Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η επιστροφή του Αλβανοφασίστα

Την Παπαχρήστου της έκοψαν το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός.
Τον Κατίδη τον κατέστρεψαν και από την Ελληνική ομοσπονδία αλλά και από την Ευρωπαϊκή.
Τον Αλβανοφασίστα του έσκισαν το καλτσόν.

Η τιμωρία του από την ομάδα του ήταν σιωπηρή, δηλαδή  να μην προπονείται με την πρώτη ομάδα για ένα μήνα, και 10.000 ευρώ πρόστιμο. 
Με τις υγείες σας ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ. Μόνο μην ξαναδιαβάσω ή ακούσω τίποτα για εθνικά θέματα ή πατριωτικές φαμφάρες και πομφόλυγες από τον Σκληρό Πόντιο Ιβάν.

6 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι τη χαρά που θα κάνουν τα καρντάσια της θ.4, όταν τον ξαναδούν με την φανέλα με τον δικέφαλο......!!!
    Εδώ που τα λέμε, το παλικάρι δεν έκανε και τίποτα σοβαρό.....

    Την φανέλα με το σήμα του μΠαοκ φόρεσε, απλά για να φαίνεται πιο έντονα το πουλί, το έβαλε σε κόκκινο φόντο....
    Καταπληκτική φοτοσοπιά....!

    Άντε, καληνύχτα μας, σε όλους τους κοιμώμενους τον ύπνο του .......(βάλτε ότι σκεφτείτε εσείς, γιατί αν το γράψω εγώ θα με κόψει η ... λογοκρισία!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ήθελα να είμαι ανάμεσα σε θ4 και Νεάπολη στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτοί από μόνοι τους όσοι ήταν στην 4Α έπαιζαν ξύλο χωρίς αφορμή. Τώρα που θα έχουν και λόγο...

      Τα αντανακλαστικά του κρατικού μηχανισμού είναι σε αδράνεια. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ. Αυτά ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν αλλά...

      Διαγραφή
    2. Λαθος Billy, ο ΠΑΟΚ ειχε προβλημα απο την UEFA για ρατσιστικη συμπεριφορα μετα απο καταγγελια της Αλβανικης ομοσπονδιας. Οσο και αν πιεζε ο Ολλανδος για τον Κατσε να γυρισει, η UEFA τον γυρισε.
      Οσο για τον Δημητρη απο Ρεθυμνο, το να παρουσιαζεις το αλβανικο πουλι με το δικεφαλο αετο..... ουδεν σχολιον

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλος αυτό που γράφεις για την Ουέφα δεν το γνώριζα αλλά αν ισχύει, που δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, τότε χάσαμε την μπάλα σαν χώρα και δεχόμαστε να μας κάνει ρόμπα η Αλβανία.
      Για το σχόλιο του Δημήτρη, επειδή συζητάμε πολλές φορές, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς για όλους τους οπαδούς του Πάοκ. Αλλά η θ4 ήταν αυτή που είχε προκαλέσει με την συμπεριφορά της, σε αντίθεση με την Νεάπολη.
      Επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιος, αυτό που γράφει ο Δημήτρης ισχύει. Ο αετός του Παοκ προέρχεται από τον Βυζαντινό, τον ίδιο αετό που πήρε ο Σκεντέρμπεης και έκανε την σημαία που αλλοίωσαν οι Αλβανοί και έκαναν τη δική τους. Στο αναλύω και από κοντά αν δεν θέλεις να το ψάξεις.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον ο φίλος δεν μπόρεσε να καταλάβει το χιούμορ που προσπάθησα να προσθέσω σε μια όντως σοβαρή κατάσταση που δημιουργήθηκε από τον τσογλαναρά που δεν σεβάστηκε το ότι αυτή η χώρα του δίνει και ζει....

      Οι μνήμες και η ιστορία μας δεν μας επιτρέπουν να χαλαρώνουμε σε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον εμείς οι πολίτες, γιατί από τους κυβερνήτες μας δεν μπορούμε να περιμένουμε πλέον τίποτα.

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη μίλησα με τον φίλο μου και του εξήγησα και πως το έθεσες και το ύφος των σχολίων σου. Του έστειλα και χθες ένα σύνδεσμο να δει και να διαβάσει κάποια στοιχεία και σήμερα τα αναλύσαμε. Απλά όπως συμβαίνει και με εμένα πολλές φορές σε Εθνικά θέματα αρπάζουμε με τη μία.

      Διαγραφή