Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Το είπαν και το κάνουν (μαζέψτε λεφτά)

20euro
Σας είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα. Και για μία ακόμα φορά πέσαμε μέσα. Άλλωστε ΟΥΤΕ αυτό το σκάνδαλο είχαν το ανάστημα να "διαψεύσουν" οι κολαούζοι του "-37".
Μιλάμε φυσικά για τις τιμές των εισιτηρίων με τον ΟΣΦΠ σε τρεις εβδομάδες. Όπως διαβάζουμε σήμερα, θα κυκλοφορήσουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα έχουν (και καλά) προνομιακές τιμές για τα "μέλη" και θα κοστίζουν (κρατηθείτε) 50€ το φτηνότερο!!!!! Όχι «μέση τιμή» όπως διέρρεαν προχτές, αλλά ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.

Χειρότερα και απ' ότι είχαμε προβλέψει δηλαδή. Ξέφυγαν τα παλικάρια. Χάσανε την μπάλα και τον έλεγχο οι άνθρωποι.
Δηλαδή λένε σε έναν απλό φίλαθλο, ότι για να δει το ματς από το πέταλο πρέπει να πληρώσει 50€ εν έτει 2013.Πολλά συγχαρητήρια στους φωστήρες της "Συμμαχίας".
Και από την άλλη, λένε ότι υπάρχει "προνομιακή τιμή για τα μέλη". Και ελπίζουν μάλιστα ότι τα γράψουν μέλη. Δηλαδή να πάει ο άλλος, να δώσει 50€ εγγραφή για να πάρει το εισιτήριο (στο πέταλο πάντα) 25€. Άρα να πληρώσει 75€.Φοβερό "προνόμιο"...
Δε συζητάμε για τιμές στις άλλες θύρες γιατί θα αναφέρουμε αριθμούς που θα φαντάζουν εξωπραγματικοί.
Τα παλικάρια ξέφυγαν. Αυτό είναι το μοναδικό που αξίζει να πούμε. Και φυσικά, όλη αυτήν την ιστορία με τις σκανδαλώδεις τιμές και τις διπλές αποδείξεις, θα την κάνουν ΞΑΝΑ γαργάρα όλα τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ, ως επίσης και ο "Ερασιτέχνης".
Άλλωστε, το ματς αυτό είναι η τελευταία ευκαιρία για έσοδα από τη 'διοίκηση". Γι' αυτό σπεύδει τόσο πρόστυχα και τόσο απροκάλυπτα να "γδάρει" τον κόσμο.
Γιατί είναι "η τελευταία αρπαχτή" και καλούν τον κόσμο να κάνει αποταμίσευση για να πάει στο γήπεδο. 
Τα είπαμε και χτες: ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου