Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Άρτσι Μπούρτσι και Λουλά

Όχι απλά διαχειρίστηκε λάθος το παιχνίδι.

Όχι πως η ομάδα δεν είχε εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση και ήταν μονοδιάστατος.


Όχι πως η άμυνα-μέγγενη που χαρακτήριζε τον Παναθηναϊκό επί Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει πλέον και οι αντίπαλοι κάνουν PARTY.

Όχι πως οι παίκτες μας ψάχνουν το ελεύθερο τρίποντο ενώ ήδη έχουν κάνει την κίνηση στο ζωγραφιστό.

Όχι πως ενώ η ομάδα έχανε με 21 πόντους και βρέθηκε να προηγείται δεν κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και η Βάσκοι πήραν πάλι τη διαφορά, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι.

Όχι πως επέμενε σε παίκτες που δεν πρόσφεραν όσα μπορούσαν.

Όχι πως αντί να προσπαθήσει για το δίποντο στην τελευταία επίθεση και να κερδίσει στην παράταση εκείνος έδωσε εντολή για το τρίποντο.

Όχι πως έχασε ελεύθερες βολές που δεν έπρεπε.

Όχι πως κατάφερε να χάσει από μία ομάδα με συμβόλαια μηνός.

Σταματάω εδώ να γράφω αυτά που με ανάγκασαν να βάλω ποτό για να δω το παιχνίδι από το -20 και μετά, γιατί αλλιώς δεν άντεχα να είμαι ήρεμος και να μην φωνάζω.

Καλέ μου άνθρωπε σήκω και φύγε από την ομάδα. Δεν βλέπεις πόσο κακό της κάνεις;

Τόσο κακό μπάσκετ έχω να δω από την εποχή που είχαμε για ξένους τους Τιτ Σοκ και Άιβαρ Κούουσμα και προπονητές τους Πολίτη και Κιουμουρτζόγλου.

Διαλύεις την Αυτοκρατορία και μάλιστα δεν το καταλαβαίνεις. Το χειρότερο πως εσύ και ο βοηθός ρίχνετε την ευθύνη στην συγκέντρωση των παικτών.

ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ

ΥΓ Δείτε σε βίντεο τι έκανε ο Τζ. Κιντ όταν ήθελε τάιμ άουτ και δεν είχε άλλο ενώ έπρεπε να δώσει εντολές για την τελευταία επίθεση. Τιμωρήθηκε αλλά ο τύπος είναι πραγματικά απίθανος.

8 σχόλια:

  1. Τα είπες όλα, Βασίλη... ΛΙΓΟΣ να διαχειριστεί το ρόστερ του. ΛΙΓΟΣ στο να εμπνεύσει τους παίκτες του. ΛΙΓΟΣ για επίπεδο ευρωλίγκας. ΛΙΓΟΣ για τον εξάστερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΒΑΣΙΛΗ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!!

    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΑΡΤΖΙ,ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
    ΗΡΘΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...
    ΑΥΤΟΣ Ο Ξ@ΦΤΙΛ@Σ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ-ΕΓΩΪΣΜΟΥ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ''ΠΑΛΙΚΑΡΙ'' !(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΡΑΣ)
    ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ Η ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ;
    TΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ),ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ Π.Χ. ΞΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ 1-2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ...
    ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΜΑ ΟΤΑΝ ΡΕ ΑΡΧΙΛ@Κ@Μ@ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 5-6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 30-35 ΛΕΠΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΙΓΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ!ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 5-6 ΠΑΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ 12 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;KANONIKA EΠΡΕΠΕ Ν' ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΥΠΝΟΥ 1,2 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
    ΜΑΡΑΖΙ ΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΖΟΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΟΛΟ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΥΘΜΟ(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ),ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΕ;
    AΛΗΘΕΙΑ,Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΤΟΣ;AYTOΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ Η Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ;ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ;Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΚΑΡΥ Η Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ;O ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;NA ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΣΧΕΤΙΔΗ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ,ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΗΛΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΡΑΚΗ-ΑΣΧΕΤΙΔΗ!
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κούρασες αδερφέ.
      Το περίμενα το σχόλιό σου και μπορώ να πω πως το περίμενα μεγαλύτερο.
      Με βρίσκεις σύμφωνο με όσα αναφέρεις.
      Τα λέγαμε καιρό, εσύ αποφασισμένος από καιρό και εγώ να του δίνω λίγο χρόνο παραπάνω. Μετά από αυτό το ματς δεν άντεξα να περιμένω άλλο. Σε λίγο θα μας περάσει για μαλάκες. Είμαστε η ομάδα που μαζί με τον Άρη έχουμε οπαδούς που το γνωρίζουν το άθλημα και αυτός νομίζει πως «κοουτσάρει» τον γαύρο που όλοι τους είναι άσχετοι και νομίζουν πως με βία και νοθεία(οι ουσίες στα νερά κλπ) αν κερδίζουν είναι όλα καλά.
      Τον είδες τον Τζ.Κίντ τι έκανε; Αυτός ούτε να φανταστεί κάτι ανάλογο.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΑΔΕΛΦΕ;KI ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;ΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΗΣΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ...ΠΟΙΟΝ;ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ''ΚΟΡΥΦΑΙΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ O AXΩΝΕΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ''ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ'' ΤΟΥ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΓΥΡΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΑΜΥΝΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΑΧΡΗΣΤΙΔΗ;;;;
    ΦΙΛΕ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΙΝΤ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ:MYAΛΟ!ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΖΕΛΙΚΟ!!!
    H ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ GAY KAI TOY AYTOAΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ(ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΔΙΧΩΣ ΞΥΛΟ)...XAXAXA!!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ;ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Π@ΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ-ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΞΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΡΑ ΔΥΟ-ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ-ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βάζει μυαλό ούτε ο Πεδουλάκης, αλλά ούτε και το αφεντικό του.
      Ο Δημητράκης θα κατστρέψει ότι έχτιζαν πατέρας και θείος. Αυτό το παιδί τι να πω είναι μόνο για να οδηγάει το αυτοκίνητό του και να λέει στον τροχονόμο "τι να κάνω δεν πάει πιο αργά..."(και πήγαινε με 200)

      Διαγραφή
    2. Το να γράφεις πολλά αλλά τεκμηριωμένα ή ακόμη και την άποψη που έχεις δεν είναι κακό. Μπορεί να συμφωνώ, μπορεί και όχι. Συνέχισε όπως είσαι και άσε μας τους υπόλοιπους να διαβάζουμε τα σχόλια που αφήνεις.
      Αν έγραφες τη γνώμη άλλων θα είχα πρόβλημα.

      Διαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ,Ο ΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖ...ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΚΑΛΑ,Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ-ΑΣΧΕΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ,ΕΝΩ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ,ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ.ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ,ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ-ΑΠΙΘΑΝΑ ΛΑΘΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ,ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΤΗΝ 1Η ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞ-ΕΠΑΦΗΣ ΣΚΑΣΤΗ ΠΑΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΘΕΛΩΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ...
    ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΣΕ,ΑΝ ΘΕΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ:
    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=131397:2013-12-03-10-34-15&catid=246:georgiou&Itemid=258

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη δεν βγάζω άκρη με τον Πεδουλάκη. Δεν ξέρω τι έχει μέσα στο μυαλό του και απορώ που δεν τον ελέγχει κανείς.
      Το άρθρο θα το διαβάσω αργότερα.

      Διαγραφή