Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πρόκριση με νίκη

Νίκησε πάλι τον Εργοτέλη και προκρίθηκε με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός.
Με μία εμφάνιση που δεν ήταν αντάξια του ονόματος και της φανέλας του Παναθηναϊκού νίκησε στο Παγκρήτιο στάδιο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκα και νίκησε η ομάδα. Και γράφω ευτυχώς γιατί πολύ απλά δεν περίμενα με τα όσα έχει δείξει μέχρι σήμερα πως θα νικούσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας τον Εργοτέλη. Ούτε στο πρώτο μέρος έδειξε πως θα νικούσε σήμερα αλλά το έκανε.

Αυτό που μου μένει είναι η πρόκριση και μόνο γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να κρατήσεις κάτι άλλο. Και επειδή κάποια παιδάκια θα αρχίσουν να σκέφτονται διάφορα και τα πιο τολμηρά θα θέλουν και να τα γράψουν ξεκαθαρίζω πως εγώ χάρηκα που νικήσαμε ακόμα και με 0-1. Είτε 0-1 είτε 0-5 πάλι πρόκριση θα ήταν και στο πρωτάθλημα και τα δύο σκορ από 3 βαθμούς θα έδιναν.

Μπορεί η ομάδα να κερδίζει 1-0, 0-1 και να πάει έτσι μέχρι το τέλος; Μόνο νίκες και μόνο με αυτό το σκορ; Εγώ θα είμαι ευτυχισμένος κάποιοι άλλοι όμως όχι.
Μπορεί να νικήσει με 1-0 τους gay στη Λεωφόρο και με 0-1 στο Καραϊσκάκη; Εγώ θα είμαι γεμάτος περηφάνια και χαρά.

11 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!! :) TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΕΒΛΕΠΑ,ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΠΕΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΝΙΚΑΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ 1-0 Η 0-1 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ 1-0 ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ 6ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΒΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΜΑΖΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός σε όσα γράφεις αν και το Σάββατο θέλω τη νίκη κάτι μου λέει πως δεν θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΒΑΣΙΛΗ;EXEIΣ ΑΚΟΥΣEI KATI;ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

      Διαγραφή
  2. Για το Σάββατο συμφωνώ ότι προς διακοπή πάει το παιχνίδι.Ούτως η άλλος το κλίμα έχει διαμορφωθεί από την Σούπερ λίγδα.Πάλι πριν από ντέρμπι προκλήσεις και μετά θα λένε όλοι γιατί ρε παιδί μου μπήκαν μέσα.Τώρα εάν παιχτεί κανονικά το παιχνίδι δεν βλέπω πως δεν θα φάμε γκολ.Όχι τόσο για την επίδοση του γάβρου στην επίθεση αλλά για την επίδοση τη δικιά μας στην άμυνα.Το θέμα είναι ότι και εμείς μπορούμε να σκοράρουμε κυρίως λόγω Λούτσο.Καλός ο Μπεργκ αλλά όπως μπορεί να βάλει ένα απίστευτο γκολ έτσι μπορεί και να χάσει ένα γκολ που ένας επιθετικός που παίζει στον ΠΑΟ θα πρέπει να το καρφώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήτανε μόνο η Σούπερ Κλίκα...Πριν δύο χρόνια με το σκορ στο 0-1 ποιος έφταιγε; Σχεδιασμένο το έχουν αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα το πάνε για διακοπή και σε περίπτωση που προηγούμαστε με πρόσχημα κάποιο σφύριγμα από τον κόρακα. Η δική μας άμυνα από θαύμα έμεινε καθαρή στα δύο τελευταία ματς αλλά ελπίζω να συνεχίσει και για τρίτο. Ας έχουν άστρο, άγιο ή ότι άλλο θέλουν μόνο γκολ να μην φάνε.
      Για τους επιθετικούς μας τα έγραψες τόσο καλά που δεν έχω να προσθέσω κάτι.

      Διαγραφή
  3. Kαλημέρα Βασίλη το ματς δεν το είδα ευτυχώς η ομάδα το κέρδισε και πέρασε στην επόμενη φάση έστω και 0-1 ένα σκόρ που κάποτε ήτανε ντροπή και ας κόστιζε πρωταθλήματα και ντρεπόντουσαν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο.Τώρα πανηγυρίζουνε επειδή είμαστε "ελεύθεροι" δήθεν τόσο γραφικοί και ψεύτες είναι..
    Όσο για το ντέρμπι πιστεύω και γω ότι δεν θα τελειώσει γεγονός που θα είναι και η χαριστική βολή για τους "ελευθερωτές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1-0 όταν το φέρναμε τότε ήταν ακόμα και με αντιπάλους που τους σεβόντουσαν όλοι, είτε στην Ελλάδα σε ματς ανάμεσα από δύο ευρωπαϊκά, είτε στην Ευρώπη.
      Όσο για την χαριστική βολή δεν το πιστεύω. Το Σάββατο το βράδυ θα φύγουν οι πρώτοι αναλώσιμοι. Εγώ λέω Νταμπίζας-Αναστασίου. Το κλίμα είναι αρνητικό και για τους δύο και έτσι θα κερδίσουν χρόνο οι υπόλοιποι.

      Διαγραφή
    2. Εγώ βλέπω το θέμα των επεισοδίων ως ένα τελειωτικό χτύπημα του χοντρού για τον φετινό Παναθηναικό.Εξάλλου έχω ξαναπεί και έχουμε διαφωνήσει ότι ο χοντρός θέλει τον ΠΑΟ στην β εθνική.Όσο για τα επεισόδια στο 0-1 μην ξεχνάς ότι και τότε είχε γίνει ντου στον κεντρικό σύνδεσμο από τα ΜΑΤ πριν το ντέρμπι κάνοντας και ζημιές στον σύνδεσμο.Μάλιστα τότε είχε στοχοποιηθεί και η συγκεκριμένη διμοιρία αν και τελικά δεν ήταν στο ντέρμπι.Κολλητός που είχε πάει στο τότε ντέρμπι στο γήπεδο μου έλεγε ότι η αστυνομία προκαλούσε συνέχεια.

      Υ.Γ Δεν δίνω άλλοθι στα καλόπαιδα που κάνουν τα επεισόδια.
      YΓ 1 Αφού δεν μπορώ να πάω στο ντέρμπι εγώ πάντως θα πάω στην αυριανή ανοιχτή προπόνηση και για μένα ας το κάνουν όσοι μπορούν!
      Υ.Γ 2 το θέμα των επεισοδίων το πηγαίνεις ΒΤΚ σε εχθρό εντός.Δεν ξέρω μπορεί να ισχύει έχουν γίνει και τέτοια επεισόδια αλλά στο συγκεκριμένο νομίζω πως θα είναι θέμα του στησίματος που δέχεται ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Ίσως κάποιοι να προκαλούσαν από τους αστυνομικούς, αλλά όχι όλοι. Και στη Λιβαδειά πάλι προκαλούσαν και πάλι η ομάδα βγήκε χαμένη. Αν κάποιοι θέλουν να λένε πως αγαπάνε την ομάδα δεν πρέπει να απαντάνε στις προκλήσεις, από όποια πλευρά και αν προέρχονται. Στο 0-1 έφυγαν ομάδες ατόμων συντονισμένες με κινητά τηλέφωνα και προέτρεπαν τον κόσμο να τα κάνει "πουτ@ν@ όλα".

      Το ξέρω πως δεν δίνεις άλλοθι σε αυτούς, δεν χρειάζεται να το γράφεις. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά μπορούμε να συνομιλούμε.
      Το ΥΓ1 το κάνω ανάρτηση όπως το προτείνεις. Όσοι δεν μπορούν να πάνε στο ματς να βρεθούν στην προπόνηση.
      Όσο βέβαια για το ΥΓ2 για εμένα είναι ξεκάθαρο πως έχω να κάνω με γαύρους στη διοίκηση που εκτελούν το σχέδιό τους και συνεργάζονται με τους οπαδούς που μερίδα τους θέλει να διοικήσει την ΠΑΕ. Σήριαλ το έκαναν, αλλά πιστεύω πως όλα θα ξεκαθαρίσουν.

      Διαγραφή
  4. και κάτι τελευταίο για το ντέρμπι το 0-1 που είχε διακοπεί.Επειδή δεν γράφτηκε τότε παρά μόνο σε ελάχιστα μέρη ο χοντρός μία εβδομάδα πριν το ντου των ΜΑΤ στο σύνδεσμο είχε πάει στη ΓΑΔΑ.Μάλιστα είχε δημιουργηθεί επεισόδιο με τον αξιωματικό στην είσοδο γιατί δεν τον άφηνε να μπει με τους μπράβους μέσα στο κτίριο.Μετά το τι επακολούθησε το ξέρουμε όλοι και ποια η αντιμετώπιση της αστυνομίας.

    Υ.Γ Αλήθεια πως γίνεται πάντα στα ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναικό να μαζεύεται όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αντί να σκεφτόμαστε γιατί μαζεύεται η ΕΛ.ΑΣ. όταν εμείς είμαστε γηπεδούχοι να αναρωτηθούμε γιατί δεν πιέζαμε ποτέ για αντίστοιχη παρουσία στο γήπεδο των gay; Μήπως θα έπρεπε να ζητάμε και εισαγγελείς και ιατροδικαστή(βολές με αεροβόλο);
      Δεν φταίνε αυτοί που τα ζητάνε αλλά εμείς οι υπεράνω.

      Διαγραφή