Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Γ@μ... τους Γερμανούς σας

Οι άνθρωποι είναι αισχροί, ηλίθιοι, παράλογοι, επικίνδυνοι, αθεόφοβοι, κρετίνοι, εντολοδόχοι... Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω επίθετα που χαρακτηρίζουν όσους πήραν αυτή την απόφαση.

Στον Alpha αποφάσισαν παραμονή της επετείου του ΟΧΙ να προβάλουν την ταινία του Π.Βούλγαρη Ψυχή Βαθιά που αφορά την ιστορία δύο αδερφών που πολεμούν στον εμφύλιο σε αντίπαλα στρατόπεδα. Αντί να προβάλουν μία από τις αρκετές ταινίες που γυρίστηκαν με αφορμή την Γερμανική κατοχή στην πατρίδα μας, αυτοί προτίμησαν να ασχοληθούν με την μαύρη περίοδο του Εμφυλίου. Ενός εμφυλίου στον οποίο η Ελλάδα σύρθηκε από την Αγγλία, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. 

Αντί να προβληθεί η ψυχή των Ελλήνων απέναντι στην πρόκληση των Ιταλών και η αντίστασή τους απέναντι στους Γερμανούς, ΑΥΤΟΙ θέλησαν να μας θυμίσουν πόσο ηλίθια φερθήκαμε οι Έλληνες μετά την απελευθέρωση. Ναι είναι πλέον πασιφανές πως κάποιοι φοβούνται μην επανέλθουν οι μνήμες και οι Έλληνες καταλάβουν ποιοι είναι και τι πρέπει να κάνουν σήμερα.

Όσοι έχουν παιδιά ας φροντίσουν και οι ίδιοι για να μάθουν τα παιδιά τους την ιστορία της πατρίδας μας και του έθνους μας. Αν περιμένουν από το σχολείο και τα κανάλια θα πεθάνουμε σε μία χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα.

Αφύπνιση ΤΩΡΑ. Όχι αύριο, όχι μετά γιατί θα είναι αργά.

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΦΙΛΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΗ;;;;ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η Χ.Α.,ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΚΑΛΟ'' ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΚΕΜΠΑΙΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΨΕΥΤΟΫΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΕΒΡΑΙΟΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΡΟΪΤΕΡ ΔΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα ασχοληθεί μαζί του πριν ανοίξω το blog και από ότι μου είχαν πει τα αδέρφια το κείμενο είχε πάει πολύ καλά. Ήταν το "Οι νταβατζήδες της 4ης εξουσίας" και επειδή το mypanathinaikos έχει περιορισμό εισόδου μπορείς να το ψάξεις στον Γούγλη.
      Για Έλληνας δεν μου κάνει ούτε εμένα. Τόσο Έλληνας όσο και πολλοί φίλοι του πολιτικοί.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ (ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΨΕΥΤΕΣ-ΣΗΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΡΔ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΡΝΗ (ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ-ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή