Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εσύ τι βλέπεις;


Βλέπεις κάτι που να σε πονηρεύει;

Παναιτωλικός, Βέροια, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης τα εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε. Άρα και θα πρέπει να τους επισκεφτούμε στον δεύτερο γύρο. Δεν βλέπω κάποιο εύκολο παιχνίδι σε αυτά τα τέσσερα. Ήδη ο Παναιτωλικός πήρε Χ από τους gay και ο ΟΦΗ από τον μΠάοκ.

Καλά κάνανε κάποιοι και χάρηκαν τόσο που εκδηλώθηκαν αλλά μην μας περνάνε και όλους για χαζούς. Τα πρόβατα βοσκάνε αλλού. 

Ήδη χάσαμε 2 βαθμούς σε παιχνίδι που δεν το λες ντέρμπυ. Εκτός έδρας με τα παραρτήματα της Ν.Σμύρνης και των Χανίων πήραμε μόλις έναν βαθμό. 

Αυτά σας τα έγραψε κανείς; Με μΠαοκ, gay, Ατρόμητο εκτός πόσους βαθμούς θα πάρουμε; Εντός;

Αυτή η εικόνα είναι τροφή για σκέψη. Όσοι με διαβάζουν ξέρουν πως μ' αρέσει να μην τα γράφω όλα. Οι υπόλοιποι που απλά με "ελέγχουν" δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν τι λέει ένας πίνακας βαθμολογίας. Δεν τους έμαθαν να διαβάζουν πίνακες

4 σχόλια:

  1. Όσοι απλά σε ελέγχουν το κάνουν, όχι γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλά γιατί μπορεί να σε διαβάσει κανένα τετράποδο, να πάθει καμμιά φλασιά, κι αντε μετά αυτοί οι μυαλοπώληδες να μαζέψουν τ ασυμάζευτα. Θα πάει τζάμπα ο σανός που έχουν αποθηκεύσει για να ταίζουν τα μηρυκαστικά!

    Και το πανηγυράκι βέβαια που έχουν στήσει μετά το ματς με την Τρίπολη, είναι κι αυτό στα πλαίσια της γενικής μπαχαλοποίησης, βάσει των εντολών που παίρνουν από τα κορίτσια.

    Από τη Δευτέρα έχουν ξεχυθεί σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, τα διαδικτυακά ανδρείκελα και κράζουν όλους εμάς που "γκρινιάζαμε" το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι κι ο σορόπας εμφανίστηκε - εξαφανισμένος για πολύ καιρό - με 1-2 ακόμα προφίλ και κράζει με τον γνωστό του, πανεπιστημικού επιπέδου, τρόπο! Αυτό που με ανησυχεί είναι η μη επανεμφάνιση κάποιου doctor handsome! Μήπως έπαθε τίποτα το παλικάρι:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.
      Δεν θυμάμαι με ποιον από τα αδέρφια του mypanathinaikos μιλούσα και του έλεγα πως όταν οδηγούσα το καλοκαίρι έχασα την ευκαιρία να βγάλω μία πολύ καλή φωτογραφία όταν είδα ταμπέλα να γράφει "πωλείται σανό". Θα έβγαζε πολύ γέλιο.

      Ας γράφουν ότι θέλουν, ας βρίζουν όσο θέλουν. Πλέον έχουν μάθει που έχω βάλει το όριο και μένουν πίσω από την γραμμή. Όλοι αυτοί που τώρα αποθεώνουν τους παίκτες, τον Αλαφούζο και τους αυλικούς στη διάδοχη κατάσταση θα είναι αυτοί που θα ρίξουν πρώτοι το ανάθεμα. Εδώ και καιρό έχουν ξεπεράσει τον Ιωάννη Μελισσανίδη στις κωλοτούμπες και την υποκριτική. Αν δεν ήταν πρωτάθλημα αλλά νοκ άουτ παιχνίδια ίσως να είχαν ελπίδες να βγουν αληθινοί με λίγη τύχη βέβαια. Τώρα όμως που το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του τι θα πούνε; Κάτι θα βρούνε πάλι για να καλύψουν την ανυπαρξία των επιχειρημάτων τους. Μην τους πειράζεις και πολύ γιατί έχει κοπεί και το πολύ χαρτζιλίκι και τη βγάζουμε μόνο με κάτι σάντουιτς...τα ορφανά.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη σε παρακολουθούνε γιατί πολύ απλά λες αλήθειες που τους πονάνε και θα πρέπει να σε διαψεύσουνε.Δυστυχώς γι'αυτούς λίγοι τρώνε το σανό που τους δίνουνε ακόμα αλλά θα ξυπνήσουνε μόλις αρχίσουνε τα ήδη υπάρχον οικονομικά προβλήματα να επηρεάζουνε περισσότερο την ομάδα και αγωνιστικά.Για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ ,gayros,AΤΡΟΜΗΤΟ θα χρειαστεί η ομάδα να βρεθεί σε πολύ καλή κατάσταση αλλιώς είναι ΔΥΣΚΟΛΑ..ΚΑΤΑΝΤΙΑΑ στα παραπάνω παιχνίδια ξεκινούσε ο ΠΑΟ μας ΠΑΝΤΑ σαν ΦΑΒΟΡΙ και τώρα κάθε θετικό αποτέλεσμα να θεωρείτε ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΘΑΥΜΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάντια δεν λες τίποτα Μάνο.
      Σήμερα με κολλούσε φίλος(μΠαόκι) πως θα κάνω τηλεμπανιστήρι, πίτσα-μπύρα-Αντ1. Τόσα χρόνια είχε ακούσει τόσα πολλά που τώρα τα γυρνάει όλα μαζί.
      Για τα τρία ματς που έγραψες πραγματικά φοβάμαι μόνο τους gay. Θα μας τσακίσουνε με την βοήθεια των 3 επιπλέον παικτών που θα βρίσκονται στο χορτάρι(εντός και επί των γραμμών). Τον μΠάοκ αν τους παίξουμε έξυπνα θα τους πονέσουμε. Όσο για τον Ατρόμητο, δεν τον φοβάμαι σαν ομάδα αλλά φοβάμαι τους δικούς μας παίκτες που πλέον δεν έχουν τις εμπειρίες με νίκες κόντρα σε ομάδες τύπου Ατρόμητου. Θα δείξει πάντως σύντομα πως θα πάει η ομάδα και αν θα συνεχίσει με καλή ψυχολογία ή θα πέσει στο 0.
      Την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή