Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ, αφουγκράστηκε τον κόσμο...

alafouzosvasilaras
Κόντρα στις εκτιμήσεις των κακοπροαίρετων και κόντρα στις "Κασσάνδρες" που δεν συμπαρίστανται στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η "Συμμαχία" έδειξαν για μία ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι άνθρωποι που διοικούν τον Παναθηναϊκό όρισαν προσιτές τιμές για το ντέρμπι το επόμενο Σάββατο και δίνουν έτσι την ευκαιρία σε κάθε απλό φίλαθλο της ομάδας να δει από κοντά τον μεγάλο αγώνα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο "μπράβο" στον Γιάννη Αλαφούζο και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, που σε τέτοιες εποχές σκέφτονται τον μέσο οπαδό του Παναθηναϊκού και δεν πάνε να τον "ξεζουμίσουν".

Με μόλις 40€ ένας απλός φίλαθλος μπορεί να πάει στο πέταλο (Θύρες, 6, 7, 13, 14). Με μόλις 60€ σε κάποια γωνιακή θύρα (Θύρες 1, 5, 8, 12). Με μόλις 80€ στις Θύρες 2, 4, 9 και 11. Με μόλις 120€ στη Θύρα 10. Και στην προνομιακή τιμή των 300€ μπορεί να πάρει ένα εισιτήριο στη Θύρα των επισήμων.

Με αυτήν τους την πρωτοβουλία, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, αποστόμωσαν τους νοσταλγούς του μίζερου παρελθόντος που συνεχώς τους κατηγορούν. Μετά την αναρρίχηση της ομάδας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ήρθε και η τιμολογιακή πολιτική για να δείξει ότι επιτέλους στον Παναθηναϊκό υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και δεν τον βλέπουν σαν εταιρία.

Μπράβο Γιάννη Αλαφούζο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σου βγάζει το καπέλο...


4 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουνε τον πολύ κόσμο στο γήπεδο θέλουνε τα δικά τους παιδιά..Εκτός πραγματικότητας οι τιμές λές και δεν υπάρχει κρίση και ανεργία..Υποχρεώνουνε τον κόσμο να γίνει μέλος για να έχει χαμηλότερο εισιτήριο..Είναι και η τελευταία τους ευκαιρία να μαζέψουνε χρήματα για τις προσφυγές και πληρωμές..Ο κόσμος ξύπνησε και θα τους διώξει δεν αντέχει άλλο την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της ομάδας..Λες και ο ΠΑΟ είναι μια μικρή ομάδα της επαρχίας και περιμένει το μεγάλο παιχνίδι να βάλει ακριβό εισιτήριο να αποκτήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους νοιάζει να μαζέψουν χρήματα για δόσεις συμβολαίων και πληρωμές. Θέλουν τα δικά τους ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ώστε να πετύχουν το σκοπό τους.
      Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Πιστεύω πως θα ξυπνήσει απότομα όταν θα δει τις εξελίξεις. Λίγη υπομονή από τους υπόλοιπους που τους σκουντάμε αλλά αυτοί συνεχίζουν τον ύπνο..

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙΟ'' ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΘΛΙΟΙ-ΕΛΕΕΙΝΟΙ-ΑΠΑΙΣΙΟΙ-ΑΙΣΧΡΟΙ-ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ (ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΣΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!!

      Διαγραφή
    3. Ίσως εν αγνοία τους να προστάτεψαν κόσμο με αυτή την τακτική τους. Το παιχνίδι πλησιάζει και θα δούμε ποιος τελικά είχε δίκιο.

      Διαγραφή