Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"Τυφλό" δολοφονικό χτύπημα από "αγνώστους"..... σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού!!!

ÐÅÔÑÁËÙÍÁ ÅÊÑÇÎÇ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÐÁÏ

Στο επίκεντρο βομβιστικής επίθεσης βρέθηκε τα ξημερώματα και δη λίγο μετά τις 3:00π.μ. ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα στη διασταύρωση των οδών Αλκίφρονος και Κειριαδών.
Μια τυφλή δολοφονική επίθεση, αφού δεν είχε προηγηθεί κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα, ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να έχουμε θύματα ακόμα και περαστικούς. Το ωστικό κύμα έκανε ζημιές μέχρι την  απόσταση των 600 μέτρων από το σημείο τοποθέτησης του βομβιστικού μηχανισμού, ενώ θραύσματα του μηχανισμού βρέθηκαν στα 300 μέτρα!!!
ÐÅÔÑÁËÙÍÁ ÅÊÑÇÎÇ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÐÁÏ
Τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα περιοίκων έπαθαν σοβαρές ζημιές, ενώ σχεδόν το σύνολο των βιτρινώνγειτονικών καταστημάτων καταστράφηκαν. Και όμως η Αστυνομία που μπορεί και εξαρθρώνει ( όταν θέλει ) μέσα σε λίγες ημέρες οργανώσεις όπως η 17η Νοέμβρη, οι Πυρήνες, η ΧΑ, δεν παρουσιάζει κανένα έργο σχετικά με την αντιμετώπιση των Χούλιγκαν!!!
ÐÅÔÑÁËÙÍÁ ÅÊÑÇÎÇ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÐÁÏ
Νέοι άνθρωποι, που θεώρησαν πως πάνε απλά να αντιπαρατεθούν με άλλους «ανθρώπους» διαφορετικής ομάδας, βρέθηκαν δολοφονημένοι!!! Βρέθηκαν μαχαιρωμένοι ή με σπασμένα κεφάλια σε μια εντατικήνοσοκομείου!!! Την ίδια ώρα μαχαιροβγάλτες που επιδεικνύουν τα όπλα τους σε τελικό κυπέλλου μέσω της τηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα, παραμένουν ασύλληπτοι!!! Άνθρωποι με ποινικό μητρώο όσο ένας τηλεφωνικός κατάλογος, συνεχίζουν να διοικούν συνδέσμους που τους έχουν μετατρέψει σε ένα ιδιωτικό στρατό, διαθέσιμο να εξυπηρετήσουν και να τεθούν στις διαταγές οποιουδήποτε με το ανάλογο κόστος!!! 
Και όμως καμιά Αστυνομία, καμιά ΕΥΠ, δεν αποφάσισε να βάλει τέλος στην δράση τους, με σκοπό να προφυλάξει νεαρά άτομα που έχουν παραπλανηθεί και επηρεαστεί σε τέτοιο σημείο που να ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των «αντιπάλων»!!!
Και όμως καμιά διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει σε ρήξη με τους συγκεκριμένους στρατούς, ίσα-ίσα που συνεργάζονται για το «καλό» των στόχων τους. Το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας (που τόσο διαφημίστηκε τελευταίως από όλα τα ΜΜΕ) που βαραίνει αποκλειστικά τις διοικήσεις των ΠΑΕ. είναι ακλόνητο, αδιαμφισβήτητο και διαρκές!!! 
Μια απλή παρακολούθηση των τηλεφώνων και των κινήσεων, παραγόντων, στελεχών, συνδεσμίτων, θα το αποδείξει!!!
Σήμερα ευτυχώς δεν είχαμε θύματα…… την επόμενη φορά όμως ποιος μπορεί να μας το εγγυηθεί?
Το Κράτος? Οι Ανώνυμες εταιρείες με τους «λαοπρόβλητους» Προέδρους? Οι «αρχηγοί» των συνδέσμων?Δυστυχώς κανείς δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί το παραμικρό, όλα είναι παρατημένα στην τύχη…………ελπίζοντας πως μια ηθελημένη επίδειξη δύναμης, δεν θα καταλήξει να έχει θύμα!!!!
Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου