίσκομαι στο κεφάλι του Αναστασίου. Χαρτάκι; Βλακεία; Θα δείξει.

      Διαγραφή
  4. Φίλε Βασίλη είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος έχει δίπλωμα? Την πέφτει σε ένα νέο παιδί με ελάχιστες εμπειρίες από derby αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού όπου η συναισθηματική φόρτιση του παίκτη είναι έντονη.
    Ο Τριανταφυλλόπουλος ήταν αλάνθαστος στο παιχνίδι. Το προσωπικό μαρκάρισμα του glxάκια ήταν ευθύνη του Κροάτη ο οποίος στη φάση αυτή βρίσκεται στο κέντρο της μεγάλης περιοχής και μαρκάρει ένας Θεός ξέρει ποιόν.Με αυτή του την κίνηση καλύπτει τον glxάκια ο οποίος δεν είναι offside.
    Αν είχες σοβαρό και κανονικό προπονητή ακόμα και με αυτην την ομάδα τον κέρδιζες άνετα τον γαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λένε Κωνσταντίνε πως έχει δίπλωμα. Τώρα αν έχει δίπλωμα προπονητή ή για παπάκι 50άρι θα σε γελάσω. Ο Κροάτης όσο καλός μπορεί να είναι θα την κάνει τη μ@λ@κί@ του σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε να κάνει εκεί που βρέθηκε. Όλοι ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνουμε και το συμπέρασμα κοινό, με έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι Ύπνους ή τυχάρπαστους τον γαύρο τον είχαμε ακόμα και με την φετινή ομάδα. Βλέπεις όμως η διοίκηση αποφασίζει διαφορετικά. Ως πότε όμως...

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα αδελφέ!
    Έχω καιρό να γράψω κάτι αλλά πάντα μπαίνω να σε διαβάσω. Αλλά αυτό το κράτησα από προχθές απλά για να πω κι εγώ πόσο δίκιο έχεις.
    Όταν μου το είπαν μετά το τέλος του αγώνα, δεν την είχα εντοπίσει εκείνη τη στιγμή τη φάση αυτή, δεν το πίστευα. Παρόλα αυτά τσακώθηκα με φίλο Παναθηναϊκό μόνο και μόνο που μου υπερασπίστηκε τον "προπονητή"!
    Πως να το κάνουμε, δεν γίνεται μετά από τέτοια παρουσία σε διαφορετική θέση να κόβεις σύριζα ένα νέο παίχτη για ένα και μοναδικό λάθος που έκανε, δεν γίνεται! Αντίθετα πας και του λες κάτι του τύπου "Ήσουν πολύ καλός ξέρω ότι έκανες ένα λάθος, θέλω να μάθεις από αυτό και την επόμενη φορά να μην περάσει τίποτα, μπράβο!" και τον ατσαλώνεις για την επόμενη φορά.
    Ότι νεύρα και αν είχε ας χτυπούσε την κεφάλα του καλύτερα στον πάγκο παρά αυτό που έκανε! Ή καλύτερα αν είχε τα @@ να τα έλεγε στους έμπειρους από του οποίους επίσης έφυγε στην άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριάκο πως είσαι;
      Όντως έχουμε καιρό να τα πούμε. Σκεφτόμουν τις συζητήσεις μας περί σεισμών στην τελευταία σειρά από διάφορους σεισμούς που έγιναν αλλά δεν μου κολλούσαν για ...
      Ότι και να γράψω για τον Αναστασίου είναι λίγο. Υπάρχουν προπονητές με @@ και @@ προπονητές. Αυτός σίγουρα δεν έχει, άρα...δεν θα μπορούσε να πάει να κάνει παρατηρήσεις στους πιο έμπειρους.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΝΙΤΣ.ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ,ΑΛΛΑ Ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ,ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο Π@Π@Ρ@Σ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΝΕΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 3-3,4-4,2-4,3-5 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

      Διαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΝΙΤΣ.ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ,ΑΛΛΑ Ο ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ,ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο Π@Π@Ρ@Σ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΝΕΣ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 3-3,4-4,2-4,3-5 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;
    ΥΓ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕIΧA ΓΡΑΨΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη ξεχωρίζεις από τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα.
      Σε κατάλαβα αλλά δεν είχα να προσθέσω κάτι. Όταν το είδα τώρα το απόγευμα έψαξα να δω που βρίσκομαι στα δημοσιευμένα ή τα προς έγκριση.

      Διαγραφή