Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αν είχαμε την αντίθετη συγκέντρωση θα ήταν ΦΑΣΙΣΤΕΣ όσοι ήταν εκεί και θα γινόντουσαν πρώτο θέμα

Αναβλήθηκε η δίκη του Άχμετ Βάκας

pakistn4
Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη του Πακιστανού Άχμετ Βάκας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 16χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικασθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Σύρου, ωστόσο μετά από αίτημα των γονέων του θύματος οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, υπήρξε αναβολή. Όπως είναι γνωστό η άτυχη Μυρτώ βρίσκεται σε Κέντρο Αποθεραπείας στη Βοστώνη και θα παραμείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη. Στο πλευρό της βρίσκονται πάντα οι γονείς της και ειδικά η μητέρα της. Έτσι υπήρξε αίτημα των γονέων για αναβολή της δίκης τουλάχιστον για μερικούς μήνες μέχρι την επιστροφή τους στην Ελλάδα. 

Παρότι ο εισαγγελέας δεν έκανε δεκτό το αίτημα, το δικαστήριο αποφάσισε να υιοθετήσει την πρόταση των γονέων, αναβάλλοντας την εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία της νέας δίκης. 

Ο Άχμετ Βάκας που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές των Γρεβενών μεταφέρθηκε στην Σύρο και νωρίς το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί φρόντισαν να μεταφέρουν τον κατηγορούμενο στην αίθουσα των δικαστηρίων πολύ νωρίς (περίπου στις 7:30) ούτως ώστε να μην έρθει σε καμία επαφή με οποιονδήποτε πολίτη που πιθανώς θα επιχειρούσε να τον αποδοκιμάσει ή να τον πλησιάσει.
astynomikoi dhmarxeio
Στο δημαρχιακό μέγαρο Ερμούπολης όπου στεγάζονται και οι δικαστικές υπηρεσίες, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με επικεφαλής τον αστυνομικό δ/ντη Κυκλάδων Νικόλαο Βελέντζα. Το κτίριο είχε μετατραπεί σε «φρούριο» καθώς ήταν κλειστές οι πίσω και οι πλαϊνές πόρτες και η είσοδος επιτρεπόταν μόνο από την κεντρική πόρτα κατόπιν αστυνομικού ελέγχου. Ομοίως και η είσοδος στο χώρο της δικαστικής αίθουσας προκειμένου να μην εισέρχεται ανεξέλεγκτα ο καθένας.

Σημειώνεται ότι στον περίγυρο της Πλατείας Μιαούλη είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Ανορθόδοξου Αγώνα αλλά και του Αντιφασιστικού Μετώπου, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση.

Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη νέα δίκη με κατηγορούμενο τον Βάκας, αυτή τη φορά για ψευδής ανωμοτί κατάθεση. Πρόκειται για την υπόθεση με τα ψευδή στοιχεία της ηλικίας του που είχε δώσει στην αρχική του κατάθεση. Πιθανολογείται ότι ο Βάκας θα παραμείνει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Κυκλάδων για μία εβδομάδα ούτως ώστε να αποφευχθούν οι συνεχόμενες μεταγωγές του. 
http://cyclades24.gr/index.php/component/k2/item/7953-anavolh-mias-evdomadas-sth-dikh

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ-ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΟΛΑΤΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΝΕΕΣ 14 ΤΑ ΒΟΘΡΟΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες αυτό; Δημοκ..κάτι δεν έχουμε;
      Άσε τα παιδιά να εκφράζονται ελέυθερα, αρκρί να μην μιλάνε για πατρίδα-θρησκεία-ιστορία-πολιτισμό.

      Διαγραφή
  2. ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΪΚΕΣ,Δ.Ν.Τ. ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΗΜΑΙΑ,ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΥΦΙΛΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολλοί από τους ΔΗΘΕΝ Έλληνες πολιτικούς φορούν την προβιά του Έλληνα γιατί απλά δεν είναι. Ο υφυπουργός της Κυβέρνησης και αρχηγός της αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης ψήφισε την πρόταση του αλκοο....εεε νηφάλιου δημάρχου Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση στους Εβραίους κτίσματος 28 εκ. ευρώ. Άκρως Ελληνοκεντρική ενέργεια!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ Η ΠΟΛΗ.(ας φροντίσουν να ψηφίσουν σωστά οι συμπολίτες μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή