Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Έχουν λόγο για τις ακριβές τιμές στα εισιτήρια και αυτό τον ντόρο που γίνεται

Όλοι μας ασχολούμαστε με τι αποφάσισαν οι «γίγαντες» της διοίκησης για το παιχνίδι κόντρα στην αγαπημένη ομάδα του προέδρου και των αυλικών. 
Τι τιμές αποφάσισαν να βάλουν στα εισιτήρια και για ποιο λόγο δεν θέλουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.
Ποιος τελικά ασχολείται με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό;

Το έχει κάποιος σίγουρο το ματς; 
Πιστεύει κάποιος στο «κάστρο» της Λεωφόρου;
Πιστεύει κάποιος πως δεν είναι δύσκολο παιχνίδι;
Ακόμη και βαθμολογικά να το δούμε ντέρμπυ είναι μιας και μας χωρίζει μόλις ένας βαθμός.
Τι θα μας πει ο Αναστασίου αν η ομάδα δεν είναι ΠΑΛΙ έτοιμη;
Μήπως θα μας πει πως του έλειπαν παίκτες με υποχρεώσεις στην Εθνική; Μόνο στην Ελπίδων είχαμε εκπροσώπηση.

ΥΓ Όχι τίποτα άλλο αλλά από τις φετινές εμφανίσεις κάποιος βγήκε κερδισμένος και εγώ απέκτησα ακόμη ένα αξεσουάρ που μέχρι χθες δεν είχα. Όταν έγραφα πονέσανε τα μάτια μου εγώ το εννοούσα. Ορίστε και η απόδειξη.
Με τις υγείες μου...


6 σχόλια:

  1. Εύχομαι να κάνεις πλάκα και να μην κυριολεκτείς. Ετσι κι αλλοιώς τα τελευταία χρόνια πονάνε τα μάτια μας μ αυτά που βλέπουμε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να επισκεφτούμε οφθαλμίατρο, πριν ο χρόνος μας στείλει σ αυτόν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δυστυχώς δεν κάνω πλάκα. Τον τελευταίο καιρό η υπερβολική χρήση η/υ στη δουλειά και στο σπίτι μου προκάλεσε πόνο στα μάτια και τα αισθανόμουν να καίνε. Αυτά είναι δικά μου χωρίς βαθμούς αλλά με επιστρώσεις για την ακτινοβολία. Αυτός είναι και ο λόγος που γράφω λιγότερο το τελευταίο διάστημα. Προσπαθώ να τα ξεκουράζω.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Πανθρακικό ασχολείται κανείς;Γιατί πρέπει μια ζωή να αποπροσανατολιζόμαστε;Ασχολούμαστε από τώρα με το ντέρμπι.Όταν πριν το ντέρμπι έχουμε αν δεν κάνω λάθος και τον επαναληπτικό με τον Εργοτέλη;Τελικά θα μάθουμε ποτέ από τα λάθη μας;
    Όσο για τον Αναστασίου αν γίνει καμία στραβή θα βγει προς τα έξω αυτό που έβγαινε και παλιότερα.Ότι η ομάδα αποπροσανατολίστηκε.Ότι δεν υπήρχε ηρεμία ρε παιδί μου.Δεν πείθει εμένα αυτό το παραμύθι αλλά αυτό θα ακούσουμε όπως το ακούγαμε και παλιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Εγώ βλέπω πως δεν έχει μάθει κανείς από τα λάθη που έγιναν.Κάνουμε τα ίδια και ίδια ξανά και ξανά.Από διοίκηση, οργανωμένους μέχρι τους απλούς οπαδούς του ΠΑΟ.Περαστικά μας.Άξιοι της μοίρας μας πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πιάνω αφηρημένο αδερφέ.
      Όχι μόνο έχουν μελετήσει το παρελθόν και τα λάθη που έχουν γίνει σε αυτό αλλά τα επαναλαμβάνουν επί σκοπού.
      Στρέφουν την προσοχή του κόσμου αλλού και χρησιμοποιούν κάθε πιόνι που έχουν στην σκακιέρα τους. Ο «προπονητής» είναι ακόμη ένα απλό και αναλώσιμο πιόνι και οι οπαδοί το πλέον αναλώσιμο αλλά και αυτό που θα φαγωθεί όταν κρίνουν πως ήρθε η ώρα τους. όσο τους βολεύει το παραμύθι θα είναι και αυτοί στο παιχνίδι.
      Εκτός και αν...κάποιος πάει στη Φίφα και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν.

      Διαγραφή
  3. Ασχολούνται περισσότερο με το επερχόμενο ντερμπι μήπως και πουλήσουνε κανένα εισιτήριο παραπάνω και γίνουνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέλη οπαδοί που θα θέλουνε να δούνε το παιχνίδι.Η κίνηση των εισιτηρίων δεν είναι η αναμενόμενη και πρέπει να δούνε χρήματα τα αραχνιασμένα ταμεία της ομάδος..
    Όσο για το ντέρμπι άκουσον άκουσον με Πανθρακικό αν στραβώσει μπορεί να πάμε στο παιχνίδι με Εργοτέλη με υπηρεσιακό προπονητή..Προβλέπω οι απλήρωτοι πρώην παίχτες μας να πηγαίνουνε στην FIFA τελικά γιατί πλέον δεν πιστεύουνε κανέναν απο την διοίκηση γιατί ξέρουνε ότι τους κοροϊδεύουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νέο δόγμα της ΠΑΕ είναι το "Πιστεύω εις έναν ΑΡΔ..." και πως τα χρήματα που οφείλονται "δεν υπάρχουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο" και άλλες αηδίες.
      Δεν μπορώ να βρω λόγο να αλλάξει το υπάλληλο Αναστασίου πριν το ντέρμπυ. Θα χάσει το καλύτερο άλλοθι.
      Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι τιμές είναι υψηλές για να μην πάει ο απλός αγνός Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Κάτι άλλο σχεδιάζουν τα λαμόγια.

      Διαγραφή