Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Με γεύση πικρή

Είναι φορές που δεν ξέρεις τι να γράψεις.
Να γράψεις για αυτά που σου άρεσαν ή για αυτά που δεν σου άρεσαν; Και αν κάποια από αυτά ταυτίζονται; Να γράψεις για τους πιτσιρικάδες ενώ έχεις πει πως δεν θα τους σχολιάσεις αρνητικά; Λίγο απ' όλα, χωρίς πιτσιρικάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε πράγματα που μόνο στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Η ομάδα αντί να σκάσει τον Πάοκ στο τρέξιμο ήταν αυτή που έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Δύο φορές βγήκε γρήγορα μπροστά και την μία την έκανε γκολ. Ένα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. που μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν γιατί ο Πάοκ σκόραρε με ένα πένανλτι που δεν χρειαζόταν να γίνει. Ήταν ή όχι; Ήταν, ξεκάθαρη απάντηση. Ήταν γιατί το τράβηγμα της φανέλας τιμωρείται με κίτρινη και φάουλ σε κάθε σημείο του γηπέδου, αν γίνει εντός περιοχής είναι πέναλτυ. Αν θα το έδινα εγώ; Όχι γιατί τέτοια τραβήγματα βλέπουμε πολλές φορές. Βάσει κανονισμού όμως είναι πέναλτυ. Μετά από αυτό ήρθε το 1-1 σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ούτε ο κόσμος δημιούργησε αρνητική πίεση στον Πάοκ,
ούτε ο Παναθαηναϊκός μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως προηγήθηκε. Η άμυνα ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο και καλά που δεν σκόραρε δεύτερο γκολ ο Πάοκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε άσχημα. Δέχτηκε γρήγορα το 2-1, γκολ στο οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη και ο Καπίνο. Ένας Καπίνο που μετά το γκολ θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του και έβγαλε πολλές φάσεις που αν δεν το είχε κάνει το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις τραγικές για εμάς. Κάπου κάπου κάναμε και εμείς κάποιες προσπάθειες, προσπάθειες που με λίγη τύχη θα είχαν οδηγήσει στην ισοφάριση. Αυτές οι προσπάθειες είχαν ως αποτέλεσμα το πέναλτυ που ανέλαβε να χτυπήσει ο σκόρερ του Παναθηναϊκού σήμερα, Μπεργκ. Άδικα; Όχι βέβαια. Αυτός έβαλε το γκολ σήμερα, αυτός σκόραρε για την ομάδα φέτος κρίσιμα γκολ, αυτός είναι σε άνοδο. Δυστυχώς αυτός το έχασε, όπως και το απίστευτο τετ α τετ.

Δεν θα σχολιάσω σήμερα τίποτα άλλο για κάποιον παίκτη. Αν η διοίκηση δεν κοιμόταν από τον Απρίλη ως τον Σεπτέμβρη σήμερα θα γράφαμε άλλα και δεν θα είχαμε αυτή την περίεργη αίσθηση "αφού δεν χάσαμε με πολλά γκολ θα μπορούσαμε με το πέναλτυ να φύγουμε με το Χ".

ΥΓ Πάρτε εκεί στην ΠΑΕ έναν διαιτητή, εν ενεργεία(όχι της super league) ή μη(κατά προτίμηση μη) για να εξηγήσει τους κανονισμούς στους παίκτες μας. Ειδικά στους νεότερους.
ΥΓ2 Κατσουράνη σοβαρέψου αγόρι μου, ξεφτιλίζεσαι για λίγη καθυστέρηση.

6 σχόλια:

  1. Νάσαι καλά ρε Βασίλη.....
    Απ το πρωί και χωρίς να έχω δει το παιχνίδι, πίστευα ότι κερδίσαμε, βλέποντας τις απανωτές αναρτήσεις σανού και τα σχόλια - βελάσματα των ζωντανών που μετακόμισαν από τα παραθαλάσσια στα ορεινότερα....!!!

    Πέρα απ την πλάκα - γιατί χωρίς αυτήν, και με τα προσωπικά του καθενός να κάνουν την ... επιβίωσή μας ακόμη δυσκολώτερη - η αλήθεια είναι ότι εκτός από μια υποτυπώδη διοίκηση που δεν έχουμε, επίσης δεν διαθέτει η ομάδα και προπονητή.
    Δεν μπορεί, οκτώ (8) αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα αλλού να πατάει κι αλλού να βρίσκεται, κι ο Γιαννάκης να τελειώνει πάντα τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο ... νεανικόν της ομάδας!

    Πότε θα βρεθεί κάποιος ενάρχιδος ΑΡΔ να τον ρωτήσει γιατί εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την όρασή μας επιμένοντας να βάζει κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή ως αμυντικό χαφ, επειδή απλά αυτός τον έφερε?

    Πότε θα βρεθεί ο ίδιος ή κάποιος άλλος ΑΡΔ να τον ενημερώσει ότι ο Τριανταφυλόπουλος ΔΕΝ είναι ακραίος αμυντικός?

    Πότε θα σταματήσει να παίζει με την νοημοσύνη όσων σκεφτόμαστε - δεν αναφέρομαι στα χαπακωμένα σουβλακοδίαιτα - και θα προσπαθήσει να μας αποδείξει ότι ξέρει σε ποιά ομάδα έχει την ΤΙΜΗ να είναι πρώτος προπονητής?

    Ως πότε θα του παρέχεται ασυλία από την "διοίκηση" και τα "παιδιά", την στιγμή που κάποιον άλλον τον "έφαγαν" οι ίδιοι με συνοπτικές διαδικασίες?

