Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι ΑΡΔ συνεχίζουν τη σπάτουλα και οι γαύροι μιξοκλαίνε

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με μία νίκη και μία ισοπαλία. Η Ελλάδα πάει σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Η Ελλάδα των 1000 προβλημάτων σαν χώρα, η Ελλάδα των 10εκ κατοίκων πάει εκεί που άλλες χώρες δεν πήγανε. Οι λεγόμενες παλιότερα παραδοσιακές δυνάμεις πλέον είναι εκτός και η Ελλάδα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της όχι από τύχη αλλά με συνέπεια. Η πρώτη φορά έτυχε, την δεύτερη το ίδιο, την τρίτη είχε άστρο...ε πάει πολύ να είναι όλα συμπτώσεις.

Μπορεί να μη μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ή καλύτερα που δεν παίζει μπάλα η Εθνική του Σάντος. Μπορεί να μην τον γουστάρω σαν προπονητή. Μπορεί να μην μου αρέσουν οι επιλογές του σε συστήματα και παίκτες. Δεν μπορώ όμως να μην του αναγνωρίσω πως αυτή η Εθνική είναι δική του όπως και η πρόκριση. Δεν σταματάω να μην τον γουστάρω αλλά δεν μπορώ να μην του αποδώσω αυτά που πρέπει.

Αφού λοιπόν έληξε το παιχνίδι άρχισε ο ένας μετά τον άλλο οι ΑΡΔ την σπάτουλα. Ο κάγκουρας ήταν ο στυλοβάτης και ο Χολέβας ο καλύτερος του γηπέδου. Ρε μάστορα η γλώσσα σου έχει επαφή με τον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος με τα μάτια σου. Δηλαδή ο Σαμαράς δεν υπήρχε και ο Καραγκούνης που έδωσε έτοιμο γκολ αφού τον έβγαλε μόνο του στην πλάτη της άμυνας δεν έκανε τίποτα. Χολέβας και Κάγκουρας μόνο; Ρε αλήτες θέλετε να με τρελάνετε; Σας πληρώνει κάποια αλυσίδα ηλεκτρικών για να μας προκαλείτε ώστε να σπάσουμε καμία τηλεόραση; Άντε ρε κοπρόσκυλα που αυτοί ήταν οι κορυφαίοι, άντε να μάθετε μπαλίτσα ή καλύτερα να μάθετε να λέτε την αλήθεια στον κόσμο. Γιατί ο κόσμος βλέπει και πλέον γνωρίζει.

Κλείνω με τους τρελοgay. Ρε σεις οι άνθρωποι είναι κρετίνοι. Παλιότερα τους πείραζε που η Εθνική ήταν Παναθηναϊκός και άλλοι 3 ή 4 παίκτες. Τότε βέβαια δεν τους ένοιαζε αν οι παίκτες μας τραυματιζόντουσαν και έμεναν εκτός από αγώνες εγχώριους ή Ευρωπαϊκούς. Σήμερα που ήρθε η σειρά τους να τραυματιστούν παίκτες τους άρχισαν τη γκρίνια στα gayροαντικειμενικά sites. Άντε να σας κοιτάξει κανένας γιατρός κοριτσάρες μου, εκτός και αν...είτε έχετε περίοδο, είτε περνάτε κλιμακτήριο. Με τις υγείες σας...

7 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Όλοι αυτοί οι ΑΡΔ έγιναν δημοσιογράφοι σε εποχές που τα πράγματα ήταν νορμάλ, όλοι βλέπαμε ποδόσφαιρο στο γήπεδο ή στην τηλεόραση και δεν υπήρχε ανάγκη για βαθυστόχαστες αναλύσεις. Τώρα βέβαια εξακολουθούμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο, αλλά ευρωπαικό, όχι το δικό μας. Γιατί πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έπαψε να υφίσταται από την εποχή που ο κρόκους άρχισε να διαλύει τα πάντα.

    Έτσι δημιουργήθηκε μια καινούρια φάρα, ένα παρακλάδι δημοσιογράφων, οι επονομαζόμενοι και ΑΡΔ.
    Σκοπός τους ήταν πάντοτε οι ύμνοι προς το μεγάλο αφεντικό και ποσώς ασχολούνταν με αυτό καθ αυτό το άθλημα.
    Επομένως μην έχουμε και απαιτήσεις απ αυτούς. Το διανοητικό τους επίπεδο φτάνει μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα, λόγω άγνοιας, βλακείας, ηλιθιότητας ή ιδιοτέλειας περνούν σε δεύτερη μοίρα.

    Όσο υπάρχει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση του " ο gay και το αιγάλεω να κερδάν (!) κι οι άλλοι να πάνε να ....", αυτά θα βλέπουμε, αυτά θα ακούμε, αυτά θα διαβάζουμε. Το θέμα είναι πόσο άκυρο μπορούμε να τους ρίξουμε, ώστε να μείνουν μόνοι τους, με τ αφεντικά τους και τα τετράποδα που ακόμα τους πιστεύουν.

    Όσο για τα δάκρυα των αχώνευτων, τα είπες όλα σε 4 γραμμές. Άστους να βράσουν κι αυτοί λίγο στο ζουμί τους.

    ΥΓ. Συγχαρητήρια στους πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας που για ακόμα μια φορά μας έκαναν υπερήφανους. Όλοι αυτοί που ο κετσπάγια και η παρέα του τους έδιωξαν ήταν λίγοι για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Ας πανηγυρίσουν τώρα, όπως ήδη κάνει ο μπαμπουίνος στο μικρό σπίτι στο πράσινο βοσκοτόπι επειδή πέρασε η Κροατία και ΘΑ παίξουν (?) μουντιάλ οι Πράνιτς και Σίντελφεντ! Άν τους προτιμήσει ο εκλέκτοράς τους.!!!
    Βέβαια τα πανηγύρια γίνονται επειδή θα μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της συμμορίας και θα παραταθεί η μισθοδοσία όλων αυτών των παρείσακτων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Γεμάτη η Τετάρτη και η απάντηση με μεγάλη καθυστέρηση.
      Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την ιστορία όπως την έγραψες. Θυμάμαι όμως και τον Σωτηρακόπουλο να κάνει μεταδόσεις που θα ζήλευε ακόμη και ο καλύτερος ξένος δημοσιογράφος όπως και έναν από τους γαύρους του Mega που αν θυμάμαι καλά φώναξε στο διπλό στη Σάλκε ή στους Ρέϊντζερς και μετά μέχρι να του κοπεί η φωνή σε γκολ του θρήνου ήταν σε δυσμένεια. Βρώμα, δυσωδία, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες απατεώνες και εκβιαστές. Αηδία.

      Στο Μουντιάλ έχουμε με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ τους Καπίνο, Πράνιτς, Σιλντεφελντ και τον Ατζαγκούν, αν είναι ακόμη παίκτης της ομάδας. Από 0 ως 4 δηλαδή. Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που είχε σε μουντιάλ πάνω από 11 παίκτες. Δεν θα μπουν και πολλά και θα αργήσουν. Αυτοί τα χρειάζονται άμεσα τα χρήματα.

      Διαγραφή
  2. Και όπως γράφουν και στο GLORY DAYS:

    ....Ο Παναθηναϊκός της "μιζέριας" πάει Μουντιάλ και ο Παναθηναϊκός της "λευτεριάς" κατασκοπεύει τα Ψαχνά. Και όμως οι εγκληματίες τολμούν και μιλάνε ακόμα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα. Οι ολυμπιακοί είναι ιδιάζον species, αγαπητέ. Μεγάλο ποσοστό αναλφαβητισμού, άρα μην περιμένεις πολλά...

    2 απορίες έχω.

    Πρώτον, γιατί δεν έγινε θέμα η γιούχα των Ρουμάνων στον εθνικό μας ύμνο; Δεν πιστεύω να θεωρείται "ρατσιστικό" το να ακουστεί έστω και ένα σχόλιο για το ζήτημα στα αθλητικά ραδιόφωνα τύπου (γαυρο)sporfm, sentra κ.λπ;

    Δεύτερον, αληθεύει ότι ο πρόεδρας πανηγυρίζει μετά την πρόκριση της Ελλάδος, καθώς θα μπουν στα ταμεία (του;) λεφτά λόγω Καπίνου; Επίσης ότι ξέσπασε σε νεά πανηγύρια για την πρόκριση των Κροατών, λόγω Πράνιτς, Σίντεφελντ; Κάπου 300 χιλ ευρώ θα πάρει λένε. Αν δε κληθεί και ο Μπεργκ στην εθνική Σουηδίας, ποιος τον πιάνει! Δεν λέω για Μπαϊράμι μην το εξευτελίσουμε.

    ΥΓ
    Ξέχασα τον Ατζαγκούνα πως-τον-λένε. Η Νιγηρία προκρίθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο θα σε καλύψει η επόμενη ανάρτηση, δώρο από τον Δημήτρη, που θα βάλω για αύριο το πρωί.
      Θα σε λυπήσω στο δεύτερο γιατί ο Ρονάλντο έστειλε την ομάδα του Μπεργκ και του Αλβανοφασίστα να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ από τον καναπέ. Η Νιγηρία προκρίθηκε αλλά ο Ατζαγκούν θα είναι έκπληξη αν κληθεί. Άρα θα κλάψει ο Ούζος για τα μισθά των ΑΡΔ του.

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ''ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ'' ΚΑΙ ΠΩΣ ''ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΖΕΣΑΙ''!ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή