Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τώρα το παιχνίδι έγινε αντρικό

Η τροπολογία για τα φθηνά φάρμακα ψηφίστηκε. Ο τΣύριζα εναντιώθηκε, γιατί άραγε ο Αλέξης να πάει κόντρα στο συμφέρον του λαού, και πλέον οι Έλληνες φαρμακοβιομήχανοι φαντάζουν ως οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης. Τα κέρδη τους θα μειωθούν κατά πολύ και κάποιοι μπορεί να κλείσουν. 

Που κολλάνε όλα αυτά; Μα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα με την ΠΑΕ. Ο Δ.Γιαννακόπουλος πλέον έχει ακόμη ένα δεδομένο, πως τα έσοδά του θα μειωθούν άρα και τα κέρδη του. Και επειδή δεν γίνεται να έχεις δύο πολύ ζημιογόνες επιχειρήσεις(ΚΑΕ και ΠΑΕ) στην κατοχή σου και ταυτόχρονα να περικόπτονται τα κέρδη σου από την βασική πηγή εσόδων τότε κάτι πρέπει να κάνεις άμεσα.

Θυμάστε τι είχε δηλώσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για την ακριβή μεταγραφή του Ντομινίκ; "Μισή δραχμή αν ανεβάσω την ....θα βγάλω την μεταγραφή." Τώρα που οι τιμές των φαρμάκων θα πέσουν και ίσως πολύ πως θα ανοιχτεί σε νέες επενδύσεις.

Αυτά γιατί οι ΑΡΔ βρήκαν ΤΩΡΑ σαν από θαύμα όλα τα ζητήματα της ΠΑΕ που λέγαμε εδώ και πόσο καιρό και άρχισαν να γράφουν για αυτά. Άντε να δω τι θα γράψουν αν τελικά ο Δ.Γιαννακόπουλος δεν υλοποιήσει τα όσα άφησε να βγουν σαν φήμες.

ΥΓ Τα εκ. Ευρώ που θα χάσει με αυτή την εξέλιξη δεν σημαίνει πως θα τα βάλει στον Παναθηναϊκό αν τελικά γίνει το θαύμα και δεν εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος.
ΥΓ2 Γιατί φώναζε ο τΣύριζα; Τι συμφέροντα έχει;

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ,ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι μεγαλύτερες θα έρθουν αργότερα.
      Η Κομανέτσι θα μοιάζει με γατάκι μπροστά τους.

      Διαγραφή