Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αν... (έχει βίντεο η ανάρτηση)

είχε αυνανιστεί ακόμη μία φορά ή μία λιγότερη στην εφηβεία του ο πατέρας του θα ήμουν ευτυχισμένος μιας και δεν θα είχε γεννηθεί αυτό το ον. Γιατί άνθρωπο δεν το λες.

Αφού για αυτό δεν έχει σημασία η σημαία, για την οποία έδωσαν τη ζωή τους εκατομμύρια Ελλήνων, τότε και για εμένα δεν έχει σημασία αυτό. Να τον κρεμάσω σε έναν ιστό ή σε σύρματα για μπουγάδα μέχρι να σαπίσει; Μπα είναι ήδη σάπιο εσωτερικά και δεν έφτασε ακόμη η σαπίλα στο εξωτερικό στρώμα.
«Θαυμάστε ΤΟ» στο βίντεο.



ΥΓ Δεν είμαι υπέρ της βίας ακόμη και αν αφορά όντα διαφορετικά από τον άνθρωπο
ΥΓ2 Σε ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα θα έλεγε αυτές τις αισχρές αηδίες και δεν θα είχε περάσει τουλάχιστον για μία γνωριμία από την φυλακή;
ΥΓ3 Θες να βλέπεις ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ σε βιντεάκια;
ΥΓ4 Τάσο είσαι φοβερός. Βρίσκεις θέματα για προβολή και σχολιασμό που πρέπει να τα δούμε όσο το δυνατόν πιο πολλοί.

16 σχόλια:

  1. Μία συμβουλή προς τα δύο όντα του βίντεο: ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ κόκα.....κόλα. Εδώ δεν μπορείτε να βάλετε δύο προτάσεις στη σειρά. Σε λίγο ούτε τα ονόματά σας δεν θα θυμάστε από την πολύ κόκα.....κόλα.

    Εννοείτε πως δεν καταφεύγουμε στη βία....γιατί ελλοχεύει και ο κίνδυνος αγωγών από τις φιλοζωικές.

    Υ.Γ: φίλε Βασίλη καιρό είχα να γράψω σχόλιο σε κάποιο από τα άρθρα σου εξαιτίας της εξεταστικής, διάφορων προσωπικών θεμάτων και της ανυπαρξίας του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού, αλλά διαβάζω καθημερινά το blog και σου εύχομαι καλή συνέχεια και υπομονή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κωνσταντίνε.
      Ελπίζω να πήγες καλά και στην εξεταστική και να ξεπέρασες τα όποια προβλήματα είχες. Προηγείται η προσωπική ζωή του καθενός και η οικογένειά του και μετά έρχεται η ομάδα.

      Πνευματώδες και πολύ εύστοχο το σχόλιό σου. Εθιστική η κόκα ... κόλα.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Βασίλη
      Σε ευχαριστώ πολύ. Ηταν η καλύτερη μου εξεταστική και όλα είναι καλά πλέον.

      Δυσκολεύτηκα πολύ με το προηγούμενο μου σχόλιο. Αν εγραφα αυτα που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό με το που τελείωσε το βίντεο δεν θα δημοσίευες το σχόλιο, γιατι στις 10 λέξεις μου οι 12 θα ήταν βρισιές. Ευτυχώς συγκρατήθηκα και δεν έπεσα στο επίπεδό τους(ποιό?????????????).

      Αν έβλεπαν την κατάληξη της κοινωνίας μας αυτοί που πολέμησαν ηρωικά το 40, όχι μόνο ΝΑΙ θα έλεγαν αλλά θα μας διαολόστελναν κιόλας.

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνε όλοι ζοριστήκαμε με το συγκεκριμένο βίντεο. Αν έκανα ανάρτηση τα πρώτα που σκέφτηκα θα έπρεπε να ήταν κάπως έτσι "#%&$#*/!#&" ή γεμάτη @ και ...

      Δυστυχώς ρε Κωνσταντίνε πολλοί γέροντες ζούνε ακόμα αλλά κανείς δεν τους δίνει σημασία. Εκείνοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γνώριζαν τι θα πει "ΝΑΙ" σε ξένες απαιτήσεις.

      Διαγραφή
  2. Αυτή είναι η εγχώρια "διανόηση" και "καλλιτεχνία". Όλα αυτά τα κατεστραμμένα που μας τα πλασάρουν για mainstream. Θα παίζει και σε κάποιο κρατικά επιδοτούμενο θέατρο ως καλός θολο-κουλτουριάρης, φαντἀζομαι. Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες ανταμείβονται. Αυτό εδώ το άπλυτο μπάι δε γουέι, νομίζω ότι από την πολλή πρέζα έχει κάνει το μυαλό του (;) ζελέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως εκφράζεσαι έτσι για έναν δημοκράτη και σκληρά εργαζόμενο καλλιτέχνη-ηθοποιό;
      Ηθοποιός...αλήθεια τους εξήγησε κανείς τι σημαίνει η λέξη πέρα από την βλακεία "ηθοποιός σημαίνει φως";

      Διαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο προιόν στιγμιαίου λάθους του πατέρα του, θέλησε μ αυτόν τον τρόπο να κερδίσει τα 5 λεπτά δημοσιότητας που όλοι οι με μυαλό αμοιβάδας επιδιώκουν.

    Απλά όπως κι εσύ λες, εάν υπήρχε κρατικός μηχανισμός, το πράμα αυτό θα αναιρούσε και θα ανακαλούσε δημοσίως αυτά που με ... περισσή χάρη εκστόμισε, αν περνούσε έστω και κάποιες ώρες σε αστυνομικό "ειδικό" δωμάτιο.../

    Αλλά βλέπεις, όλα αυτά που κρύβονται στο φως της ημέρας, καλύπτονται πίσω απ την ασφάλεια που τους παρέχει η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία....

    ΥΓ. Αλλοιώς ήθελα να εκφραστώ, αλλά είναι τυχερό το μπάσταρδο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό με το συγκεκριμένο είναι πως το έχει κάνει συνήθεια να προκαλεί στα εθνικά θέματα και να τα χλευάζει. Αυτές τις εντολές παίρνει αυτά κάνει για να πληρωθεί σε χρήμα ή σε είδος.
      Αυτό όπως και ο φίλος του ο Σερβετάλης(για εκείνον το γνωρίζω με σιγουριά) αμφιβάλω αν φόρεσαν το χακί του στρατού. Μάλλον τρελοί δήλωσαν.

      Σε νοιώθω και εγώ αυτολογοκρίνομαι, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον Δημήτρη για τα λεπτά δημοσιότητας που θέλανε να αποκτήσουνε..Δυστυχώς δεν σέβονται ούτε το αίμα χιλιάδων Ελλήνων Ανδρών και Γυναικών που χύθηκε για να μπορεί να λέει αυτά που λέει τώρα...Θέλουνε να σβήσουνε απο την ΜΝΗΜΗ των Ελλήνων αυτές τις ένδοξες στιγμές εξευτελίζοντας τες αλλά ευτυχώς δεν θα τα καταφέρουνε γιατί ο κόσμος έχει μνήμη..

    ΥΓ: Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί θα παρεκτραπώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις Μάνο γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να σε λογοκρίνω.

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΩ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ''ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ'' Α.Ρ.Δ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ-COCA...COLATΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΙΣΩΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αρχίζεις από πουθενά. Το συγκεκριμένο δεν προκαλεί για πρώτη φορά, το έχει ξανακάνει. Αυτή η «παρέα» των singles είναι όλοι τους το ίδιο πράγμα, ΣΑΠΙΑ όντα.
      Πρόσεξε τι προτείνεις γιατί θα σε πούνε φασίστα μιας και δεν δέχεσαι να διατυπώνουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Θα κάνω ανάρτηση για να προτείνω κάτι με χιούμορ αλλά στα δικά τους πλαίσια σκέψης.

      Διαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ MEGAΛΟ (ΤΟΥΡΚΟ)ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΟΥΝΑ Η GAY Η COCA...COLATZHΣ...
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΔΕΛΦΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΟΑΝΑΣΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αναγκάστηκα να έχω στην τηλεόραση αυτή τη σειρά λόγω της συζύγου.
      Εγώ πάντως πλέον το συνήθισα και όταν με αποκαλούν φασίστα συγκεκριμένα άτομα γυρνάω και τους απαντώ με τον ανάλογο χαρακτηρισμό πάντα(αναρχοάπλυτε, αναρχοφασίστα, ανθέλληνα κλπ). Τους τρελαίνει που ακούω στο επίθετο αυτό και τους απαντάω με χαμόγελο.
      Αν ήταν έτσι ο φασισμός τύφλα να έχει τότε η δημοκρατία.

      Διαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή