Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Όλοι τους είναι "ληγμένοι"

Γαμώ την τρέλα μου και τη νέα νομοθεσία που επιτρέπει την κατανάλωση αναλώσιμων που έχουν λήξει πριν κάποιο διάστημα. Ας την έκαναν πιο αυστηρή αντί για πιο χαλαρή ίσως να γλιτώναμε και να μην τρώγαμε στη μάπα τους «ληγμένους».

Όλα τα αναλώσιμα γράφουν "Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από" σε κάποιο εμφανές σημείο για να ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Εδώ όμως έχω εγώ την απορία μου.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΡΔ ΚΑΙ ΦΑΡΤ;
Για όσους δεν κατάλαβαν, μας τελείωσαν εδώ και καιρό οι διοικούντες και όλες οι επιλογές(προπονητής, τεχνικός διευθυντής, ΑΡΔ, Φορέας, Γατούλης) τους και η τελευταία ετικέτα που τους έβαλαν είναι αυτή αλλά αυτοί ακόμη να φύγουν από το ράφι του χαρακτηρισμένου σαν ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ Παναθηναϊκού μας.


5 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.Η ΣΑΠΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΟΓΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΟΦΛΟΡΕΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έληξαν αλλά τους κρατάει το «αφεντικό» στο ράφι.
      Τώρα ποιο είναι το αφεντικό σε μαγαζί που πάει για φούντο; Δεν ξέρω να σου πω αδερφέ μου. Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέο.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ;Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΡΟΚΟ.ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
      Έρχεται και σχετική ανάρτηση μιας και στο «αφιέρωμα» για τους Αλαφούζους είχε και σχόλια.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ... :) ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή