Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Το όραμα των «διακανονισμών στους διακανονισμούς» συνεχίζεται...

Debt-Settlement-When-Your-Business-Is-Struggling

 Μεγάλη πλάκα έχει το σημερινό καθεστωτικό ρεπορτάζ που μοίρασε η «διοίκηση» για τους διακανονισμούς.

Μοίρασαν το «χαρτάκι» στους παπαγάλους και αυτοί προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως «όλα πάνε καλά», την ίδια ώρα που στην «διοίκηση» προσπαθούν να διακανονίσουν ΞΑΝΑ προπέρσινους και περσινούς διακανονισμούς.

Μάλιστα έβαλαν τους νεροκουβαλητές του -37 να ισχυριστούν πως το όνομα που είχε χτίσει, προ «εκτόξευσης», ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και όχι μόνο, αποτελεί «όπλο» στις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες...

Δηλαδή, μέσα στο πανικό τους να πείσουν πως «όλα πάνε καλά», παραδέχονται το που κατάντησαν τον Παναθηναϊκό της Ευρώπης, της συνέπειας και της οικονομικής αυτάρκειας.


Το όραμα των «διακανονισμών στους διακανονισμούς» συνεχίζεται...

2 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Με λύπη αλλά ταυτόχρονα και ελπίδα, είδα σήμερα στο επίσημο φερέφωνό τους, τα πράσινα βοσκοτόπια, έναν ξεσηκωμό από αρκετούς από εμάς τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ και ένα λούφαγμα από τους "παναθηναικούς".

    Εύχομαι αυτό το τσουνάμι που τείνει να δημιουργηθεί, να τους πάρει και να τους σηκώσει, μήπως τελικά δει άσπρη μέρα αυτή η ομάδα που βάλλεται από παντού. Αυτή είναι η ελπίδα μου....

    Λυπηθηκα για την κατάντια που έφεραν την ομάδα μας - γιατί δικιά τους δεν είναι - οι αλαφουζονταμπιζαίοι, ο φλορέας, ο πάλαι ποτέ αγριόγατος και νυν προσκυνημένος γλύφτης της συμμορίας, και τα λοιπά γαυροειδή που συσσωρεύτηκαν εδώ και δυο χρόνια σ αυτήν..

    Θυμάμαι, κάπου εκεί προς το μέσο του καλοκαιριού που είχες πεί ότι τον Οκτώβρη θα δούμε πολλά και "ωραία" πράγματα (σε ποδόσφαιρο και πολιτική σκηνή), και σκέφτομαι ότι όσον αφορά το ποδόσφαιρο, είμαστε πολύ κοντά στο να σκάσει το κανόνι και να κατακερματίσει όλα αυτά τα παρτάλια που μας έχουν κάνει τη δύσκολη ζωή μας δυσκολότερη. Για την πολιτική είμαι σίγουρος σχεδόν ότι θ ακουστεί και το δεύτερο μπαμ, λίαν συντόμως.
    Πάντα ο πανικός είναι δύσκολος ή κακός σύμβουλος και αυτοί - και οι μεν και οι δε - τελούν υπό πλήρη σύγχιση.....
    Απλά τώρα περιμένω ν ακούσω τις ομοβροντίες.

    Μπορεί να τα θεωρήσεις όλα αυτά υπεραισιόδοξα, αλλά τουλάχιστον και μέχρι ν αποδειχτεί ότι ήμουν λάθος, θα ελπίζω.

    Καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις με την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.

      Χαρά στο κουράγιο σου που συνεχίζεις και μπαίνεις σε τέτοιους ιστοχώρους. Ευτυχώς όμως που υπάρχεις εσύ και οι υπόλοιποι που μπαίνουν και τους παίρνετε αμπάριζα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι γυμναστικές επιδείξεις και θα γελάσει κάθε πικραμένος, μόνο που όλοι τους είναι πλέον τόσο εκτεθειμένοι που δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.

      Υπολόγιζα πως ήδη θα είχαμε βαρέσει κανόνι σαν ΑΕ. Βλέπεις η ΑΕ είχε χρήματα για τον Πανιώνιο αλλά όχι για τους παίκτες, νυν και πρώην. Ο Λέτο τους σιχάθηκε και η ΕΠΟ για μία ακόμη προσφυγή είναι πολύ κοντά και το επόμενο βήμα είναι η Φίφα.

      Στην πολιτική ζούμε μία επανάληψη της ιστορίας της κυβέρνησης του ΓΑΠ. Έβαλε συμπαίκτη ο ΓΑΠ και τώρα πιέζουν τον Αντουάν να βάλει στο παιχνίδι και τον μικρό Αλέξη. Θέλει; Μπορεί; Ποιος; Και οι δύο τους. Μας βλέπω πιο σύντομα σε Εθνικές εκλογές γιατί αν περιμένουν να περάσουν οι εκλογές του Μάη τότε θα ψάχνουν τη σκόνη της Χ.Α. πολλά κόμματα. Τώρα ελπίζουν να διασώσουν ότι μπορούν...και να βουλιάξουν την Ελλάδα.

      Το άμεσο μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί.

      Καλό Σαββατοκύριακο και για εσένα αδερφέ και για την οικογένειά σου.

      Διαγραφή