Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η Δικαιοσύνη είναι ΤΥΦΛΗ-ΚΟΥΦΗ-ΜΟΥΓΚΗ

Συνεχίζεται η δίκη για τα στημένα παιχνίδια, αλλά και που συνεχίζεται ποιο το νόημα;

Όποιος μάρτυρας και αν πήγε κανείς δεν είπε κάτι που να καίει τον Αγαπούλα. Ο Κούγιας ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας σχεδόν τον αθώωσε. Οι υπόλοιποι τα ίδια. Μόνο ο Βαξεβάνης ήταν ο κακός της υπόθεσης που ανέβασε τους τόνους.

Ο ΣΔΟΕ ψάχνει τόσο καιρό αλλά δεν βρίσκει τίποτα!!!

Χιλιάδες σελίδων από την απομαγνητοφώνηση αλλά κανένα στοιχείο για τον Σκατοσακούλα και τον κολλητό του, τον γιαλαντζί καπετάνιο των ΦΑΡΤΣ.

Αν ο Αγαπούλας είχε συνδεθεί με την Χ.Α. τώρα θα του χρεώνανε και της μούφες του Μισέλ στην Ουέφα. Ομοίως για τον Μπέο.

Τον Αγαπούλα πότε θα τον τιμωρήσουν για τη διακίνηση ντόπας στον καγκουρομαλάκα Καρδιτσιώτη και την ομάδα του; Αυτής που τους άφηνε όλους άυπνους;

ΥΓ Μήπως τελικά η επόμενη φωτογραφία είναι καλύτερη και έχει να μας πει κάτι; Αν έχεις «δεμένους» ή «μπουκωμένους» τους κατάλληλους ανθρώπους δεν σε ακουμπά ΚΑΝΕΙΣ.

3 σχόλια:

  1. Γι'αυτό δεν θα έχουμε ποτέ ΣΩΣΤΟ ποδόσφαιρο και θα είμαστε μια ζωή υπανάπτυκτοι ποδοσφαιρικά και δεν θα παρακολουθεί κανείς οπαδός εκτός απο ελάχιστους..Δεν θέλει κανείς να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ εκτός απο τον οπαδο που πληρώνει και εξαπατάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους βολεύει όλους να είναι ΣΑΠΙΟ το σύστημα στον αθλητισμό. Παράγοντες, πολιτικούς, νόμιμους και παράνομους μπούκερς και προμηθευτές. Ο ΙΒΒ το ήθελε καθαρό και πιστεύω πως και ο Πέτρος(ο γιος του ΧΟΧΟΧΟ) το ήθελε καθαρό αλλά εκεί μπλέχτηκε ο μπαμπάς του και το έκανε πάλι...

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με αυτό που λες για ΙΒΒ και Πέτρο ίσως ήτανε η μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει αυτό το δύσμοιρο
    Ελληνικό ποδόσφαιρο.Δυστυχώς βάλανε την ταφόπλακα όσοι δεν στηρίξανε την προσπάθεια αυτή τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή