Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Έβγαλε Καρέλη από το καπέλο

Στη βροχερή Αθήνα και την άδεια Λεωφόρο ο εκπαιδευόμενος μάγος...προπονητής Αναστασίου έβγαλε Καρέλη από το καπέλο του. Ο μικρός έκανε μία πραγματικά μεγάλη εμφάνιση και έβαλε δύο γκολ(το πρώτο του ήταν υπέροχο και το δεύτερο προσφορά του Μπέργκ). Ο Παναθηναϊκός είχε πάλι σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και το 3-1 καλύπτει πολλές από τις αδυναμίες του.

Ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου άξιζε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ και θα μπορούσε να μην είναι μόνο 1-0, αλλά αυτή η εικόνα δεν είχε συνέχεια στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε μία φάση που οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού έμοιαζαν με αγάλματα. Η συνέχεια μέχρι και το μέσο του δεύτερου ημιχρόνου έκρυβε κινδύνους ειδικά με τον Ίλιτς που η ταχύτητά του ήταν αυτή που τον βοηθούσε(ο Ίλιτς έδωσε και την ασίστ στον Ντε Βιντσέντι στο 1-1). Ευτυχώς για την ομάδα μας το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι τη στιγμή που ο Καρέλης έκανε μία πραγματικά μοναδικής έμπνευσης(για Έλληνα παίκτη) ενέργεια και έκανε το 2-1. Το 3-1 στις καθυστερήσεις με τη συνεργασία Μπέργκ-Καρέλη ήρθε σαν επιβράβευση της καλής απόδοσης και των δύο. Μετά το 3-1 υπήρξαν φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΥΓ Τρόμαξα για την εξέλιξη του παιχνιδιού όταν ο Καπίνο ζαλιζόταν και ζητούσε αλλαγή ενώ είχαν γίνει όλες.
ΥΓ2 Στο Χαριλάου ο Κλωναρίδης, σήμερα ο Καρέλης. Μας βγαίνουν οι πιτσιρικάδες και παίρνουμε νίκες. Αρκεί να μην τους «σκοτώσει» τον Γενάρη ο πρόεδρας.
ΥΓ3 Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Μπέργκ.

2 σχόλια:

  1. Άχρωμος και άγευστος ο ΠΑΟ για ακόμα ένα παιχνίδι.Ευτυχώς μας βγαίνουνε κάποιοι μικροί που και που και γλιτώνουμε το κάζο απο ομάδες τύπου ΠΑΣ.Μπορεί και να μην προλάβει να τους πουλήσει το Δεκέμβρη και να έχει αποχωρήσει ο ίδιος και οι "απελευθερωτές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν τόσο κακός ο Παναθηναϊκός. Βέβαια αν τον συγκρίνω με όσα περίμενα να δω και όχι με όσα έχω δει στο παρελθόν. Την ομάδα την κρίνω αυτή τη στιγμή με τα «υλικά» που έχει ο «μάγειρας» και με την «τέχνη» του. Με κακό «μάγειρα» και με όχι άριστης ποιότητας «υλικά» η εικόνα της ομάδας σε άδειο γήπεδο και με βροχή ήταν ίσως η καλύτερη που μπορούσε. Ο Αλ Αφ ετοιμάζει ηρωική έξοδο και ακούγεται καιρό, αλλά ελπίζω ούτε ο επόμενος να θελήσει να τους πουλήσει.

      Διαγραφή