Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρόεδρε, το λογαριασμό στα "παιδιά"...

pranickrotida2
Διαβάσαμε σήμερα στα δημοσιογραφική φερέφωνα της "διοίκησης" του "-51", κάποια άρθρα για "οικονομική εξόντωση" του Παναθηναϊκού, επειδή μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί στην ΠΑΕ πρόστιμα που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Δηλαδή, τι ακριβώς περίμεναν ο Γιάννης Αλαφούζος και το στενό "περιβάλλον" (αυλή) του; Από τη στιγμή που παρέδωσαν τα κλειδιά του Συλλόγου στα "παιδιά" και τον υπόλοιπο κόσμο τον έχουν μόνο για να τον χαρατσώνουν και να τον ξεζουμίζουν, αναμενόμενο ήταν.

Με αυτούς αποφάσισαν να συμπορευθούν, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουν. Από το πρώτο κιόλας φιλικό με τη Λάτσιο, έγινε φανερό το έργο που θα παρακολουθούσαμε φέτος. Και τώρα διώχνουν τον υπεύθυνο ασφαλείας επειδή προφανώς το απαίτησαν τα "παιδιά". Με λίγα λόγια, αμετανόητοι οι άνθρωποι. Αμετανόητοι και όμηροι.

Πάντως, τα περί "οικονομικής καταστροφής" δεν τα καταλαβαίνουμε. Τα λεφτά που δίνουμε για πρόστιμα τα γλιτώνουμε από το "μπόνους" των 250 χιλιάδων που είχε υποσχεθεί ο Αλαφούζος στα "παιδιά". Μια η άλλη είναι για την ΠΑΕ.


Αν πάντως νομίζει η "διοίκηση" ότι θίγεται, ας τολμήσει να "τραβήξει τα λουριά" στα "παιδιά". Να γελάσει και ο κάθε πικραμένος...

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΑΝΟΣ,Ο ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΡΙΧΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)...
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!ΑΦΟΥ ΤΑ ''ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ'' ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τον υπακούν είναι τα καλύτερα παιδιά. Τους είχε τάξει και δώρο αν δεν έκαναν «τα γνωστά» αλλά το έταξε εκ του ασφαλούς.
      Δεν θα πληρώσει ποτέ ο ίδιος αδερφέ μου. Αυτός θα πει πως απλά είναι πρόεδρος, τις μετοχές τις έχει η ΠΣ. Τώρα γιατί δεν ψάχνει η ΠΣ για κάποιον να τις δώσει αφού δεν έχει η ίδια χρήματα είναι άλλο θέμα.

      Διαγραφή