Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ε πάει, τάχουμε δει πια όλα !!!!

Ε πάει, τάχουμε δει πια όλα !!!!

Ότι έχουμε δει πολλά στον Παναθηναϊκό πια, ούτε λόγος. Αλλά ότι θα βλέπαμε σε "Παναθηναϊκά σάιτ να φιλοξενείται ο... Τζώρτζεβιτς για να μας πει ότι ο Νταμπίζς... δεν είναι τόσο πολύ Ολυμπιακός, όσο αυτός οπότε δεν υπάρχει λόγος... ανησυχίας από τους Παναθηναϊκούς, ειλικρινά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Δεν έχει νόημα να προσθέσουμε κάτι άλλο. Απλά να σας παρουσιάσουμε την συνέντευξη του...  Πρέντραγκ, για να ... ησυχάσουν κι αυτοί που είχαν... λάθος εικόνα για τον "Ντάμπι" και τον κατηγρούσαν άδικα. Λογικά πάντως, θα πρέπει η συνέντευξη του... Πρέντραγκα να αναρτηθεί σε μεγέθυσνη και στο... τριόροφο και στην Λεωφόρο, ώστε να το... εμπεδώσουν όλοι και να μην έχουν... τύψεις που στηρίζουν σαν θεό τους πια τον Νίκο τον Νταμπίζα.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα contra.gr και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νίκο Νταμπίζα και τη δυσπιστία με την οποία τον έχουν υποδεχτεί στον Παναθηναϊκό...

- Πρόσφατο, αν και όχι τόσο αντιπροσωπευτικό, είναι το παράδειγμα του Νταμπίζα που πήγε στον Παναθηναϊκό ως τεχνικός διευθυντής. Ένας άνθρωπος που πέρασε από τον Ολυμπιακό...

«Στην περίπτωση του Νταμπίζα έχουμε παρεξηγήσει λίγο ορισμένα πράγματα. Παρ' όλο που είναι φίλος μου και κουμπάρος μου, πράγματα που είναι γνωστά και δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι σ' αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι ότι συνδυάζουν τον Νταμπίζα ως παιδί του Ολυμπιακού. Σίγουρα έπαιξε στον Ολυμπιακό και σέβεται και εκτιμά αυτό το κομμάτι, αλλά νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο με τη δική μου περίπτωση, γιατί ο Νίκος ήταν στον Ολυμπιακό δυόμιση χρόνια. Τα περισσότερα χρόνια ήταν στην Αγγλία, στη Νιούκαστλ και στη Λέστερ, και όταν επέστρεψε, στη Λάρισα για έξι χρόνια αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι το ίδιο με τη δική μου περίπτωση, εάν πρέπει να συγκρίνουμε τις δύο περιπτώσεις».

- Μπορούμε όμως να μη μπούμε καν σε αυτή τη λογική και να κρίνεις κάποιον μόνο από την επαγγελματική του επάρκεια και όχι από το ποια φανέλα έχει φορέσει στο παρελθόν.
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Νίκος δέχθηκε αρκετή πίεση λόγω του ότι πέρασε από τον Ολυμπιακό».

- Στη Μπάγερν, από την άλλη, ο Ματίας Ζάμερ είναι τεχνικός διευθυντής μολονότι στο παρελθόν είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στη Ντόρτμουντ.

«Και δεν έγινε το παραμικρό. Υπάρχει όμως άλλη νοοτροπία και άλλη φιλοσοφία. Εδώ προσπαθούμε να το κάνουμε πιο δραματικό. Στη Μπάγερν, όπως είπες, υπάρχει τεχνικός διευθυντής που έχει παίξει χρόνια στη Ντόρτμουντ. Εκεί δεν τρέχει τίποτα, εδώ τρέχει. Εκείνοι έκριναν ότι μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη δουλειά που θέλουν και τον πήραν. Πάντως σε σύγκριση με τη δική μου καριέρα στην οποία υπάρχει μόνο κόκκινο, του Νίκου είναι διαφορετικό».
http://www.gameisover.gr/podosfairo/item/519-e-paei--taxoume-dei-pia-ola-

6 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
    ΚΑΛΑ,Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΔΟΥΛΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΜΕΡ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ,ΧΑΧΑΧΑ!!ΟΥΤΕ ΑΡΔ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ 'ΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ασχολείσαι με τον επιδοτούμενο ΑΡΔ, τον διαφημίζεις τζάμπα.
      Αυτοί μπορεί να φέρουν τον Χοχοχο και να τον παρουσιάσουν σαν τον νέο χορηγό. Δεν έχουν ίχνος τσίπας πάνω τους.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ,ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
      ΠΡΩΗΝ Rallakias 13

      Διαγραφή
    3. Έτσι ακριβώς. Όσο πιο πολύ μιλάνε ή γράφουν τόσο πιο μεγάλη η ξεφτίλα.

      Διαγραφή
  2. Τι να πούμε ο απόλυτος ξεπεσμός και η κατάντια της ομάδας να δημοσιεύουνε δηλώσεις των γαύρων για την στήριξη του επίσης γαύρου Νταμπίζα..Αίσχος και ο κόσμος ακόμα δεν τους έχει ξεφτιλίσειι..Γαυροποίηση σε όλο της το μεγαλείο..Που είναι τα κραξίματα που είχαμε για τον Αεκτζή Στράτο που δήθεν κράζαμε τον ΙΒΒ...Ξέχασαα είμαστε ελεύθεροι τώρα και όλα πάνε καλάα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού υπάρχουν ακόμη πρόβατα που τους διαβάζουν και τους πιστεύουν συνεχίζουν να τα ταΐζουν σανό. Όταν τελικά τους ξυπνήσουμε όλους τότε και οι ΑΡΔ δεν θα έχουν που να πουλήσουν το σανό τους.

      Διαγραφή