Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε συνδέσμους

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε συνδέσμους σε Αθήνα και Πειραιά. Δεν μου λέει κάτι από μόνο του αυτό. Πήγε η αστυνομία, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ να κάνει, να ελέγξει τους συνδέσμους. Που το περίεργο.
Εγώ όμως θα ρωτήσω το πιο απλό.
Θα συνεχίσει τους ελέγχους σε ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους και ανάλογα με τα όποια ευρήματα θα τιμωρηθούν και οι παραβάτες ή θα σταματήσει εδώ η ιστορία;
Μήπως το βαλιτσάκι της ΕΥΠ έπρεπε να είχε πιάσει δουλειά από καιρό;
Έχει να μας πει κάτι η Δώρα, η Λέτα, ο Μα-λα-κούλης; Και από την άλλη πλευρά τα άλλα παλουκάρια; Χάρος και σία;

Αν αφήσουν να κάνει η αστυνομία σωστά τη δουλειά της την επόμενη αγωνιστική θα μπορεί να πάει ολόκληρη οικογένεια στο γήπεδο. Αν της το επιτρέψουν οι τιμές των εισιτηρίων.

4 σχόλια:

  1. ΟΙ GAY-RΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ''ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ'' ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ!ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ @>ΡΧΙΔΙ@ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γενική ιδέα των συνδέσμων είναι καλή αλλά την καταντήσαμε αισχρή. Και γράφω την καταντήσαμε γιατί όταν ο διπλανός έστριβε μπάφο πόσοι τον κράξαμε; Θα πρέπει να λειτουργήσουν διαφορετικά οι σύνδεσμοι, με διαφάνεια και χωρίς περίεργες επιδοτήσεις.

      Διαγραφή
  2. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπάρξει και πιο πολύ αν λειτουργήσει ένα σωστό νομοθετικό πλαίσιο και οι σύνδεσμοι θα είναι όπως ακριβώς πρέπει. Μέχρι τότε καλύτερα κλειστοί και δυστυχώς οι λίγοι που είναι σωστοί θα πρέπει να κλείσουν μαζί με όσους λειτουργούν λάθος.

      Διαγραφή