Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πως αλλάζουν οι καιροί

Βγαίνει κάποιος παράγοντας του Παναθηναϊκού και αφήνει να εννοηθεί πως θα κάνει πρόταση για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Την επόμενη αυξάνει τον χρόνο που θα χρειαστεί για να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και πιο μετά βγαίνει στη δημοσιότητα το όνομα του «συμπαίκτη» του.

Όλα αυτά βέβαια πριν μάθουμε ποιοι θα κάνουν την πρόταση, πριν καταθέσουν πρόταση, πριν κάνουν αίτηση στην ΕΕΑ και πριν πάρουν την άδειά της. Οι ίδιοι δημοσιοκάφροι που τώρα γλείφουν τον Δ.Γιαννακόπουλο πριν καιρό έβριζαν και πετούσαν λάσπη με τον ανεμιστήρα σε κάποιον που έκανε όλες αυτές τις διαδικασίες. Ο Δημητράκης βλέπετε έχει στην ιδιοκτησία του ΜΜΑ(διαφόρων μορφών), έχει ισχυρό πατέρα και ισχυρούς θείους. Είναι και ο ίδιος ισχυρός, οικονομικά. 

Αν την ίδια πρόταση για τους Κινέζους την έφερνε ο Βλάσης Τσάκας τι θα λέγανε οι ίδιοι δημοσιογράφοι που τώρα έχουν φτάσει τη γλώσσα τους ως το πάτωμα; Θα έβρισκαν ιδανική την πρόταση ή θα ήταν πάλι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τι δείγματα γραφής έχει δώσει μέχρι σήμερα; Εγώ τα κρίνω ανεπαρκή για να τον πιστέψω χωρίς να σκεφτώ την περίπτωση να είναι αναληθής η πρόταση ή και να μην υπάρχει καθόλου.

Εν πάση περιπτώσει εγώ θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα στην προς ψήφιση τροπολογία και θα σας γράψω τι πιστεύω πως θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που με τρομάζει λίγο είναι η στάση του «οικολόγου» Αλέξη Τσίπρα που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ψηφιστεί αλλά δεν τεκμηριώνει την στάση του...

Καλημέρα και υπομονή.

ΥΓ Δεν θέλω να διαβάσω σχόλιο τύπου "Τσακάκι σταμάτα να ελπίζεις". Είναι γελοίο να σχολιάζεις αν δεν καταλαβαίνεις ντο κείμενο που σχολιάζεις.

10 σχόλια:

  1. Από τον ΑΡΚΑ......

    ".... κάπου έγραφε ότι ο κόκκορας αμφισβητούσε την εξυπνάδα της κουκουβάγιας και κάθε βράδυ ξενυχτούσε κάτω από το δέντρο της προκαλώντας την :

    "Πες μου γιατί σε λένε πιο έξυπνη! επειδή ξενυχτάς ? ορίστε ξενυχτάω και εγώ ..." ...
    Η κουκουβάγια τον απέφευγε πετώντας από δέντρο σε δέντρο ...
    Κάποια στιγμή που ο κόκκορας την ξαναπλησίασε για πολλοστή φορά και την ξαναρώτησε το ίδιο, η κουκουβάγια του απάντησε:
    "Χρειάζεται και λίγο εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι είσαι ηλίθιος!".......

    Αφιερωμένο στα ΦΑΡΤΣ και σε κάποια ΑΡΔάκια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα
      Ακούγοντας τον κηπουρό είχα αρχίσει να νευριάζω και με αυτό το σχόλιο γέλασα. Μεγάλη αλήθεια αυτό που έγραψες.

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ τον ίδιο άκουγα....
    Αν πεις δε για την περιγραφή του αγώνα, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι έβλεπα αυτά που περιέγραφε ο ... περιγραφέας....!

    ΥΓ. Το πιο ωραίο που είπε ο κηπουρός, χωρίς βέβαια να υστερούν τα υπόλοιπα, ήταν όταν αναφέρθηκε στην συνέπεια του gay, κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί στους .... ομίλους, καταλήγοντας συνήθως τριτοτέταρτος....και την επόμενη χρονιά να θέτει στόχους για είσοδο στους .... 16!!!!!
    Κι όλα αυτά μετά από συνεχές σπρώξιμο 17 χρόνων από την ελληνική διαιτησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι σχεση εχει η οικογενεια γιαννακοπουλου με τον τυχαρπαστο βλαση τσακα?
    εχει καμια σχεση η οικογενεια αυτη που εχει προσφερει τοσα στον μπασκετικο παναθηναικο?
    τελικα ο πριγκηπας ειναι αρρωστακι ! φημες λενε οτι θα ειναι στη ριζουπολη και οτι αγαπημενος του παικτης ειναι ο καρελης! ο οποιος θα εχει μεγαλο ανταγωνισμο με το σικαμπαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είναι γελοίο να σου απαντώ σε κάτι τόσο απλό θα σου απαντήσω για να σου στερήσω την πληρωμή σε σουβλάκια.

      Η σύγκριση είναι μεταξύ Γιαννακόπουλων και Πρίγκηπα και της οικονομικής επιφάνειας που έχουν. Δε νομίζω πως υπάρχει σύγκριση. Καλοί οι Γιαννακόπουλοι για την Ελλάδα και κορυφαίοι για το μπάσκετ αλλά ο πρίγκηπας είχε κάνει όλες τις διαδικασίες και όλοι τον αμφισβητούσαν ενώ ο Δ.Γιαννακόπουλος είναι ακόμα στον πρόλογο.

      Αλήθεια άρχισες να ψάχνεις νέο χορηγό για τα σουβλάκια και τώρα γλείφεις τον Γιαννακόπουλο;

      Διαγραφή
  4. μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πολυ ποια ειναι η οικονομικη επιφανεια του πριγκηπα ποιες εταιριες ελεγχει σε τι επιπεδο κινειται? τι πριγκηπας ειναι αυτος? ποιες ηταν οι κινησεις? η ΑΜΚ εγινε δεν εβαλε κανεις χρηματα 1 χρονο ακουγαμε πριγκηπα μαλλον εσεις ακουγατε τα προβατα που περιμενατε και δν εγινε τιποτα..ειχε ολο το καιρο να προετοιμασει το εδαφος και να κινησει τις διαδικασιες!
    Τη σοβαροτητα δε της καταστασης για την ιστορια του πριγκηπα τη συμπληρωνε ο βλασης τσακας που ειχε κλεισει το σικαμπαλα
    Οταν συγκρινεις 2 πραγματα θα συγκρινεις 2 ομοια πραγματα οχι οτι σου κατεβει..
    οποιος θελει να βαλει λεφτα στον παναθηναικο ας τα βαλει.. τα υπολοιπα ολα ειναι παραμυθια της χαλιμας!
    και για τον δημητρακη ειμαι απαισιοδοξος δυστηχως.. αλλο Παυλος Θανασης αλλο δημητρακης..απλα εχει το ονομα της οικογενειας του που του προσδιδει ενα κυρος και μια σημαντικοτητα για την Παναθηναικη οικογενεια.
    για αυτο πρεπει να σταθει ανταξιος των περιστασεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγράφω παλιότερο σχόλιο του Δημήτρη γιατί εσύ ξεπερνάς κάθε όριο σε αρνητικό iq
      Από τον ΑΡΚΑ......

      ".... κάπου έγραφε ότι ο κόκκορας αμφισβητούσε την εξυπνάδα της κουκουβάγιας και κάθε βράδυ ξενυχτούσε κάτω από το δέντρο της προκαλώντας την :

      "Πες μου γιατί σε λένε πιο έξυπνη! επειδή ξενυχτάς ? ορίστε ξενυχτάω και εγώ ..." ...
      Η κουκουβάγια τον απέφευγε πετώντας από δέντρο σε δέντρο ...
      Κάποια στιγμή που ο κόκκορας την ξαναπλησίασε για πολλοστή φορά και την ξαναρώτησε το ίδιο, η κουκουβάγια του απάντησε:
      "Χρειάζεται και λίγο εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι είσαι ηλίθιος!".......

      Διαγραφή
  5. Ο ΤΡΑΚΗΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ' ΑΥΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ...(ΚΑΤ' ΕΜΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΜΕ ΘΑΝΑΣΗ,ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ-ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ)
    ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΡΑΚΗ-ΑΛ ΑΦ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΛΟΓΩ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ...
    ΑΛΛΩΣΤΕ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟ-ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου βρίζεις τα ορφανά σουβλακοδίαιτα. Πλέονσκέφτομαι να μην τα αποκαλώ ΦΑΡΤ αλλά φτηνές πόρνες του διαδικτύου. Κάνουν ότι θέλει το «αφεντικό», όποτε θέλει το αφεντικό, όπως το θέλει και σε όποιον ΕΛΕΥΘΕΡΟ blogger υποδείξει το αφεντικό.
      Μη μου τα πειράζεις και είναι ευαίσθητα και κωλόφαρδα γιατί αν αυτά είχαν βγει στην πιάτσα τη δεκαετία του 80 ή του 90 θα είχαν φάει πολλές φάπες. Τόσες πολλές που ακόμα και ο πελάτης θρήνος θα έμοιαζε αξιοπρεπής μπροστά τους.

      Διαγραφή