Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Και τώρα τι; Εμφύλιος; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

Τι να γράψεις όταν τόσο καιρό υπάρχουν άνθρωποι που αλόγιστα σε αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΑ. Άνθρωποι που δεν έχουν παιδεία, μόρφωση, γνώσεις. Άνθρωποι που μαθαίνουν την ιστορία από την τηλεόραση και που ενεργούν βάσει οδηγιών. Κάθομαι εδώ και ώρα και σκέφτομαι τι να γράψω, από που να αρχίσω.

Ο Alpha ήδη έβαλε την Αγγελική Νικολούλη, το Mega την κονσέρβα "Ευτυχισμένοι μαζί", ο Αντ1 το νέο του παιχνίδι και το Star για ακόμη μία φορά ταινία Χάρι Πότερ...

Οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης μάλλον δεν πουλάνε για να σταματήσει η ροή των προγραμμάτων για ώρες. Μάλλον δεν τους γέννησαν μανούλες. Μάλλον η ζωή τους αξίζει λιγότερο.

Με τι ασχολούμαι πάλι, θα σκεφτούν κάποιοι. Καλά έπαθαν τα φασισταριά, κάποιοι άλλοι. Σε λίγο θα έρθει και η σειρά σου(σκεπτόμενοι το δικό μου πρόσωπο και κατατάσσοντάς με στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ), θα σκεφτούν κάποιοι άλλοι. 

Εγώ σκέφτομαι το πιο απλό "ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;".
Ξυπνάτε Έλληνες μας θέλουν σε στρατόπεδα.

8 σχόλια:

  1. Οχι δεν πουλανε Βill,πουλανε, απλα δεν βολευουν, αν τους βολευε θα μας ειχαν κανει παπαρα το μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδία φίλε, αηδία. Εσύ ξέρεις πως περίμενα να έρθει το Σάββατο για το ματς, αλλά πλέον μου είναι αδιάφορο. Έλληνες(;) σκοτώνουν Έλληνες.
      (για όσους δούνε το ερωτηματικό και δεν το καταλάβουν ας σκεφτούν ποιοι προστατεύουν τους ΛΑΘΡΟ και ποιοι Ελληνοποίησαν χιλιάδες ξένους)

      Διαγραφή
  2. Όπως το έγραψες Βασίλη.... Δεν πουλάνε!
    Υπάρχει τρόπος αντίδρασης, διαγραφή όλων αυτών των τσοντοτουρκοκάναλων από τον δέκτη της τηλεόρασής μας.

    Υπάρχει και μια ταινιούλα να δεις και να ξαναδείς, κι αν δεν θέλεις, ακούς τη μουσική που σου αρέσει από ένα cd η από τις λίστες που όλοι μας έχουμε στο κομπιούτερ μας.

    Όσο για την ενημέρωση που υποτίθεται ότι μας προσφέρουν όλα αυτά τα Μ.Μ. Αποχαύνωσης, υπάρχει το διαδίκτυο και επιλέγει ο καθένας μας από που θα ενημερωθεί και τι είδους ενημέρωση επιθυμεί.

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας πήγε να τα βάλει με τα κανάλια και τον έφαγαν. Αρχικά τον συκοφάντησαν και μετά τον παρουσίασαν ως τον χειρότερο όλων. Και ο διάδοχος αυτού ήταν ο ΓΑΠ.
      Εγώ πλέον τους παρακολουθώ για να μπορώ να τους πολεμάω, να είμαι προετοιμασμένος και να ετοιμάζομαι για κάθε πιθανή ατάκα από τα παπαγαλάκια.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη πόσο άρρωστοι είμαστε σαν κοινωνία ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..Αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να θέλουν να μας χωρίζουν σε φασίστες αριστερούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο..Εφαρμόζουν το ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
    Η ανθρώπινη ζωή πλέον δεν έχει καμία αξία..Απόλυτη κατάπτωση σε αξίες.Όσο και να θέλουνε οι δοσίλογοι εμφύλιο δεν θα έχουμε και αυτός ο διχασμός θα σταματήσει..
    Τον βγάλανε ανίκανο τον χλευάσανε ο κάθε ένας ανύπαρκτος και δήθεν ότι κουράστηκε..Δικαιώθηκε σε αυτά που έλεγε για μέτρα προσαρμογής..Αυτήν την τύχη έχει όποιος τα βάζει με το κατεστημένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνησες με μία δύσκολη ευχή το σχόλιο σου Μάνο. Καλή Μέρα, πόσο δύσκολο έγινε να την έχουμε αυτή την καλή μέρα κάθε μέρα.
      Ο πλούτος της χώρας μας καταστρέφεται στα χέρια εγκληματιών. Τον σπαταλούν αλόγιστα ή μάλλον με σκοπό να τον κάνουν να μην αξίζει ούτε σεντ. Ποιος είναι ο πλούτος της χώρας μας; Η νεολαία, τα παιδιά που αν τους δοθεί παιδεία και εφόδια θα μας κάνουν όλους καλύτερους. Τους στέρησαν την παιδεία και πλέον θέλουν να τα εξολοθρεύσουν σέρνοντάς τα σε εμφύλιο και χωρίζοντάς τα σε "ομάδες", παρατάξεις, κλπ...
      Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, συγγνώμη που δεν το συνεχίζω.

      Διαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΨΕΥΔΟΥΣ-ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ-ΜΙΣΟΥΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΞΕΝΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ-ΨΕΥΤΟ ΑΡΔ-ΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΩΝ,ME ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... :(
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. :(
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΙΛΑΤΟ...ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ξένοι σχεδιάζουν και οι ντόπιοι εκτελούν. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πότε θα τους πουλήσουν τα αφεντικά τους, οι ξένοι, και πότε θα λειτουργήσουμε όλοι οι υπόλοιποι με ομοψυχία.

      Διαγραφή