    Μάλλον απάντηση δεν πρόκειται να πάρω......

    ΥΓ. Όπως λέει κι ο Ζούγα στην διαφήμηση, "....σιγά μη νενικούσαμεν..." μ αυτούς που έχουμε μπλέξει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο «εκπαιδευόμενος μάγος» προσπαθεί να μάθει την τέχνη κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο και προσπάθησε να παίξει 4-3-3. Ξέρεις τι είναι πιο περίεργο Δημήτρη; Πως σήμερα άκουγα αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και έκραζαν τον Πάοκ ενώ έλεγαν πόσο καλά έπαιξε ο Παναθηναϊκός!!! Αν εδώ πάνω είδαν πως παίξαμε καλά τότε γιατί να μην το γράψουν και οι δικοί μας ΑΡΔ; Σε κάποιους άρεσε και ο Μέντες!!!!!!!!! Τελικά εδώ ίσως μας έχουν ψεκάσει και γλίτωσα γιατί θα ήμουν αλλού.

      Σου έχω και την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα. Η ασυλία έχει ημερομηνία λήξης την ημερομηνία της πρώτης προσφυγής. Τότε θα πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου και όποιος έχει τα ... λιμπά θα πάρει και τον Παναθηναϊκό.

      Διαγραφή
    2. Όπως έγραψε κι ο φίλος Μάνος, η πρώτη προσφυγή έσκασε, ή πρόκειται να σκάσει οσονούπω! Αν και με όσα μας έχουν δείξει όλοι αυτοί που απαρτίζουν την "διοίκηση", υπάρχει το ενδεχόμενο να βρουν τρόπο η τρόπους να το πηδήξουν κι αυτή τη φορά το .... ποταμάκι!

      Πάντως, εάν ο Χοσέ μας κάνει τέτοιο ... καλό και αποτελέσει τον πρωτομάστορα της τελικής απελευθέρωσης της ομάδας μας από όλο αυτό το σκυλολόι, μέχρι και εικονοστάσι θα του κάνω έξω από το σπίτι μου....!

      Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο γκολ της καριέρας του...........

      Διαγραφή
    3. Αν σκάσει προσφυγή για πολλά χρήματα τότε το ποτάμι θα τους πνίξει και θα τους ξεχάσουμε σίγουρα. Μαζί με αυτούς το ποτάμι θα πάρει και τα παιδιά και τους αυλικούς. Ο συμβουλάτορας πήδηξε από το καράβι πριν αυτό βουλιάξει. Δεν την κατάλαβαν την συμβουλή;
      Αν ο Τοτσέ είναι η αφορμή της απαλλαγής μας από αυτούς τότε θα τον χαρακτηρίσω ευεργέτη της ομάδας.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη για το ματς τι να πει κανείς.Πάλι καλά που δεν μπορόυσε ο ΠΑΟΚ να βάλει εύκολα γκολ γιατί θα είχαμε ΜΑΥΡΗ σελίδα για τον ΠΑΟ μας.ΚΑΤΑΝΤΙΑΑ...Να μας κάνει τόσες τελικές ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι πιο βαριά ομάδα απο ποτέ δίχως τρεξίματα και ρυθμό παρά μόνο ατομικές ενέργειες.Τα χρόνια της μιζέριας τους κάναμε ΠΛΑΚΑΑ..Ο Αναστασίου δεν κάνει για προπονητής ΤΕΛΟΣ.Ανεξήγητη εμμονή με Τριανταφυλλόπουλο και Νάνο στα μπακ και δεν υπάρχει ανάπτυξη απο τα ΠΛΑΓΙΑ.Όσο για Μέντες τι να πεις ίδιος Βιειρά ο άτιμος χαχα..Και το πλεόν ΑΠΙΘΑΝΟ αλλαγή στην αλλαγή για Ντίνα αλά Αλέφαντο και κάτι άλλους πρώην των gay..Όσο για τον Ζέκα κάποιος να του εξηγήσει τι σημαίνει ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟ αλλά τι ζητάω τώρα απο τους καταστροφείς και ανιστόρητους..Έσκασε και ακόμα μία προσφυγή ο Τοτσέ όλο και στενεύουνε τα περιθώρια τους μέχρι να φύγουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.

      Ο Παναθηναϊκός νοσεί, αλλά και ο Πάοκ δεν πάει πίσω. Αν ο Πάοκ είχε υγεία δεν θα ξεκινούσε με Τζιόλη, Κατσουράνη. Δεν θα έπαιρνε Νίνη, Σπυρόπουλο. Τους πήρε γραμμή και ο Στοχ και άρχισε να τους δουλεύει.
      Κάποτε χωρίς πολλές τελικές νικούσαμε με το «επαγγελματικό» για άλλους 1-0 αλλά τότε ήταν το τσούκου-τσούκου ball. Δεν χρειάζεται η μεγάλη ομάδα να βάζει πολλά γκολ ή να κάνει πολλές φάσεις όταν δεν είναι στην καλή της μέρα. Αρκεί να βάζει ένα παραπάνω από τον αντίπαλο. Αν όμως κάνει τόσες φάσεις όσες ο Πάοκ τότε έχει πρόβλημα. Αυτόν τον Πάοκ τον είχαμε χαλαρά με την περσινή ομάδα και τον Ρότσα ή τον Βονόρτα για προπονητή.
      Για τον Μέντες διάβασε λίγο πιο πάνω τι άκουγα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Πολύ γέλιο.

      Οι "καλές" προσφυγές θα έρθουν από το εξωτερικό, για πολλά χρήματα και όχι τα λίγα. Περιμένω τον Λέτο να τους δώσει την χαριστική βολή.

      Διαγραφή