Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τι μου φταίει; Τίποτα...Όλα Καλά...


Τελικά είχε δίκιο ο Αναστασίου ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Πως θα μπορούσε να βγει και να πει πως θα κερδίσει εύκολα την ομάδα της Θράκης; Με τι σύστημα και ποια προετοιμασία θα νικούσε σήμερα η ομάδα μας τον Πανθρακικό.

Είχες δίκιο γιατί και να μπορούσες να προετοιμάσεις σύστημα και να σκεφτείς την 11άδα που θέλεις να παίξει πως να είσαι σίγουρος αφού μέχρι την τελευταία στιγμή περιμένεις χαρτάκι; 

Όλα καλά για αυτούς που χαρακτήριζαν τη δεύτερη θέση ως αποτυχία και χρήσιμη μόνο για τα λογιστικά βιβλία. Οι -37 ήταν επιτυχία. Ο διωγμός των καλών και έμπειρων παικτών ήταν οικονομική εξυγίανση. Οι προεισπράξεις εσόδων(αντιγράφει την άκρως αποτυχημένη τακτική του ΓΑΠ στο αντίθετο, εκείνος προπλήρωσε αντί να προεισπράξει) είναι οικονομική ανάσα, άσχετα αν στερεί το οξυγόνο από την συνέχεια.

Αναμενόμενη εικόνα για όσους έχουμε άποψη και καταλαβαίνουμε πως φετινός στόχος-ταβάνι είναι η 6η θέση για να μην κινδυνέψει να ξεφτιλιστεί για δεύτερη φορά με την Ουέφα να τον θέτει εκτός Ευρώπης. Αν καταφέρει να μην έχει κοπεί νωρίτερα, γιατί ο Οκτώβρης έχει ακόμη μέρες.

Έχει γυρίσει ο τροχός και δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι πως πλέον θα κολλήσει στη λάσπη και στα σκ@τ@ όταν αυτοί θα είναι από κάτω. Λίγη ακόμα υπομονή.

9 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Τελικά σήμερα έγινε αυτό που φοβόμουν. Όχι ότι δεν το περίμενα, αλλά κάπου είχα μια ελπίδα ότι οι φόβοι μου δεν θα βγούν αληθινοί.

    Όσοι κατάφεραν και αποκρυπτογράφησαν τη δήλωση του βοηθού του φερόμενου ως και προπονητού του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ, πήγαν ταμείο και πήραν μια βαθιά οικονομική ανάσα.....!

    Ο gay Αλαφούζος Jynior, θέλησε να βγάλει κάποια από τα χρωστούμενα σε προσφυγές ποδοσφαιριστών κι έστησε αυτό που είδαμε απόψε.

    Τα φλοράκια μες την καλή χαρά, υπό την επήρεια του χόρτου μαγικού, τραγουδούσαν ευτυχισμένα και ονειρεύονταν πως κάποια στιγμή θα τα αναγνωρίσει πλήρως ο νέος τους μπαμπάς, λησμονώντας όμως ότι αυτός είναι gay κι αυτά καρπός παράνομων σχέσεων........(μπάσταρδα και εισέτι ορφανά) !

    Τελικά τα ωραία θ αρχίσουν πιο γρήγορα απ ότι υπολογίζαμε, ίσως κι απόψε.
    Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο πράσινο μπουρδέλο του Μπάμπη!
    Πολύ γέλιο.....
    Έχουν βγάλει τους αναλώσιμους και τρώνε το πρώτο κύμα πλέμπας.....Χαμός

    Σαν δημοσκόπηση ένα πράγμα! Είμαστε πολύ περισσότεροι απ ότι νομίζουν τα κορίτσια και η λοιπή παρέα των Αλφουζονταμπιζαίων.....!

    Η αντίστροφη μέτρηση ήδη ξεκίνησε κι όλοι αυτοί βρίσκονται στη βάση της .... εκτόξευσης......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα
      (γαμώ τον Γούγλη μου δύο φορές δεν μου δημοσίευσε το δικό μου σχόλιο)
      Όταν είδα το 2 ημίχρονο σκέφτηκα πως θα έρθει 1 τελικό για ανατροπή και περισσότερο. Δεν το πήρα χαμπάρι μπας και βγάλω μεροκάματο, αλλά πάλι δύσκολα θα πήγαινε εκεί το χέρι. Πάλι όνως φοβάμαι πως θα τα παντελονιάσει και δεν θα δώσει μία σε παίκτες.

      Τα «παιδιά», αν και ορφανά, συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα ακόμη και στα άσχημα αποτελέσματα. Βλέπεις η δεύτερη θέση είναι το πρόβλημα όχι η έκτη. Αρκεί να μην βγούμε Ευρώπη.

      'Όταν τελειώσουν οι αναλώσιμοι τι θα γίνει; Θα βγούνε οι ΑΡΔ και τα μεγάλα κεφάλια του Πουρέα; Βγουν δε βγουν όλους θα τους πάρουμε αμπάριζα.

      Αυτοί ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως στη βάση θα πρώτα θα καούν και μετά οι στάχτες τους θα γεμίσουν και με το καυσαέριο που θα βγει και αυτή είναι η αιτία που τους κάνει να χαίρονται και να ελπίζουν

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς αυτά γίνονται όταν έχεις προπονητές μαριονέτες και οι ενδεκάδες καταρτίζονται απο τα χαρτάκια..Τα τελευταία χρόνια τα χαρτάκια πάνε και έρχονται με συνέπεια τον ξεπεσμό της ομάδας αγωνιστικά και των οπαδών του νοητικά..Ευτυχώς το δεύτερο πλην λίγων που τραγουδάνε όλα πάνε καλά δεν συνέβη και ούτε πρόκειται να συμβεί ΕΥΤΥΧΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύο είναι οι επιλογές, χαρτάκι ή δρόμος. Ποιοι έφυγαν γιατί δεν τους έκαναν τα χατίρια;
      Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε διοίκηση, οπότε αυτή είναι η βασική αιτία του κακού.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΣ "ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ" ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ...
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!(Τα «παιδιά», αν και ορφανά, συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα ακόμη και στα άσχημα αποτελέσματα. Βλέπεις η δεύτερη θέση είναι το πρόβλημα όχι η έκτη. Αρκεί να μην βγούμε Ευρώπη.)
    ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ :( ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις εντολές έχουν αυτά κάνουν. Τόσα χρόνια δεν ήθελα να αποκλείει κάποιος κάποιον άλλο από το γήπεδο αλλά αυτούς πρέπει να τους στερήσουμε την είσοδο στο γήπεδο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ας τους μαζέψει ο Δημητράκης αν θέλει ακόμα και αν αντέχει τότε την ξεφτισμένη λυκοφιλία τους.

      Διαγραφή
  4. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΙ' ΑΥΤΟ.Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΜΕΡΙΑ ΑΠ' ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπάσκετ με τον «ηγέτη» του είναι ήδη με τον ιό στον οργανισμό του. Δεν υπάρχει χειρότερο μικρόβιο από αυτό που έχει ο Τράκης. Γουστάρει εξουσία και διαφήμιση και δεν τον απασχολεί πόσο κακό κάνει στα άλλα τμήματα. Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφει η κωλοφυλλάδα σε λίγο καιρό.

      Διαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΓΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή