Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αλαφούζοι : Γαύροι από σόι γ΄μέρος(2η αναδημοσίευση αποδεικτικών για το πόσο γαύροι είναι στην οικογένεια)

Είναι η δεύτερη αναδημοσίευση είναι από γαυροsite μπας και τα πρόβατα σταματήσουν να τρώνε το σανό που κατεβάζουν αμάσητο. Ακόμη μία γαυροανάρτηση για το «αφεντικό» της ΠΑΕ και την οικογένειά του.
Θυμάστε που είδαμε πριν λίγες μέρες το 1 εκ. δραχμές που έδωσε ως πριμ ο μπαρμπα-Αριστείδης Αλαφούζος, ο πατέρας του Τουίτη, εδώ? Ας δούμε τη συνέχεια.

Στις 18 Ιουνίου 1975 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον ΠΑΟ στον τελικό Κυπέλλου. Η χρονιά ήταν γεμάτη οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέραμε και στην παραπάνω ανάρτηση, για τον Ολυμπιακό. Ανήμερα του τελικού λοιπόν με το βάζελο, διαβάζουμε τα παρακάτω.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-6-1975




Ο ''μέγας λάτρης'' της ερυθρόλευκης παράταξης, σύμφωνα με το ΦΩΣ, Αριστείδης Αλαφούζος, φόρτωσε με άλλο ένα εκατομμύριο δραχμές μέσα σε δύο μήνες τα ταμεία του Θρύλου και προσέφερε κίνητρο στους παίκτες της ομάδας μας για να κατακτήσουν το Κύπελλο, κάτι που έγινε, με νίκη μας με σκορ 1-0. Με λίγα λόγια, το νταμπλ εκείνης της σεζόν το οφείλουμε σε ένα μεγάλο βαθμό στον κύριο Αλαφούζο και στα χρήματα που έδωσε. Είμαστε στα 2 εκατομμύρια δραχμές αυτήν την στιγμή και μόνο για το 1975, ως σύνολο χρημάτων που δαπάνησε ο μπαρμπα-Αριστείδης για τον Ολυμπιακό. Και φυσικά θα'χουμε συνέχεια. 

ΤΟΥΙΤΗ, ΠΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ''ΣΟΥ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ?

17 σχόλια:

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 100.000.000Ε :) TOΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΦΛΟGAY-ROΓΛΟΜΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑKA TOY ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που παίρνει ο θρήνος λόγο του ξεπεσμού του Παναθηναϊκού και του γεγονότος πως ο γαύρος είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα στο C.L. τι νομίζεις πως είναι; Ευγενική χορηγία του Αλ Αφ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΟ C.L. ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΑΘΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς ο ΙΒΒ δεν ήθελε με τίποτα να μπλέξει με τα «πίτουρα» και στο παρασκήνιο είμασταν «γυμνοί» με αποκορύφωμα τη Ριζούπολη.
      Μόλις αρχίσουν τα προκριματικά ξανά για τον πρωταθλητή θα δεις που θα πάρουν και άλλες ομάδες το πρωτάθλημα. Αμέσως μετά πάλι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την «παράγκα».

      Διαγραφή
  2. Λίγο άσχετο αλλά επειδή μου διέφυγε θα ήθελα να το γράψω εδώ......

    Για εμάς τους μεγαλύτερους, το όνομα Αρτέμης έχει ταυτιστεί με τον παλιό ηθοποιό, Αρτέμη Μάτσα ο οποίος στις περισσότερς ταινίες που έλαβε μέρος υποδυόταν τουν χαφιέ των γερμανών, τον προδότη......

    Προχτές, ήταν του Αγίου Αρτεμίου, μεγάλη η χάρη Του......

    Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να ευχηθώ στα "παιδιά" της Αλαφ13 Χρόνια πολλά, και του χρόνου να μην βρίσκονται στην οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας. Ας πάνε όπου θέλουν, και στο διάολο ακόμα - επιλογές υπάρχουν πολλές - αλλά μακριά από εμάς.......

    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη ν' αντέξουμε τις τελευταίες ανηφόρες πριν το ίσιωμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη η χάρη του Δημήτρη.
      Να πάμε να του ανάψουμε ένα κερί γιατί μας φανερώνει τους σκατορουφιάνους.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΠΡΟΧΘΕΣ (20/10) ΓΙΟΡΤΑΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΩΣ ΤΥΓΧΑΝΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΗΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

      Διαγραφή
    3. Χαμογέλα και μην ενοχλείσαι. Αυτοί θα ενοχληθούν παραπάνω από το χαμόγελο(όλων μας) που δεν θα ξέρουν το λόγο. Δύσκολο μέχρι του Αη Δημήτρη(είναι και η επέτειος απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης) αλλά ίσως μέχρι την Πρωτοχρονιά να μας έχει φέρει άλλος τα δώρα πρόωρα.
      Χρόνια πολλά για προχθές και καλά. Γεμάτα αγάπη, υγεία, ευτυχία.

      Διαγραφή
    4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ!!
      ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...
      ΥΓ:ΠΡΩΗΝ Rallakias 13

      Διαγραφή
    5. Μη σταματάς να χαμογελάς. Μπορεί να προσπαθούν να μας τσακίσουν αλλά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα όπως η ζωή. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε τα 40 ενός καλού φίλου, ετών 31. Μπορεί να μας γονατίσουν αλλά θα χαμογελάμε για να μην γνωρίζουν το γιατί και να φοβούνται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Όλα θα διορθωθούν αρκεί να είμαστε Έλληνες στην ψυχή και το μυαλό και να ενεργούμε σαν Έλληνες, με αγάπη για τους διπλανούς μας.

      Διαγραφή
  3. Δέκα εκατομμύρια διαδίδει... Φίλε Βασίλη... Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ θα του απαντήσω με το κομμάτι του Βασιλάκη του Καρρά..."λέγε ότι θες λέγε..."
      Στα λόγια και εγώ άλλα 50 εκ ευρώ.

      Διαγραφή
  4. Τουιτη....προσεχε τον Συλβεστρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα τον μετονόμασε τον Συλβέστρο σε Αγριόγατο και τον έκανε ΓΑΤΑΚΙ

      Διαγραφή
  5. Ελπίζω να έχουνε διαβάσει όλα τα πρόβατα να μάθανε ποιον έχουμε πρόεδρο τώρα και επιτέλους να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ..Τους gay βοηθάει να εισπράττουνε τα χρήματα απο το C.L. διαλύοντας τον PANATHINAIKOS που ήμασταν οι μόνοι απο τους οποίους μπορούσε να χάσει τα εκατομμύρια ευρώ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να διάβασαν και να ξύπνησε έστω και ένας. Όφελος θα είναι, αλλά δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει η παρατεταμένη κατανάλωση σουβλακίων.

      Διαγραφή