Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μούφα οι προσφορές

Μας δουλεύουν με τις δήθεν προτάσεις για αγορά της ΠΑΕ. Μούφα οι προσφορές και σχεδιασμένο από τις αυλικές όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι. Πως και γιατί όμως;

Όταν ο κ.Τσάκας έφερνε την πρόταση του πρίγκηπα Φαϊζάλ χρειαζόταν μυστικότητα για να μην του ζητήσουν και κάτι άλλο τη στιγμή που θα έπρεπε να την αποδεχτούν. Τότε με αφορμή την 2ημερη χρονική παράταση που ζήτησε για την κατάθεση των χρημάτων(λες και μιλούσαμε για 100 ή 200 ευρώ) σταμάτησαν τις συζητήσεις. 

Τώρα όμως οι καταστάσεις είναι διαφορετικές. Θέλεις κύριε να κάνεις προσφορά για την ΠΑΕ; Για την ΠΑΕ που αντί να μειώνει το χρέος της το αυξάνει; Για την ΠΑΕ που δεν έχει ούτε μαντήλι για να κλάψει αν αρχίσουν οι προσφυγές; Τότε καλέ μου άνθρωπε το δημοσιοποιείς το ενδιαφέρον σου. Το κάνεις για να μην μπορεί να σου πει κανείς πως δεν θέλησες να κάνεις προσφορά για την αγορά της. 

Αν τώρα κάποιος δεν κάνει γνωστή την πρόθεσή του(με κοινοποίηση στα μέλη του ΔΣ, με ..., με..., με...) τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει κάνει ποτέ προσφορά και να μην θέλησε ποτέ να αγοράσει την ΠΑΕ. Αυτό σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή πολιτική της ίδιας της ΠΑΕ εμένα με κάνει να σκέφτομαι πως όλες οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ήταν κατασκευασμένες από τους γνωστούς ΑΡΔ.

Αλήθεια ο υποψήφιος αγοραστής έτσι ενεργεί και για τις άλλες επιχειρήσεις του ομίλου του; ...!!

11 σχόλια:

  1. πιστευεις πραγματικα οτι υπαρχει πριγκηπας φειζαλ???
    σταματα να διαβαζεις ντερμπυ γιατι πιστευω τα εχεις ακομα συλλογη στο σπιτι σου και περιμενεις τους πριγκηπες.. δεν ητανε 1-2 μερες.. ηταν μηνες ολοκληρους που τραβηξε το ολο θεμα και μας δουλευαν ψιλο γαζι με το πριγκηπα αρρωστακι !!!!!!! χαχαααχχχαχχαχαχααχααχχα γελαω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρίγκηπας υπάρχει και χρήματα έχει, άλλοι είναι άφραγκοι και ζήτουλες-τρακαδόροι.
      Ρε κακόμοιρε ορφανέ η πολύ αναζήτηση και το κρυφτούλι των πουράτων σου έχει κάψει και το μοναδικό εγκεφαλικό κύτταρο που είχες.
      Άντε και αύριο θα σου ευχηθώ που γιορτάζεις.

      ΥΓ Πως γελάνε τα γίδια και τα πρόβατα; θα μας πεις εσύ που ξέρεις;

      Διαγραφή
  2. Επιβεβαιώθηκε ο ανώνυμος - γιατί άραγε ανώνυμος? - όπως πιθανόν θα έχεις ακούσει κι εσύ από τα ΑΡΔ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!

    Οι ζήτουλες κατάφεραν τον Σγουρό να τους πετάξει τα κοκαλάκια να τα γλύψουν, και ταυτόχρονα να βάλλει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαμε να αποκτήσουμε κάποια στιγμή κανονικό γήπεδο και να ξεφύγουμε από το ιστορικόν μεν, αχούρι δε, γήπεδο της Λεωφόρου....

    Άστους λοιπόν να πανηγυρίζουν και να τα χώνουν σ όλους εμάς που δεν αντέχουμε να βλέπουμε την ομάδα να ζει με τις αναμνήσεις του παρελθόντος που σιγά σιγά απομακρύνεται, και τους απέναντι να χτίζουν μια μαιμουδένια αυτοκρατορία, και να αυτοανακηρύσσονται πρεσβευτές της Ελλάδας στην Ευρώπη.
    Και νάχεις από πάνω τους τσιμπήδες και τα λοιπά παρτάλια να σου υπενθυμίζουν στιγμές δόξας εν τω μέσω της μίζερης και σκλαβωμένης τριακονταετίας που ζήσαμε.....και να μην ντρέπονται ούτε κατ ελάχιστο, έτσι για τα μάτια του κόσμου....

    Η ομάδα είναι έρμαιο στις διαθέσεις της παρέας του αλαφούζου, με τις ευλογίες των κοριτσιών και των "παιδιών" που κατοικούν στα σκαλιά της πάλαι ποτέ ένδοξης Θύρας 13!

    ΥΓ. Μετά τα σημερινά και με τις εκλογές να πλησιάζουν, ευκαιρία για τα συμπαθή και μη σκεπτόμενα - λόγω κενού στην κρανιακή κοιλότητα - τετράποδα να δώσουν την ψήφο τους στον σύμμαχο Καμίνη και τον ευεργέτη Σγουρό, ούτως ώστε να επανεκλεγούν και να τους έχουν - οι Αθηναίοι - για ακόμα μια 4ετία στο σβέρκο τους......
    Αααα, θα σας φτιάξουν και τζαμιά για να κάνετε την προσευχή σας, μαζί με τ αδέρφια σας ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα είναι ανώνυμοι και κρύβονται πίσω από το επιχείρημα πως οι bloggers γράφουν με ψευδώνυμο.

      Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κάτι που οι παλιότεροι το γνωρίζουν αλλά οι πιτσιρικάδες δεν έμαθαν ποτέ. Το ψέμα του ισχυρού στην Ελλάδα θρήνου, μετρ της 4άρας στην Ευρώπη. Το ψέμα του κακού Παναθηναϊκού στην Ελλάδα που στην Ευρώπη έγραφε ιστορία. Το ψέμα όμως πως τώρα ελευθερωθήκαμε οι 30+ δεν το έφαγαν ενώ όσο πιο νέος ήταν κάποιος το κατάπιε αμάσητο.
      Σε λίγο καιρό το μεγάλο ψέμα της οικονομικής εξυγίανσης θα αποκαλυφθεί και τότε θα δούμε ποιοί έλεγαν αλήθειες τόσο καιρό. Σίγουρα οι νυν λένε ψέματα, αλλά εγώ θέλω να μάθω και για τους υπόλοιπους, που έδειξαν ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Όταν φτάσει εκείνη η στιγμή θα πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ ή θα την αφήσουν να σβήσει;

      Μετά την ξεφτίλα των ΜΜΑποχαύνωσης τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα από αυτά που προσδοκούσαν. Αν συνεχίσουν να παίζουν τόσο πολύ ΧΑ θα την πάνε στις εκλογές με σίγουρη τη δεύτερη θέση και σε περιοχές όπως Αθήνα, Κόρινθος, Σέρρες(όχι τον δήμο Σερρών) θα χτυπήσουν την δημαρχία. Στις βουλευτικές αν δεν τις κάνουν μαζί θα έχουν πρόβλημα όλοι καθώς θα βγει η ΧΑ και θα τους πει "ορίστε η μοναδική σωστή δημοσκόπηση, οι εκλογές" και τότε ακόμη ένα παραμύθι θα φανερωθεί.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΒΤΚ είσαι σίγουρος ότι το μέγιστο ψέμα της οικονομικής εξυγίανσης θα αποκαλυφθεί?? Απο ποιους θα αποκαλυφθεί?? Απο τα παπαγαλάκια & κατευθυνόμενα,υποτακτικά δημοσιογραφάκια που δεν έχουν αφήσει στιγμή να λιβανίζουν & να αγιογραφούν το προφίλ του μνημονιολάγνου-σωτήρα-εξυγιαντή??

      Διαγραφή
    3. Όταν γίνει η πρώτη προσφυγή και πάει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η ομάδα στο πρωτοδικείο για αν της ορίσει διοίκηση τι περιμένεις να γίνει; Μην σκέφτεσαι τους άμισθους και έμμισθους υμνητές των καταστροφέων μας, αυτοί θα κρυφτούν στις τρύπες τους.

      Διαγραφή
    4. Λες φιλε μου οτι ειναι κοντα αυτη η στιγμη?? Και πιστευεις οτι τοτε θα ενδιαφερθουν για την ομαδα επενδυτες??

      Διαγραφή
    5. Λέω πως το Πρωτοδικείο είναι κοντά. Λέω πως αυτή η στιγμή θα μας κάνει να ντρεπόμαστε για πάντα. Διοίκηση Πρωτοδικείου στον Παναθηναϊκό...Αλλά παράλληλα αυτή η εξέλιξη θα μας απαλλάξει από τα παράσιτα και θα δώσει την ευκαιρία σε όποιον πραγματικά θέλει να κάνει δική του την ΠΑΕ. Θεωρώ πως επενδυτές-αγοραστές υπάρχουν.

      Διαγραφή
  3. το μεγαλυτερο αστειο που ακουσα ολη τη χρονια! οτι ο πριγκηπας υπαρχει....
    που ειναι τα λεφτα τοτε οεο?τι τον εμποδισε πραγματικα?
    αν υπηρχε οντως πριγκηπας πιστευεις θα ειχε τον γελοιο τσακα για εκπροσωπο??
    θα εταζε σικαμπαλα μεσω του τσακα?
    ο τσακας μηπως εχεις ιδεα απο που εχει καταγωγη ? ο φιλος σου ο δημητρης απο το ρεθυμνο θα ξερει καλυτερα...
    α ο βλασσης τωρα που ηταν εκπροσωπος του πριγκηπα ο οποιος ηταν και αρρωστακι με τ παναθηναικο σε κανενα ντερμπυ το διαβασα αυτο ασχολειται με τη καβαλα! παλιοτερα με τον παοκ..
    νταξει δν υπαρχιε λογος να συνεχισω.. IQ επιπεδου αμοιβαδας
    τοσα ξερεις τοσα λες η μαλλον σε βολευει να λες.. αφηστε την ομαδα ησυχη και ασχοληθειτε με το χοκει επι χορτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού κάποιος Βασιλαράς και κάποιος Παναγόπουλος και πρόεδρος κάποιος Αλαφούζος και εσύ κόλλησες στον Βλάσση Τσάκα;
      Αλήθεια που είναι εδώ και πάνω από ένα χρόνο τα χρήματα που θα έβαζε ο πρόεδρός ΣΟΥ και οι φίλοι του;
      Με το χόκευ επί χόρτου θα ασχοληθώ όταν εσύ και οι φίλες σου τελειώσετε με τη βοσκή μιας και βοσκάτε στο γήπεδο μέσα.
      Χρόνια σου πολλά, μέρα που είναι σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Και λίγα λόγια για άλλους αναγνώστες-φίλους που γράφουν επώνυμα γιατί κάποιος άλλος φίλος μπορεί να σου στείλει και εσένα προφιτερόλ.

      Διαγραφή