Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Θα κεράσει ο Αντρέας για την γιορτή του;


Θα κεράσει σουβλάκια τα ορφανά που άφησε πίσω του για την γιορτή του;

5 σχόλια:

  1. Μάλλον με catering θα την βγάλει! Σουβλάκια τους έδινε κάθε μέρα για να τον εξυμνούν και να κάνουν δικτυακές επιθέσεις σ όποιον τολμούσε να πει κακιά κουβέντα για τον εθνοσωτήρα.

    Και αφού είπα εθνοσωτήρα, γιατί δεν την πέφτουμε στη Μιμή να κεράσει κι αυτή, έστω κόλυβα για τον άλλο σωτήρα που έσωσε όλη την Ελλάδα? Δεν ήθελα να γίνω κακός αλλά το συγκεκριμένο όνομα τείνει τελικά να γίνει συνώνυμο της καταστροφής!

    Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.

    ΥΓ. Στεναχωρήθηκα κι εγώ για τα χτεσινά του μπάσκετ. Συμφωνώ σε όσα έγραψες για τον Άρτζυ. Το καλό είναι ότι επειδή δεν αντέχω, εδώ και αρκετά χρόνια να δω αγώνα μπάσκετ, δεν μπήκα στην ταλαιπωρία να αυτομαστιγωθώ και χτες!
    Βλέπεις, για εμάς τους 50+, τέτοιου είδους αθλήματα είναι ψυχοφθόρα και πολύ φιλικά με τα .... εγκεφαλικά!!!
    χαχαχαχαχα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα ψόφια γιατί ξέρω πως αντέχεις σε χειρότερα. Διαβάζεις σουβλακοδίαιτα ΦΑΡΤ να γράφουν ότι τους κατέβει και να υποστηρίζουν, με όλη τη δύναμη που τους προσφέρει η πρωτεΐνη και το λίπος από τα σουβλάκια, τον καταστροφέα και την αυλή τους.

      Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη. Για σήμερα επειδή έχω έμπνευση λέω πως θα φέρουμε το αποτέλεσμα του Χαριλάου. Νίκη με 2-0 για την Πανάθα. Έτσι για να είναι ευχάριστο το απόγευμα και καλή η αρχή της νύχτας.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΟΠΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΠΛΑΚΑ'' Η ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ Η ΣΚΟΡΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ...ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΣΤΑ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΤΑΪΣΜΑ ΣΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να μην έχει κάνει κομπόδεμα τόσα χρόνια;
      Μετά από τόσες συναλλαγές δεν του έμεινε τίποτα;
      Κρίμα τον άνθρωπο και τον κυνηγάνε και οι Κύπριοι με ψεύτικες κατηγορίες...

      Διαγραφή
  3. ΩΧ-ΩΧ,ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ...ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥΡΟΦΛΟΡΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή