Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Άδικη ήττα και οι άλλοι χειροκροτούσαν

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω αυτό που είδα να συμβαίνει σήμερα. Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα, ας με σκουντήξει κάποιος να ξυπνήσω. Είναι ένα άσχημο όνειρο, ένας εφιάλτης. Δεν το έζησα σήμερα αυτό.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε άσχημα και οι gay είχαν την πρωτοβουλία, οι παίκτες μας χρεώθηκαν άσκοπες κίτρινες κάρτες ενώ ο Μάνταλος δεν έβγαλε τις αντίστοιχες στους παίκτες των μούλων. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε αδιάφορα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία αλλά δεν είχε τελικές προσπάθειες και όταν βρήκε την μεγάλη ευκαιρία την σπατάλησε με τον Φιγκερόα να αστοχεί. Στο τέλος του παιχνιδιού ο αρχικάγκουρας σκόραρε και οι κωλόγαυροι έφυγαν με το διπλό. Αυτόν τον γαύρο ο Ρότσα με την περσινή του ομάδα και ο Βονόρτας θα την είχε ρίξει ντόρτι. Αυτά τα λίγα για το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τον «σταυρώσουν» για ακόμη μία φορά. Το μόνο που δεν έκαναν ήταν να μπουν και οι ίδιοι μέσα στο γήπεδο. Ίσως τελικά δεν δόθηκε η εντολή από τον πολιτευτή του κώλου. Παρά την μη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο φρόντισαν να διακόψουν πολλές φορές το παιχνίδι και να πετάξουν τόσα αντικείμενα και καπνογόνα,κλπ που την τιμωρία δεν την γλιτώνει η ομάδα. Δεν σκοπεύω να τους κάνω την αγιογραφία γιατί δεν το διακόψανε οριστικά, δεν ήθελε πού ο Μάνταλος. Δεν σκοπεύω να τους ευχαριστήσω που χειροκρότησαν στο τέλος του παιχνιδιού. Αν το έκανα εγώ και άλλοι όμοιοί μου θα ήταν λογικό, αλλά αυτοί που απείχαν ενώ ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία, που κυνηγούσαν παίκτες όταν δεν τους άρεσαν οι νίκες με 1-0 ή 2-1, που δεν δεχόντουσαν τον αποκλεισμό από τους 4 της Ευρώπης είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χειροκροτούν την χειρότερη ομάδα που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια ενώ έχουν πολεμήσει πολύ καλύτερες. Αν κάποιος χαρακτηρίσει σωστή τη συμπεριφορά τους σήμερα τότε ή έχει όφελος ή έβλεπε άλλο παιχνίδι. 

11 σχόλια:

  1. Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι για πολλοστή φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.Είναι πολλά τα παιχνίδια που ενώ ήμασταν καλύτεροι από τους γαύρους δεν κερδίζουμε.Μία η κωλοφαρδία των λιμανίσιων μία η διαιτησία μία η ανικανότητα η δικιά μας μα το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο.Εμείς οι χαμένοι.
    Όσο για τα επεισόδια όταν σε αντιμετωπίζουν σαν ζώο να μην λέμε γιατί γίνονται επεισόδια.Εγώ άκουσα πριν το ημίχρονο να λένε τα μεγάφωνα ότι δεν θα ανοίξουν οι θύρες για να βγει ο κόσμος έξω και ρωτώ χούντα έχουμε;Δεν μπορώ να πάω να ξεμουδιάσω λίγο;Αλλά εδώ κλείδωσαν 50χρονους στην μπουτίκ για 20 λεπτά μην τυχόν και ενοχληθεί η αποστολή του γάβρου που έφτανε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.Σπάστε τα όλα μάγκες!Και αν αναμονή του σωτήρα που επιτέλους θα υψώσει ανάστημα στο γαβροσύστημα και θα πει θα σας γαμήσω αν δεν με σέβεστε!Και να το κάνει όμως.Σόρυ ΒΤΚ για το ύφος αν θες μην το αναρτήσεις το σχόλιο απλά ήθελα να τα πω.Δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να έχουν περάσει τόσοι από το σύλλογο και να μην μπορούν να βάλουν ένα φρένο σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα.Εδώ πήγαν να μπουν ΜΑΤ μέχρι και στα επίσημα ρε φίλε.Πήγαν στάθηκαν μπροστά από τη 13 σαν να λένε άντε παιδιά διακόψτε το παιχνίδι.
    Υ.Γ Τράκη μήπως να το σκέφτεσαι;Δεν βλέπω άλλον για να αναλάβει.
    Υ.Γ1 Μπεργκ χαμένος ήσουν σήμερα.Μέχρι και ο Μέντες που γελούσα μαζί του για σήμερα του έβγαλα το καπέλο.Τη φάση του τετ α τετ την έχασε γιατί τόσα ξέρει τόσα κάνει το παιδί.Εσύ ρε Μπεργκ που χάθηκες;Μόνο λόγια είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό γενικά και στη ζωή ακόμα πολλές φορές δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Οι μεγάλες ομάδες(όπως γινότανε στο Παναθηναϊκό παρελθόν μας) έπαιρναν τους βαθμούς της νίκης ακόμα και όταν δεν το άξιζαν. Με το «επαγγελματικό» αλλά ανεπαρκές για κάποιους τότε 1-0.

      Θέλεις να μου πεις πως για τα όσα πέταξαν έφταιγε η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και οι αστυνομικοί(άλλη γελοιότητα να απασχολείς τόση αστυνομική δύναμη σε ένα γήπεδο); Ο Πράνιτς τραυματίστηκε αλλά και ο αρχικάγκουρας να ήταν πάλι θα με πείραζε. Οι παίκτες ότι και να κάνουν είναι άνθρωποι και δεν πας στο γήπεδο για να τους σκοτώσεις.

      Μην τα ισοπεδώνεις όλα γιατί η κατρακύλα άρχισε από την φυγή-διωγμό του Γιώργη. Ο ΙΒΒ έφταιγε, ο Πατέρας έφταιγε, ο Αλαφούζος φταίει. Μόνο οι Φιλιππίδης, Μήτσου και λοιποί που ήταν απλά στη θέση του προέδρου δεν έχουν ευθύνη.

      Έτσι όπως είμαι δεν θυμάμαι και σε ποιον είχα γράψει χθες πως πρέπει να αντιδρούμε όπως στον στρατό. Πρώτα πας με τα νερά τους και μετά τους τη λες. Θέλεις τόσους αστυνομικούς; Βάλε και άλλους τόσους σε όλο το γήπεδο αλλά δεν κουνιέται φύλλο και την άλλη μέρα τους ξεφτιλίζεις όλους. Από μόνος του ο αστυνομικός με το να σταθεί μπροστά στα επίσημα ή τους οργανωμένους είναι θύμα. Από τους οργανωμένους μπορεί να δεχτεί τα πάντα και από τα επίσημα συνήθως αυτός θα βγει χαμένος. Δεν σκοπεύει για 800-900 ευρώ να θελήσει να κάνει τον ήρωα.

      Ο Τράκης δεν μπορεί ούτε το ποσοστό του να συντηρήσει πως να πάρει όλη την ΠΑΕ; Τζάμπα να του τη δώσουν πάλι δεν θα μπορέσει να την συντηρήσει και δεν θέλει να ξεφτιλιστεί(και άλλο).

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που δεν μου άρεσε και είμαι αντίθετος, αλλά δεν θα έκοβα όλο το σχόλιο για αυτό, είναι το "Σπάστε τα όλα μάγκες". Διαφωνώ και το ξέρεις.
      Κατά τα άλλα δεν με πειράζουν όσα γράφεις, είναι η γνώμη σου και ο τρόπος που τα είδες.

      Διαγραφή
    3. Γιατί με την ομάδα του 1-0 πήρες τις νίκες που άξιζες;Ο καπετάνιος ήταν ο τελευταίος με Α.... κεφαλαία όμως λέμε.
      Για αυτό που λές για τα επεισόδια και στη Ριζούπολη με τα νερά τους πήγαμε.Αποτέλεσμα 3-0 και το πρωτάθλημα στο Πειραιά.Εδώ θέλει πόλεμο.Πόλεμο στη ρεμούλα.Και επειδή αναφέρθηκες στο Πατέρα ο Πατέρας έκανε πόλεμο.Το λάθος του ήταν πως πήγε να γίνει Κόκκαλης στη θέση του Κόκκαλη.Για αυτό και έμπλεξε...Για τα επεισόδια δεν είμαι υπέρ αλλά δεν ξέρω και εγώ ακόμα αν ήμουν στο γήπεδο σήμερα και που συμπεριφερόντουσαν έτσι πως θα αντιδρούσα.Όλα έχουν ένα όριο φίλε ΒΤΚ.Και οι γάβροι τα έχουν περάσει προ πολλού.

      Διαγραφή
    4. Γαμώ την τρέλα μου, πατάω δημοσίευση και με πετάει έξω. Ξανά το σχόλιο.
      Δεν παίρνεις πάντα ότι αξίζεις με μέγιστο παράδειγμα τον αποκλεισμό από την Πόρτο στον επαναληπτικό.
      Στη Ριζούπολη δεν πήγαμε με τα νερά τους αλλά ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ. Έπρεπε να δοθεί εντολή από την οικογένεια να πάρουν την ομάδα και να φύγουν ή να μην ξεκινήσει το ματς αν δεν αδειάσει το γήπεδο.
      Ο Νικόλας Πατέρας...ο φίλος του Βαγγέλα που έφερε με το λίαρ τζετ του φίλου του τον Τζιμπρίλ. Ο Πατέρας δεν πολέμησε το γαυροσύστημα αλλά το χρησιμοποίησε ή για να το θέσω διαφορετικά το γαυροσύστημα πήγε με τα νερά του Πατέρα για λίγο. να μην ξεχάσω ποιους στήριξε και κόντρα στην ίδια την ΠΑΕ.
      Αδερφέ στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει το πεδίο πολέμου με το γήπεδο. Το γήπεδο είναι ο χώρους που πληρώνουμε εισιτήριο για να δούμε ένα θέαμα αθλητικό και όχι χώρος για να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας. Οι γαύροι όλο το διάστημα μέχρι χθες ξεπέρασαν τα όρια αλλά σήμερα εντός γηπέδου όλα κύλησαν ομαλά(εκτός αν έκαναν κάτι δεν έδειξε η τηλεόραση) εκτός από μερικές βουτιές που αυτά δεν κόβονται ούτε στην προσωπική τους ζωή.

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ με χίλια για το τι είναι γήπεδο αλλά δυστυχώς δεν ισχύει στο Ελλαδιστάν.Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν επίπεδο μαζί σου αλλά αυτή η χαβούζα που λέγεται Ελλάδα του 2013 δεν σε αφήνει να αγιάσεις.Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνω καφρίλες αλλά δεν την παλεύω άλλο.Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι όπως εσύ και ο νοων νοειτω

      Διαγραφή
    6. Θα αναφερθώ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχα με φίλο 47 ετών εκείνος και 34 εγώ.
      Συμφωνούσαμε πως πρέπει να προστατέψουμε τους μεγαλύτερους και τους γονείς σε κάθε κερκίδα, αλλά θα χρειαζόμασταν 20-30 άτομα σε κάθε θύρα που δεν τα έχουμε οργανωμένα. Άντε και εμείς ξέρουμε να παίζουμε φάπες αν χρειαστεί να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας, αλλά αν βγουν και άλλα αξεσουάρ(πχ μαχαίρια) εμείς τι θα κάνουμε; Τι θα πει κάποιος στα σπίτια μας; Για να μην προσθέσουμε τα έξοδα πήγαινε-έλα-φαγητό-εισιτήριο που είναι ένας παράγοντας που δεν βοηθάει όσους έχουν οικογένεια.

      Αν φροντίσουμε να έχουν παιδεία οι πιτσιρικάδες τότε όλα θα φτιάξουν στην χώρα αυτή. Οι πατεράδες μας καθόντουσαν δίπλα-δίπλα και μετά έπιναν μπύρες με γαύρους και άλλους αντιπάλους, εμείς όλο και έχουμε φίλους ή συγγενείς γαύρους και στο γήπεδο θα το παίζουμε εξολοθρευτές και δολοφόνοι; Δεν θα χαλάσουμε ΕΜΕΙΣ αλλά θα αναγκαστούν οι ΑΛΛΟΙ να διορθωθούν.

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ-ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ-ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ'' ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ''ΒΟΗΘΗΣΕ'' ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥΣΚΑ!!
    ΥΓ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΤΟ 30-70 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις κάρτες εγώ το εστιάζω σε κάρτες που έπρεπε να βγάλει όχι τόσο λόγω μαρκαρισμάτων αλλά λόγω συμπεριφορών(παίρνω την μπάλα και την κουβαλάω διαμαρτυρόμενος, σουτάρω επιδεικτικά μετά το σφύριγμα του οφσάιντ).
      Τα «παιδιά» καλά που δεν το διέκοψαν οριστικά. Τότε θα μας έβαζαν ταφόπλακα με -3 και άδεια έδρα για πολλέεεεεες αγωνιστικές.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα μας η οποία το πάλεψε όσο μπορούσε δυστυχώς..Λέω δυστυχώς γιατί την εποχή της μιζέριας για κάποιους αυτόν τον γαύρο θα του είχαμε ρίξει ντόρτια και θα γελάγαμε ακόμαα...Την μικρύνανε την ομάδα όσο είναι και το ανάστημά τους..Στο 1ο ημίχρονο κόντεψε να με πάρει ο ύπνος στο 2ο βελτιωθήκαμε και πιέσαμε αλλά πάλι δεν σκοράραμε..Αποψή μου αλλά αυτό είναι το ταβάνι της ομάδας φοβάμαι να χάνουμε απο τους λιμανίσιους αξιοπρεπώς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...Όσο για τους οπαδούς μας λίγο έλλειψε να το διακόψουνε τελείως και να έχουμε χειρότερα απ'ότι θα συμβεί τώρα..Όσο για το χειροκρότημα στο τέλος η απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ απο αυτούς που κάποτε βρίζανε τους παίχτες που κερδίζαμε με 1-0 και πηγαίναμε για πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και εγώ βλέπω αυτό να είναι το «ταβάνι» μας. Οι γαύροι μπήκαν με σκοπό να «ελέγξουν» πρώτα το παιχνίδι και μετά να δούνε πως θα το πάρουν. Δεν θα τους πείραζε ο 1 βαθμός αλλά ήθελαν να είναι ξεκούραστοι για το Ch.L.
      Αν ήταν η ομάδα του Ρότσα ή του Βονόρτα θα τους είχαμε και δεν θα χρειαζόταν να βλέπουμε τον γαύρο να παίζει σβηστός και να γελάνε όλοι με την εικόνα του παιχνιδιού. Εκείνες τις ομάδες θα τις χειροκροτούσαν τα «παιδιά»; Γιατί θυμάμαι να βρίζουν τους παίκτες μας και να τους απαξιώνουν. Αν θυμηθώ τι έκαναν και πιο παλιά τότε θα χάσω το μέτρημα με τις συμπεριφορές που είχαν.

      Διαγραφή