Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση Κωνσταντίνου σε Δομάζο

konstantinou1908
Ο πρόεδρος Παλαίμαχων Παναθηναϊκού και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, απάντησε με ανακοίνωση στις δηλώσεις του Μίμη Δομάζου για τη μη χορήγηση προσκλήσεων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

"Από το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζεται ότι η απόφαση για τη μη χορήγηση προσκλήσεων στα μέλη μας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν δική μας και ομόφωνη. Μπορεί να είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, πλην όμως για πρώτη φορά η ομάδα μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση και με τον συγκεκριμένο τρόπο θέλουμε να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την οικονομική της εξυγίανση.



Ο πρόεδρος
Βασίλης Κωνσταντίνου"

6 σχόλια:

  1. Βαλτε λεφτα ρεεεεεε!!!Ετσι δεν θα εξυγιανθει τιποτα.Θα κανετε τον κοσμο να μην παει αν βαλετε το εισητηριο 50 και ευρω!Νομιζετε πως ο κοσμος τα εχει αυτα τα λεφτα???Παπαρια.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνο 50 το εισιτήριο καλά θα ήταν, αλλά και πάλι η τιμή που έβαλαν είναι το μέσο εκπλήρωσης ενός στόχου που έχουν.

      Διαγραφή
  2. Από τότε που λάδωσε το άντερο του Βασιλάκη Καίλα, με την καντίνα που του δόθηκε, σταμάτησε να κλαίει και άρχισε να το παίζει και .... πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο τον παρακολουθώ μόνο στο «πάρε» είναι ποτέ στο «δώσε». Αλλά ξέχασα αυτός απαλλάχτηκε από υποχρεώσεις...Έχει καταντήσει Σάββας νο.2

      Διαγραφή
  3. Αυτά είναι τα ΝΕΑ ΗΘΗ της εποχής της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" και των "ΣΩΤΗΡΩΝ" ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕ οπαδέεε...Επι εποχής "ΜΙΖΕΡΙΑΣ" δεν πλήρωνε κανένας παλαίμαχος και δικαίως τιμώντας την φανέλα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και με τιμές εισιτηρίων ώστε να μπορούνε να πληρώσουνε όλοι οι φίλαθλοι σε εποχές χωρίς ΚΡΙΣΗ...Όσο για τις δηλώσεις Κωνσταντίνου είναι και αυτές συνυφασμένες με τα ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΡΙΜΑΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑΑ που είναι πρόεδρος των Παλαιμάχων μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν είναι τόσο «άπλας» ας πλήρωνε σε όλα τα παιχνίδια αλλά πλέον με αυτόν τον άνθρωπο δεν αξίζει να ασχολούμαστε. Αν ξαναβρεί η ομάδα την υγεία της τότε θα τον πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι.

      Διαγραφή